Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
Niste toliko ni losi bili, imali ste par sansi, Jedinstvo na blitzkrieg dalo dva gola… Jedinstvo promasilo dva zicera isto. Mogao je komotno svirati penal za vas. Izrazito domacinsko sudjenje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako je to tako a vjerojatno jeste onda se ide u spuštanje kluba u niži rang. Azmir izgleda ne zna sta hoće malo TC, malo Sloboda a na kraju će biti ni jedno ni drugo. Ako se tome doda i malo politike ispadne ništa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
-
- Kontakt:
Nek radi sta hoce sa svojim parama, nek trosi gdje hoce. Ali ovo sto je uradio prema nama nije korektno. Zatvorio je Klub sa svih strana, nije niko mogao prici pa cak ni kao finasijer. Pitao se za sve i odlucivao [sto podrzavam] Ali onog trenutka kada je odlucio dici ruke , trebao je dopustiti da neko udje u Klub, neko ko ima interesa i neko ko bi vodio racuna o klubu, igracima. Nije korektno drzati momke bez plate, klub prepustiti sam sebi. Necemo se lagati, nije da nismo ocekivali da moze doci Do zasicenja ili odustajanja, ali nije trebao na ovakav nacin to uraditi. Trebao si samo izaci i reci ja nemam vise interesa, ne zelim, ne mogu. Ima ljudi komisch zele, hoce i mogu. Od srca zelim da mu se ovaj šamar vrati, a siguran sam 100% da hoce, jer kako radis tako se vraca. Hvala mu za sve ove godine, 10 godina je tu, dao je brdo para, Ali trebao je ovu pricu ljudski zavrsiti kako je i zapoceo.husrefbeg je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:52Ako je to tako a vjerojatno jeste onda se ide u spuštanje kluba u niži rang. Azmir izgleda ne zna sta hoće malo TC, malo Sloboda a na kraju će biti ni jedno ni drugo. Ako se tome doda i malo politike ispadne ništa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
Elvir Baljic
Ma brate to je to vise...kakav on i nogomet.. Sloboda ode u federalnu, nije on vise Azmir kao prije. Cojk ganja samo interes...potpisujem ovo 100%. Ne radi se to tako Azmire, treba imati obraza...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:22Nek radi sta hoce sa svojim parama, nek trosi gdje hoce. Ali ovo sto je uradio prema nama nije korektno. Zatvorio je Klub sa svih strana, nije niko mogao prici pa cak ni kao finasijer. Pitao se za sve i odlucivao [sto podrzavam] Ali onog trenutka kada je odlucio dici ruke , trebao je dopustiti da neko udje u Klub, neko ko ima interesa i neko ko bi vodio racuna o klubu, igracima. Nije korektno drzati momke bez plate, klub prepustiti sam sebi. Necemo se lagati, nije da nismo ocekivali da moze doci Do zasicenja ili odustajanja, ali nije trebao na ovakav nacin to uraditi. Trebao si samo izaci i reci ja nemam vise interesa, ne zelim, ne mogu. Ima ljudi komisch zele, hoce i mogu. Od srca zelim da mu se ovaj šamar vrati, a siguran sam 100% da hoce, jer kako radis tako se vraca. Hvala mu za sve ove godine, 10 godina je tu, dao je brdo para, Ali trebao je ovu pricu ljudski zavrsiti kako je i zapoceo.husrefbeg je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:52Ako je to tako a vjerojatno jeste onda se ide u spuštanje kluba u niži rang. Azmir izgleda ne zna sta hoće malo TC, malo Sloboda a na kraju će biti ni jedno ni drugo. Ako se tome doda i malo politike ispadne ništa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49
Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
Vrijeme uvijek pokaže svoje. Sloga Simin Han je iskorištena uloženo nešto novca u teren ok. Klub promijenio ime i napredovao do PL i to je Ok. Ali ovo sada što se radi je izživljavanje. Slažem se da je TC kao projekat trebao ustupiti drugom. Ako je krajnji cilj vraćanje u Slobodu izađi sa stavom šta sa TC ima nas koji smo Slogu gledali prije Azmira. Što se Slobode tiče neka mu je sretno ali ni tamo ne cvjetaju ruže. Puno dugova, puno igrača dovedeno nema plata ni u jednom od dva kluba. Puno nepoznanica sa čovjekom koji je nekad živio fudbal a sada ga lagano uništava. Angažiranjem i žene u gradsko vijeće SDA ostaje u opoziciji a odnos grada većine će prema Azmiru i Slobodi biti jako složen sve će to uticati na rezultate kluba.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:22Nek radi sta hoce sa svojim parama, nek trosi gdje hoce. Ali ovo sto je uradio prema nama nije korektno. Zatvorio je Klub sa svih strana, nije niko mogao prici pa cak ni kao finasijer. Pitao se za sve i odlucivao [sto podrzavam] Ali onog trenutka kada je odlucio dici ruke , trebao je dopustiti da neko udje u Klub, neko ko ima interesa i neko ko bi vodio racuna o klubu, igracima. Nije korektno drzati momke bez plate, klub prepustiti sam sebi. Necemo se lagati, nije da nismo ocekivali da moze doci Do zasicenja ili odustajanja, ali nije trebao na ovakav nacin to uraditi. Trebao si samo izaci i reci ja nemam vise interesa, ne zelim, ne mogu. Ima ljudi komisch zele, hoce i mogu. Od srca zelim da mu se ovaj šamar vrati, a siguran sam 100% da hoce, jer kako radis tako se vraca. Hvala mu za sve ove godine, 10 godina je tu, dao je brdo para, Ali trebao je ovu pricu ljudski zavrsiti kako je i zapoceo.husrefbeg je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:52Ako je to tako a vjerojatno jeste onda se ide u spuštanje kluba u niži rang. Azmir izgleda ne zna sta hoće malo TC, malo Sloboda a na kraju će biti ni jedno ni drugo. Ako se tome doda i malo politike ispadne ništa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49
Opet volio bih da nisam u pravu al bi definitivno bilo vrijeme da se izađe u javnost i kaže kuda plovi TC.
Kada se na sve ovo doda građevina i problemi sa krivim tornjevima enigmama nigdje kraja.
-
- Kontakt:
Kad vam se ukazivalo na to i pisalo da ide sunovrat i gašenje skakali ste ovdje ko razjareni jarciTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
Niko ti ne brani da likuješ zbog sunovrata. Gašenje nije opcija i svakako se neće desiti u skoro vrijeme.KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 okt 2024, 06:00Kad vam se ukazivalo na to i pisalo da ide sunovrat i gašenje skakali ste ovdje ko razjareni jarciTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
- BatistutA19
- Kontakt:
Pozz vam a ko drzi sad Tuzlu ja nekontam onaj prevarant Azmir je otiso u Slobodu i yebat ce on i njih na kraju ko niko do sad samo sto su oni coravi i predali se pa daj sta das i samo ce otic za god dvije pet nebitno napravit ce haos.Pl.Ne znam sta da vam kazem za mene je to ocekivano ja sam to uvijek ugovorio on vas samo moze ugasit kad ode ,vas je samo dobro iskoristio i doveo do velikih problema sad,nebitna liga nego opstanak kluba .Sretno vam !!Treba igrat ligu koju mozes i gdje si cist i zdrav a nasilu guranje vodi samo u gasenje svakog kluba jer ovakav poput Azmira ti ne znas kako vodi klub ni sta radi nit kome objasnjava ,eto mnogi treba im bit skola vas klub sta bude na kraju.
Balja nisi mi odg na pp. Poslao sam ti jutros ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
Nije ni meni.Hazre je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:48Balja nisi mi odg na pp. Poslao sam ti jutros ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49Nikome feninga nisu platili od pocetka priprema. Igracima ne treba zamjeriti. Nek igra Azmirov sin djaba !
Eh sad koji je to znak sta ti mislis drug??Tc955 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:51Nije ni meni.Hazre je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:48Balja nisi mi odg na pp. Poslao sam ti jutros ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49
Mozda je samo smetno, ima covjek i drugih obaveza odgovorit ce on nama ne sumnjam balja je velika ljudeskara.
-
- Kontakt:
Sad procitah i jednu i drugu, pa cu ovako odgovoriti . Bilo je zainteresovanih, Ali se nije nikom dozvoljavalo da upadne u Klub iz vise razloga. Imali smo ponudu gdje je covjek godisnje nudio 100 000 km, za uzvrat da se nalazi par reklama , da bude tu u klubu, ali nije bilo sluha za to. Opcija gasenja "zvanicno" ni danas nije aktuelna, kao ni ispadanje, Ali ja iskreno nemam vise povjerenja i sva obecanja mi nista ne znace. Nagledao sam se svasta, cuo svasta tako da vise nista ne vjerujem dok se ne desi.
Elvir Baljic
Pošteno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:52Sad procitah i jednu i drugu, pa cu ovako odgovoriti . Bilo je zainteresovanih, Ali se nije nikom dozvoljavalo da upadne u Klub iz vise razloga. Imali smo ponudu gdje je covjek godisnje nudio 100 000 km, za uzvrat da se nalazi par reklama , da bude tu u klubu, ali nije bilo sluha za to. Opcija gasenja "zvanicno" ni danas nije aktuelna, kao ni ispadanje, Ali ja iskreno nemam vise povjerenja i sva obecanja mi nista ne znace. Nagledao sam se svasta, cuo svasta tako da vise nista ne vjerujem dok se ne desi.
Zasto je odbijen taj cojk Balja? Koji je konkretni razlog? Azmir treba da bude zahvalan da nema City vise na grbaci, zasto nije prihvatio?? Ima pun k...posla sad sa SlobodomTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:52Sad procitah i jednu i drugu, pa cu ovako odgovoriti . Bilo je zainteresovanih, Ali se nije nikom dozvoljavalo da upadne u Klub iz vise razloga. Imali smo ponudu gdje je covjek godisnje nudio 100 000 km, za uzvrat da se nalazi par reklama , da bude tu u klubu, ali nije bilo sluha za to. Opcija gasenja "zvanicno" ni danas nije aktuelna, kao ni ispadanje, Ali ja iskreno nemam vise povjerenja i sva obecanja mi nista ne znace. Nagledao sam se svasta, cuo svasta tako da vise nista ne vjerujem dok se ne desi.
-
- Kontakt:
To je ponuda od prosle godine. Ja cu svoje razloge i misljenje zadrzati za sebe, samo Azmir zna zasto je to odbio. Nije samo ta ponuda u pitanju, klub je totalno Bio i ostao zatvoren za ljude koji bi imali interesa prikljuciti se.Hazre je napisao/la: ↑22 okt 2024, 07:48Zasto je odbijen taj cojk Balja? Koji je konkretni razlog? Azmir treba da bude zahvalan da nema City vise na grbaci, zasto nije prihvatio?? Ima pun k...posla sad sa SlobodomTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:52Sad procitah i jednu i drugu, pa cu ovako odgovoriti . Bilo je zainteresovanih, Ali se nije nikom dozvoljavalo da upadne u Klub iz vise razloga. Imali smo ponudu gdje je covjek godisnje nudio 100 000 km, za uzvrat da se nalazi par reklama , da bude tu u klubu, ali nije bilo sluha za to. Opcija gasenja "zvanicno" ni danas nije aktuelna, kao ni ispadanje, Ali ja iskreno nemam vise povjerenja i sva obecanja mi nista ne znace. Nagledao sam se svasta, cuo svasta tako da vise nista ne vjerujem dok se ne desi.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 22 okt 2024, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Teško je biti pametan po pitanju sponzorstva u BiH generalno. Kod nas bilo ko da ponudi novac u klub odmah se stavlja u poziciju lopova koji hoće da prisvoji sve što se prisvojiti može.
Na žalost takve pojave su vrlo česte pa i oni koji su zaista dobronamjerni nailaze na neprobojan zid nepovjerenja. Još za Jovićeve ekipe koja je bila top tim Husić izađe u medije i mrtav hladan izjavi da bi se rado vratio u Slobodu.Poslije raznih peripetija epilog je Husić u nikad lošijoj Slobodi a TC u zoni ispadanja iz Federalne. Elem da je dozvolio ulaz novca koji Balja spominje vjerovatno bi i omjer odlučivanja bio drugačiji a to mu ne ide na ruku jer bi ga dodatno košalo stvaranje B tima Slobode. Ja vjerujem da ako Azmir opstane u Slobodi a ova ispadne u fed.ligu da će
TC ispasti pa na godinu probati oba tima ili bar Slobodu vratiti u elitu. Neznam zašto ali čvrsto vjerujem da TC i Sloboda nikad neće igrati u istom rangu dok je Azmir u Slobodi.
Na žalost takve pojave su vrlo česte pa i oni koji su zaista dobronamjerni nailaze na neprobojan zid nepovjerenja. Još za Jovićeve ekipe koja je bila top tim Husić izađe u medije i mrtav hladan izjavi da bi se rado vratio u Slobodu.Poslije raznih peripetija epilog je Husić u nikad lošijoj Slobodi a TC u zoni ispadanja iz Federalne. Elem da je dozvolio ulaz novca koji Balja spominje vjerovatno bi i omjer odlučivanja bio drugačiji a to mu ne ide na ruku jer bi ga dodatno košalo stvaranje B tima Slobode. Ja vjerujem da ako Azmir opstane u Slobodi a ova ispadne u fed.ligu da će
TC ispasti pa na godinu probati oba tima ili bar Slobodu vratiti u elitu. Neznam zašto ali čvrsto vjerujem da TC i Sloboda nikad neće igrati u istom rangu dok je Azmir u Slobodi.
-
- Kontakt:
Niko ne likuje. Samo sve ide u tom pravcu kao sa ostalim vjestackim klubovima: Olimpic, Đerzelez, Zmaj od Bosne itd. Sta je falilo Slogi Simin Han da se i dalje tako zove i igra Prvu kantonalnu ili Drugu federalnu ? Tamam po mjeri. Sad odlaskom Sisoja za 2-3 godine nit ce biti Tuzle city niti Sloge SH. To je poentaBeledija je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:12Niko ti ne brani da likuješ zbog sunovrata. Gašenje nije opcija i svakako se neće desiti u skoro vrijeme.KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 okt 2024, 06:00Kad vam se ukazivalo na to i pisalo da ide sunovrat i gašenje skakali ste ovdje ko razjareni jarciTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:49
-
- Kontakt:
A sto nebi bilo Sloge S. Han. Kao prvo dobili smo stadion koji nismo imali. Dobili smo Infrastrukturu koju smo möglich samo sanjati kao i mmogi drugi klubovi iz nizih liga.KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:16Niko ne likuje. Samo sve ide u tom pravcu kao sa ostalim vjestackim klubovima: Olimpic, Đerzelez, Zmaj od Bosne itd. Sta je falilo Slogi Simin Han da se i dalje tako zove i igra Prvu kantonalnu ili Drugu federalnu ? Tamam po mjeri. Sad odlaskom Sisoja za 2-3 godine nit ce biti Tuzle city niti Sloge SH. To je poentaBeledija je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:12Niko ti ne brani da likuješ zbog sunovrata. Gašenje nije opcija i svakako se neće desiti u skoro vrijeme.KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 okt 2024, 06:00
Kad vam se ukazivalo na to i pisalo da ide sunovrat i gašenje skakali ste ovdje ko razjareni jarci
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.