nemoj se drug samo tim voditi, pa ces imati problema do vidikovca se popeti s ovim motorom od 80ks, a dao 30k+ za auto...kraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:54E to ne znam, slab sam sa autima. Ja se vodim onim, neka je novo, pa kakvo god da je...
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Lose razmisljanje drug, najiskrenijekraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:54E to ne znam, slab sam sa autima. Ja se vodim onim, neka je novo, pa kakvo god da je...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zato sam i napisao u prvom postu, "ne bih da se petljam, ali..."harden je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:00Lose razmisljanje drug, najiskrenijekraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:54E to ne znam, slab sam sa autima. Ja se vodim onim, neka je novo, pa kakvo god da je...svakom njegovo al eto

Sto se tice auta, znam samo zovnuti vucnu sluzbu ako mu nesto bude

Napustam temu, osjecam se ko krme u Teheranu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne mozes reci ovakve stvari a savjetujes covjeka sta da radikraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:03Zato sam i napisao u prvom postu, "ne bih da se petljam, ali..."![]()
Sto se tice auta, znam samo zovnuti vucnu sluzbu ako mu nesto bude![]()
Napustam temu, osjecam se ko krme u Teheranu![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- feniksptica
- Kontakt:
Benzin prije dizela kao prvi uslov.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne može čovjek nikako sakriti da mu u životu sve teče kao med i mlijeko.harden je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:12Ne mozes reci ovakve stvari a savjetujes covjeka sta da radikraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:03Zato sam i napisao u prvom postu, "ne bih da se petljam, ali..."![]()
Sto se tice auta, znam samo zovnuti vucnu sluzbu ako mu nesto bude![]()
Napustam temu, osjecam se ko krme u Teheranu![]()
![]()
Ja to ne mogu drugačije shvatiti.
Niti sam ljubomoran ( daleko bilo) niti mi je čovjek mrzak ( vidi se da je raja), ali to se jednostavno nazire.
Svakom svoje, ne zamjeri @kralju
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovaj slucaj kod tebe nema veze jel xenon , led ili halogeni farVivaLaStella je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:45Ma znam, nego sam postavio jer je full oprema, a drugi osnovni paket. Čisto da vidi razliku i šta mu treba hahaMarsal je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:01Ma šta će mu Scout, to je auto za šume skoro a ne za nekog ko ima normalne svakodnevne potrebe.
Što se tiče Xenona ne znam šta bih rekao, kod mene su i ljepši su hiljadu puta od standardnih sijalica ali zato jedna sijalica košta 60 maraka (najjeftinije kinesko smeće)
Octavia je top auto (imam je) ali je nekako bezlična, šta znam. Meni ****. Ali neće glava od nje zabolit.
A xenoni su u suštini super, samo ja imam loše iskustvo s njima.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Jest, evo sad imam halogene na octaviji. Da se isto desi zamijenio bi sijalicu i cao.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:49Ovaj slucaj kod tebe nema veze jel xenon , led ili halogeni farVivaLaStella je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:45Ma znam, nego sam postavio jer je full oprema, a drugi osnovni paket. Čisto da vidi razliku i šta mu treba hahaMarsal je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:01Ma šta će mu Scout, to je auto za šume skoro a ne za nekog ko ima normalne svakodnevne potrebe.
Što se tiče Xenona ne znam šta bih rekao, kod mene su i ljepši su hiljadu puta od standardnih sijalica ali zato jedna sijalica košta 60 maraka (najjeftinije kinesko smeće)
Octavia je top auto (imam je) ali je nekako bezlična, šta znam. Meni ****. Ali neće glava od nje zabolit.
A xenoni su u suštini super, samo ja imam loše iskustvo s njima.... s tim da se slazem da su kod skode led trake katastrofa tu bi dodao i audia te generacije 2013 do 16
Ovamo sijalica 140KM, balast za 300KM i neuspješna reparacija fara ili ti ga krpljenje 300KM i onda još jedan balast za 300

Mogao dva nova fara uzet za 1500KM sve

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Al sto si dopustio da ti far toliko zarosi ....meni se isto desilo ...kisa pala vidim poceo rositi...odma odem da mi uradi far i nije nista otislo...za nauspjesnu reparaciju se vrati ponovo far na istu ..
A vala ja auto s halogenim svjetlima gledat ne mogu ...pa koliko god kostala igranka s farovima
A vala ja auto s halogenim svjetlima gledat ne mogu ...pa koliko god kostala igranka s farovima

- VivaLaStella
- Kontakt:
jelle je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30Al sto si dopustio da ti far toliko zarosi ....meni se isto desilo ...kisa pala vidim poceo rositi...odma odem da mi uradi far i nije nista otislo...za nauspjesnu reparaciju se vrati ponovo far na istu ..
A vala ja auto s halogenim svjetlima gledat ne mogu ...pa koliko god kostala igranka s farovima![]()
Kada sam radio veliki servis, pretpostavljam da se neko od majstora naslonio i obnovio pukotinu.
Ja normalno nisam ništa primijetio, nego dok sam došao kući izbaci mi na bordu grešku na high beamu. Kad sam izašao, imao sam šta i da vidim.
Reparaciju nisam mogao reklamirat jer je bilo ok neko vrijeme. Poslije otprilike 4 mjeseca ponovo pustio vodu. Tad sam već odlučio mijenjat auto pa se nisam baktao oko toga
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Imao sam i ja na dva auta ovaj problem i oba puta sam uspio sanirati za relativno male novce ...al nikad mi nije bilo ovako kao kod tebe ...ovo je vec vodopad kod tebe bio
I pored tvojih muka ja opet nikad ne bih bjezao od led i ksenon farova ...cak naprotiv to mu je pod moranjem da auto ima u opremi ...ako su ispravna naravno

I pored tvojih muka ja opet nikad ne bih bjezao od led i ksenon farova ...cak naprotiv to mu je pod moranjem da auto ima u opremi ...ako su ispravna naravno
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma zezam se ja malo. To sam govorio ovom kolegi što gleda Octavie, kod njih su stvarno nekvalitetne te led trakejelle je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:57Imao sam i ja na dva auta ovaj problem i oba puta sam uspio sanirati za relativno male novce ...al nikad mi nije bilo ovako kao kod tebe ...ovo je vec vodopad kod tebe bio![]()
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo moja kompanija prodaje Octaviju karavan automatik , 1.5 turbo benzin , 2021 godište , prešla ORIGINAL105 hiljada , redovno servisirana u ovlaštenom servisu, još dvije godine pod garancijom .Centre forward je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:17Škoda Octavia ispunjava otp sve kriterije koje si naveo.
Daj 26 hiljada i vozi .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Centre forward
- Kontakt:
Zanimljivo da nema Golfova prve dvije generacije iako su njih dva definisali klasu. S druge strane, Fiat je paradigma propasti danas. Slično važi i za Citroen.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- VensanKasel
- Kontakt:
Na polugodištu ove godine, Golf je bio najprodavaniji model VW-a, te drugi na listi odmah iza Dacije.
Ipak, malo je posustao zadnja dva mjeseca.
Ipak, malo je posustao zadnja dva mjeseca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
sta je reci pa vam ide skoda onako nisko realna joj je sedam osam milja vise
I hocete li nabavljati kineske vozila kao neke dole druge rente, gledam dns onaj cherry u SCCu za 36 milja se dobije svasta ubio se tako za rent-a-car, atmosfera pet brzina i 95 konja, samo konj moze sjebati tu kombinaciju

Koja auto kuca? 

VensanKasel je napisao/la: ↑24 okt 2024, 23:53Evo moja kompanija prodaje Octaviju karavan automatik , 1.5 turbo benzin , 2021 godište , prešla ORIGINAL105 hiljada , redovno servisirana u ovlaštenom servisu, još dvije godine pod garancijom .Centre forward je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:17Škoda Octavia ispunjava otp sve kriterije koje si naveo.
Daj 26 hiljada i vozi .
- VensanKasel
- Kontakt:
Kapitalsdjonla je napisao/la: ↑27 okt 2024, 20:31Koja auto kuca?
VensanKasel je napisao/la: ↑24 okt 2024, 23:53Evo moja kompanija prodaje Octaviju karavan automatik , 1.5 turbo benzin , 2021 godište , prešla ORIGINAL105 hiljada , redovno servisirana u ovlaštenom servisu, još dvije godine pod garancijom .Centre forward je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:17
Škoda Octavia ispunjava otp sve kriterije koje si naveo.
Daj 26 hiljada i vozi .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.