Da, ja se inače određujem po njihovom rasporedu na sajtu koji je precizan jer ne sjećam se da je nekad nešto bilo na drugom kanalu u odnosu na ono što piše u rasporedu. Sad vidim da nešto ne štima, zato sam i pitao.
Sport i TV
Re: Sport i TV
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Šta ovo niko ne prenosi Svjetsko prvenstvo u futsalu?
HRT je blokiran.
Ugasili se -> BH Telekom, BHT

HRT je blokiran.
Ugasili se -> BH Telekom, BHT

Prenosil ko ovaj kindzetov kup
Je*em mamu svima na areni od cistacice do direktora. Prvo pola sata ide wrc, pa sad sve vrijeme crna slika umjesto nfl redzone-a na as6
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kakva je ovo divljastina na Areni. Real-Atletico slika kasni minutu za komentatorom...
Pa kakve su ovo dvorane po Grckoj,kad sam prebacio kontam BiH ligu poceli prenositi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako opstaju ovi voditelji na areni, Srbija-Kosovo dreci na stadionu...voditelj kaze atmosfera za pozeljeti...komedija u pm sa ovim arenama.
Nije ništa pogriješio.
Vecina hranrih srba je poginula u 1-2 svjetskom ratu, ostale kukavice i ljudi sa niskim iq-om koji su se razmnozili pa danas imamo to sto se naziva srbijom te bolestan narod. Naravno, cast izuzecima, nazalost su minorni u odnosu na retardirane sto se kroz sport najvise vidi.
Pa tako nekako, ostala ona retardusa Jeremicka da im prica o zivotu...Neutral je napisao/la: ↑12 okt 2024, 23:47Vecina hranrih srba je poginula u 1-2 svjetskom ratu, ostale kukavice i ljudi sa niskim iq-om koji su se razmnozili pa danas imamo to sto se naziva srbijom te bolestan narod. Naravno, cast izuzecima, nazalost su minorni u odnosu na retardirane sto se kroz sport najvise vidi.
na sport klubu prenos tekme bez komentatora
Stvarno strašno da Telemach nema SK Fight u HD-u.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koristi li ko Mega liniju od onog kineza?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Probao sam ja neki dan, i dalje mi se cini Go bolja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma imam ja megu jbg traje do decembra Ali ne radi url, kontam da nisu promjenili ako lo koristi da mi posalje svoj
Sto se tice Mege jedini minus je arene nekad da ne rade Kako treba, Ali Haj meni ne smeta upalim na sky i slicno, Ali zna se desiti da na arenama ne mozes gledati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Sto ne koristis Go server? Meni se cini da je dosta stabilniji od MegeAzpi je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:36Ma imam ja megu jbg traje do decembra Ali ne radi url, kontam da nisu promjenili ako lo koristi da mi posalje svoj
Sto se tice Mege jedini minus je arene nekad da ne rade Kako treba, Ali Haj meni ne smeta upalim na sky i slicno, Ali zna se desiti da na arenama ne mozes gledati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ovo uzeto vec odavno jbg iduci cu neki drugi promjeniti eto mozda Go 

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
arena sport se i dalje bruka sa zvukom i slikom sta je ba ovo na dinamovoj tekmi 
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 9 gostiju.