Moje postovanje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada
cekamo okrsaj njihovog i naseg mr.bifteka u njemačkoj oko cijene puteraJabroni je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:21JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada
kod nas je bilo gdje se ljubi istok i zapad a kod njih sta ce biti vidjet cemoTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57cekamo okrsaj njihovog i naseg mr.bifteka u njemačkoj oko cijene puteraJabroni je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:21JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada![]()
![]()
bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?
Ma mislio sam na svečani defile, yebo ga ti.TefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
pa ljudi su hakana sukura izbrisali kao da nikada nije postojao![]()
![]()
Hakan vozi Uber po Los AngelesuTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
![]()
Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znamalemsa je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:48Hakan vozi Uber po Los AngelesuTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
![]()
Jah, dobro si. I on je, što bi rekli brkicini "gulenovac".19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:30Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znam
Vjerovatno da jeste, Enes je drzavljanin Usa a i rodjen je u Svicarskoj, tako da njemu nije bio neki problem da se.re sta hoce (licno, sad po pitanju familije ne znam). Dok Hakan jebga njega su skroz izbrisali19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:30Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znam