FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 06 apr 2011, 14:23

Los_Blanos2 je napisao/la:Hahahaha pa sta ste se usrali Sahtara :? ako padne gol u prvih 10,15 min, gotovo raspad sistem, havari ce pozeliti drugi svijet, ha ya.. :mrgreen:

Hahahahah vidi pokusaja kopiranja bparene hehehehehe -

p.s. kraljevi se usrali prije tekme ali su ipak zasluzeno prosli...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 06 apr 2011, 14:38

Los_Blanos2 je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Hahahaha pa sta ste se usrali Sahtara :? ako padne gol u prvih 10,15 min, gotovo raspad sistem, havari ce pozeliti drugi svijet, ha ya.. :mrgreen:
Hercules :mrgreen:
Hercules i +8 boba prednosti :D :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 15:57

nisam bio tu nekoliko dana, eto braco katalonci kao sto smo svi i znali, ligaska titula je odbranjena u sta nisam ni sumnjao, veceras slijede uzbudjenja u ligi prvaka. mislim da je tiago dokazao protiv viljareala da zasluzuje mjesto u prvom timu, sjajan igrac je vec sada, ima znanje i lakocu, a sto je najbitnije ne boji se lopte ni igre.

veceras cemo najvjerovatnije gledati demoliranje sahtara, totalna ofanziva od prve minute, al opet pep ce sigurno voditi brigu da ne primimo gol, tako da ocekujem minimalno 3 0 pobjedu, svaka cast sahtaru, al nisu nam dorasli, i gledat cemo fino jos 4 el classica do kraja sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 apr 2011, 16:04

Ako uspijete da date gol u prvih 20, 30 minuta onda je pobjeda vasa. Velike su sanse da pobijedite i da ne postignete gol u ranoj fazi, ali mislim da ce ici malo teze. Ovo nije nikakvo provociranje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 apr 2011, 16:06

Veceras ocekujem pobjedu neku od 2 razlike da bi se u donjecku moglo lakse igrati.
Veceras ocekujem da villa proradi nije dao gol odavno
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 apr 2011, 16:08

Ma i nisi toliki bauk...igraju ofanzivo sto prolazi u Ukrajini i protiv Rome...
a kad su tako krenuli na Emiratima primilu su 5 komada glat..
veceras sigurno dolaze iskljucivo da brane gol a pitanje je koliko to mogu i znaju...
Mislim da je pitanje veceras samo koliko ce barcelona dati jer ne vidim da Shaktar moze nesto napraviti u fazi napada(ako uopste budu zeljeli napadati)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 16:17

ja mislim da c sahtar od pocetka veceras igrati neku vrstu bunkera, nema sanse da se pokusaju nadigravasti, i samo je pitanje dal cemo prije il kasnije taj bunker i probiti, ako ga rano probijemo ondace biti i ljepsa utakmica i veci rezultat

pep zna da imamo problema na gostovanjima, stoga ce nasi sigurno ici da pobijede sa sto vecom razlikom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 16:19

Shakhtar moze mnogo vise nego sto mislite! Primili 5 na Emiratima, primili presmjesne golove.7 pobjeda i 1 poraz ove sezone zvuci mocno.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 16:23

Andres je napisao/la:Shakhtar moze mnogo vise nego sto mislite! Primili 5 na Emiratima, primili presmjesne golove.7 pobjeda i 1 poraz ove sezone zvuci mocno.
mnogi sto su mogli puno protiv nas nisu mogli nista, tako da se ja ne sekiram ni sekunde za veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 06 apr 2011, 16:25

Sam Pep je izjavio da se pribojava Šahtara, cak je to izjavio i prije samog izvalcenja parova da nebi volio njih imati za protivnika....i Cruyff i Osim Ivica (ljubitelji Barce) su jasno i javno upozoravali na opasnost ukrajinske ekipe i to valjda nešto govori o kakvom se protivniku radi i da nece to baš biti tako lako, kao da igramo sa Osasunom ili Malagom...bice tu zayebancije sa njima jer su opasna ekipa pravo koja se zna i braniti i napadati.
Naravno, da ce njima biti još teže jer ce sa druge strane imati pakleni stroj mocne Blaugrane koja može uništiti svakog protivnika kad im se otvori.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 16:29

izzo je napisao/la:Sam Pep je izjavio da se pribojava Šahtara, cak je to izjavio i prije samog izvalcenja parova da nebi volio njih imati za protivnika....i Cruyff i Osim Ivica (ljubitelji Barce) su jasno i javno upozoravali na opasnost ukrajinske ekipe i to valjda nešto govori o kakvom se protivniku radi i da nece to baš biti tako lako, kao da igramo sa Osasunom ili Malagom...bice tu zayebancije sa njima jer su opasna ekipa pravo koja se zna i braniti i napadati.
Naravno, da ce njima biti još teže jer ce sa druge strane imati pakleni stroj mocne Blaugrane koja može uništiti svakog protivnika kad im se otvori.
Kao sto rece Edurado da Silva : Ako Messi, Iniesta , Xavi - osobe koje se ne mogu cuvati. Budu igrali najbolje sto mogu , mi nemamo se cemu pozitivnom nadati.
Nadati se da ce oni igrati na svom vrhunskom nivou.

Sve je u rukama Barce, kao i svaka utakmica. Uvjek su favriti i najjaca su ekipa na svijetu.Ali najbolji ne pobjedzuje uvjek.Shakhtar je mnogo nezgodna i jaka ekipa.Fantasticni su i gore i dole .dobro vezu i fantasticu kontru imaju.Ako Barcina druzina odigra na visini i sa zeljom , to onda pada sve u vodu jer tada se sa njima ne moze igrati.
Sta ce biti ne znam , ali znam da arcu i Messija cekam za 150 km :D

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 06 apr 2011, 16:34

Andres je napisao/la:
izzo je napisao/la:Sam Pep je izjavio da se pribojava Šahtara, cak je to izjavio i prije samog izvalcenja parova da nebi volio njih imati za protivnika....i Cruyff i Osim Ivica (ljubitelji Barce) su jasno i javno upozoravali na opasnost ukrajinske ekipe i to valjda nešto govori o kakvom se protivniku radi i da nece to baš biti tako lako, kao da igramo sa Osasunom ili Malagom...bice tu zayebancije sa njima jer su opasna ekipa pravo koja se zna i braniti i napadati.
Kao sto rece Edurado da Silva : Ako Messi, Iniesta , Xavi - osobe koje se ne mogu cuvati. Budu igrali najbolje sto mogu , mi nemamo se cemu pozitivnom nadati.
Nadati se da ce oni igrati na svom vrhunskom nivou.

Sve je u rukama Barce, kao i svaka utakmica. Uvjek su favriti i najjaca su ekipa na svijetu.Ali najbolji ne pobjedzuje uvjek.Shakhtar je mnogo nezgodna i jaka ekipa.Fantasticni su i gore i dole .dobro vezu i fantasticu kontru imaju.Ako Barcina druzina odigra na visini i sa zeljom , to onda pada sve u vodu jer tada se sa njima ne moze igrati.
Sta ce biti ne znam , ali znam da arcu i Messija cekam za 150 km :D
To je zaista tacno, sve ovisi o nama zapravo i našoj igri...Barca UVIJEK ima recept i nacin da nametnu protivniku svoju igru i tempo (nebitno o kome se radilo)...e sad, dosta toga ce zavisiti i o raspoloženju napadaca jer ce šansi sigurno biti.
Neko je dobro napisao, ukoliko Barca zabije gol u prvih 15-tak minuta - utakmica bi se vjerovatno otvorila i onda bi se moglo desiti trpanje...ukoliko, oni nama zavuku prvi (nedo Bog) onda ce biti pravo zayebano jer imaju opaku kontru.
Šahtar je izbalansirana ekipa, to ljudi nikako da shvate...nisu to neki levati i amateri, pa kako cemo lako cemo.
Ovo se mora krajnje ozbiljno shvatiti i tako pristupiti utakmici.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 apr 2011, 16:41

edin_tm87 je napisao/la:Joj sta ce Sahtor da vam radi :lol: :lol: :mrgreen:
Isto sto je uradio real barceloni
GIVE ME FIVE !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 apr 2011, 16:42

Ma Schakhtar je prava ekipa koja će doći i nadigravati se, fala Bogu imaju onih Brazilaca za to, dok to Barceloni u potpunosti odgovara, a i s druge strane znamo kako prolaze ekipe koje tako dođu igrati..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 apr 2011, 16:45

Biće zanimljivo večeras.Shaktar se sigurno neće (samo) braniti :P
Ali mislim da bi to trebali riješiti sa 3 ili 4:0.
You'll never walk alone.

Platon
Kontakt:

Post Postao/la Platon » 06 apr 2011, 16:48

Nema sanse da ce Barca ovo lako dobiti, to je sigurno.

Kad se vec prognoziraju rezultati, ja mislim da bi ovdje maksimalno moglo biti 2:0.
"Znanje koje imamo je samo mrvica onoga što nemamo."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 17:06

naravno da nece biti lako veceras, moraju se nasi dobro preznojiti da bi dobili neugodnu, jaku i izbalansiranu i uigranu ekipu sahtara, i ja sam volio da nismo njih izvukli, ali opet, realnost je ljudi moji da smo jaci za nekoliko klasa i sve drugo osim demoliranja sahtara bice veliko cudo.

zato nemamo potrebe da se brinemo, nego da veceras lagano uzivamo u jos jednoj sjajnoj partiji naseg tima, koji ce sigurno biti maximalno ozbiljan, vidjecemo maximalno zalaganje, trebali bi procepiti messi i vilja, sahtar ce pokusati da se odbrani nekako, al mislim da nece dugo, ja sam odigrao dva ili vise golova u prvom poluvremenu i mislim da ce tako i biti, nece se oni dugo moci drzati, nasi kad napadnu od prve minute bice situacija da lopta kruzi oko 16, oni nece vjerovatno centra preci, lopta ce kruziti i kruziti, a znamo svi kako se iz tih kruzenja zacas rodi gol
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 06 apr 2011, 17:12

2 0 ko' hljeb veceras ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 17:23

Scof1eld je napisao/la:2 0 ko' hljeb veceras ;)
ma kakvih 2 0, bice masakriranje, zato ce i biti snimak utakmice od ponoci kad djeca spavaju, bice to roditeljska paznja sigurno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:27

Romariooo je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:2 0 ko' hljeb veceras ;)
ma kakvih 2 0, bice masakriranje, zato ce i biti snimak utakmice od ponoci kad djeca spavaju, bice to roditeljska paznja sigurno
Romaarioo kume ti si veci optimista nego li ijedan strucnjak.Dobro je to , ali malo previse...
Pobjeda ne smije doci pod upitnik ali pitanje je kojim rezultatom.Opet ponavljam Ukrainci nisu bezazlena ekipa.Oni su tacnije ekipa koje Barca "ne voli" trvdi a jaki u svim segmentima.Nece ovo biti lahko , ja zadovoljan i sa 1:0

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.