Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mudonja je napisao/la:Dobro jutro..Ja sam novi na forumu pa da sve redom pozdravim...
Zar ti nisi bio rekao da odlazis sa foruma,zbog skole?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi znam da ste se brinuli, nešto me zezao internet tek prije pola sata mi došao pa eto ne trebate se više brinuti.....
Gdje se to dijele pare ?????????Megamon je napisao/la:Kakve su ono prikaze kod vjecne vatre,dijele lovu, bombone peru auta ,plesu![]()
dijele po 5 feniganime_tm87 je napisao/la:Gdje se to dijele pare ?????????Megamon je napisao/la:Kakve su ono prikaze kod vjecne vatre,dijele lovu, bombone peru auta ,plesu![]()
![]()
Pa da je šaku ugrabitDAVID VILLA 7' je napisao/la:dijele po 5 feniganime_tm87 je napisao/la:Gdje se to dijele pare ?????????Megamon je napisao/la:Kakve su ono prikaze kod vjecne vatre,dijele lovu, bombone peru auta ,plesu![]()
![]()
Na interesantan dan sam izabrao da postavim to.....neutralan__ je napisao/la:Zar ti nisi bio rekao da odlazis sa foruma,zbog skole?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi znam da ste se brinuli, nešto me zezao internet tek prije pola sata mi došao pa eto ne trebate se više brinuti.....
e hvala, a da li ce mi htjeti promjeniti ime ??HeavensWonder je napisao/la:Posalji adminu poruku, al provjeri da niko ne koristi username... To uvijek moze
imena se vise ne mjenjaju..to je vec pisano..kivi je napisao/la:e hvala, a da li ce mi htjeti promjeniti ime ??HeavensWonder je napisao/la:Posalji adminu poruku, al provjeri da niko ne koristi username... To uvijek moze
neno#4 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu, cestitke i da hairli bude!!!!
asylum je napisao/la:Iskustvo lave i od mene imas cestitke
nek sve prodje udure i da zivite zajedno 100 godina