zasto??
pa sad se sa 3 godine moze skontati znas li sutat loptu ili ne.. ovaj mali ima rotoriku za fudbal.. samo da ga babo zastiti od kurvi pred kraj osnovne..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
zasto??
Nema smisla, al realno treba svim potencijalima dat poziv i pet minuta da se osiguraju. Nista ne gubis ako kasnije nista od njih ne bude.KoloDD je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Momak igra 4 ligu u njemackoj i sada poziv za A reprezentaciju?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ako ćemo već špekulisati o Bavarcima, Pejčinović je rođen u Minhenu.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.![]()
Dobro je!
Plus bi napokon imali neko kvalitetno kriloZglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:10Kakav bi to strašan ofaznivni potencijal bio za sljedećih 10+ godina kad bi se kockice posložile da imamo Ličinu, Esmira i Alajbegovića i da ispune potencijal koji imaju. Drugo je sad što to u praksi nikad ne bude tako s ovim talentima od 17 godina i možemo biti sretni ako jedan izraste u dobrog igrača.![]()
Ne sjecam se da sam ti direktno opsovao, ako jesam izvini. Pokusavam biti korektan prema forumasima.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:01Mozda nemam korektan odnos sa @Rajvosa ovdje ma forumu jer vecinom vrijeđa i psuje mi.
Ali ovo cijenim kod njega, konnkretno rečeno, i poprilicno samouvjereno, iskreno ja nisam imao pojma da postoji kontakt.
Najgore kad pametuje i vrijedja neki lezilebovic ovdje koji nicem ne doprinosi i jedina mu utjeha u zivotu forum ss. ba
RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:06Ne sjecam se da sam ti direktno opsovao, ako jesam izvini. Pokusavam biti korektan prema forumasima.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:01Mozda nemam korektan odnos sa @Rajvosa ovdje ma forumu jer vecinom vrijeđa i psuje mi.
Ali ovo cijenim kod njega, konnkretno rečeno, i poprilicno samouvjereno, iskreno ja nisam imao pojma da postoji kontakt.
Najgore kad pametuje i vrijedja neki lezilebovic ovdje koji nicem ne doprinosi i jedina mu utjeha u zivotu forum ss. ba
Kod tebe mi je smetala velika doza samodopadnosti i mrznje prema Sarajevu, nista licno prema tome sto radis.
Ti si prvi insajder ovdjeImajednabrigada je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:01Mozda nemam korektan odnos sa @Rajvosa ovdje ma forumu jer vecinom vrijeđa i psuje mi.
19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:25Ti si prvi insajder ovdjeImajednabrigada je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:01Mozda nemam korektan odnos sa @Rajvosa ovdje ma forumu jer vecinom vrijeđa i psuje mi.
Najgore kad pametuje i vrijedja neki lezilebovic ovdje koji nicem ne doprinosi i jedina mu utjeha u zivotu forum ss. ba![]()
koga smo to izgubili a da smo imali realnu šansu? grgiće i slične ne možes računatizgembo89 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:22Ja sam malo preko vikenda se zainatio i presalto nase potencijalne sa dvojnkm drzavljanstvima svi koji su van Bosne i Heecegovine i svi koji imalo odskacu su vec kaparisani od bilo koje U 21 U 19 Hrvatske Srbije Slovenije jednostvano nista niie radjeno sve smo izgubili i sad beremo plodove..I Spahic ako se ne digne ovo ce se zavrsiti na Katicima Radeljicima i ostalim polovnjacima
Dok se ne pocne raditi kako treba na proizvodnji igraca u Velezu, Sarajevu, Zeljeznicaru, Celiku, Slobodi i Jedinstvu nema puno ocekivanja, moze nam se na srecu potrefiti da nas izvuce dijaspora koja prodje kroz njihove skole fudbala, mada i to je sve teze iako nas ima sve vise vani, pratim stalno mlađe kategorije po njemackim klubovima, jako nas je malo, i od tog malo ce izaci 1,2 igraca da valjaju, ako i toliko, ostatak ce biti cvajtasi nekakvi, a od nase lige se ne moze puno ocekivati, jer fudbal se mnogo promijenio na visokom nivou, mi smo prije deset godina kasnili, a sad kasnimo jos vise. Mi ne mozemo proizvesti igraca da fizicki i takticki odgovori modernom nogometu i sve dok se ne ukljuci bar Federacija u saradnji sa klubovima i ne kopiraju se sistemi rada od određenih evropskih klubova nema svjetle buducnosti, hej zamisli, samo trebas kopirati sta drugi rade.zgembo89 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:22Ja sam malo preko vikenda se zainatio i presalto nase potencijalne sa dvojnkm drzavljanstvima svi koji su van Bosne i Heecegovine i svi koji imalo odskacu su vec kaparisani od bilo koje U 21 U 19 Hrvatske Srbije Slovenije jednostvano nista niie radjeno sve smo izgubili i sad beremo plodove..I Spahic ako se ne digne ovo ce se zavrsiti na Katicima Radeljicima i ostalim polovnjacima
Cudi me da je malo nasih. Obicno se sirotinja gura u fudbal.Sheyi je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:46Dok se ne pocne raditi kako treba na proizvodnji igraca u Velezu, Sarajevu, Zeljeznicaru, Celiku, Slobodi i Jedinstvu nema puno ocekivanja, moze nam se na srecu potrefiti da nas izvuce dijaspora koja prodje kroz njihove skole fudbala, mada i to je sve teze iako nas ima sve vise vani, pratim stalno mlađe kategorije po njemackim klubovima, jako nas je malo, i od tog malo ce izaci 1,2 igraca da valjaju, ako i toliko, ostatak ce biti cvajtasi nekakvi, a od nase lige se ne moze puno ocekivati, jer fudbal se mnogo promijenio na visokom nivou, mi smo prije deset godina kasnili, a sad kasnimo jos vise. Mi ne mozemo proizvesti igraca da fizicki i takticki odgovori modernom nogometu i sve dok se ne ukljuci bar Federacija u saradnji sa klubovima i ne kopiraju se sistemi rada od određenih evropskih klubova nema svjetle buducnosti, hej zamisli, samo trebas kopirati sta drugi rade.zgembo89 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:22Ja sam malo preko vikenda se zainatio i presalto nase potencijalne sa dvojnkm drzavljanstvima svi koji su van Bosne i Heecegovine i svi koji imalo odskacu su vec kaparisani od bilo koje U 21 U 19 Hrvatske Srbije Slovenije jednostvano nista niie radjeno sve smo izgubili i sad beremo plodove..I Spahic ako se ne digne ovo ce se zavrsiti na Katicima Radeljicima i ostalim polovnjacima
Sheyi je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:46Dok se ne pocne raditi kako treba na proizvodnji igraca u Velezu, Sarajevu, Zeljeznicaru, Celiku, Slobodi i Jedinstvu nema puno ocekivanja, moze nam se na srecu potrefiti da nas izvuce dijaspora koja prodje kroz njihove skole fudbala, mada i to je sve teze iako nas ima sve vise vani, pratim stalno mlađe kategorije po njemackim klubovima, jako nas je malo, i od tog malo ce izaci 1,2 igraca da valjaju, ako i toliko, ostatak ce biti cvajtasi nekakvi, a od nase lige se ne moze puno ocekivati, jer fudbal se mnogo promijenio na visokom nivou, mi smo prije deset godina kasnili, a sad kasnimo jos vise. Mi ne mozemo proizvesti igraca da fizicki i takticki odgovori modernom nogometu i sve dok se ne ukljuci bar Federacija u saradnji sa klubovima i ne kopiraju se sistemi rada od određenih evropskih klubova nema svjetle buducnosti, hej zamisli, samo trebas kopirati sta drugi rade.zgembo89 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:22Ja sam malo preko vikenda se zainatio i presalto nase potencijalne sa dvojnkm drzavljanstvima svi koji su van Bosne i Heecegovine i svi koji imalo odskacu su vec kaparisani od bilo koje U 21 U 19 Hrvatske Srbije Slovenije jednostvano nista niie radjeno sve smo izgubili i sad beremo plodove..I Spahic ako se ne digne ovo ce se zavrsiti na Katicima Radeljicima i ostalim polovnjacima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.