FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pavli je napukla ključna kost. Ništa, Acke budi spreman do veljače.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Needless to say, Kompany felt like it would be bad during the postgame media scrum.
“I’m not a doctor, but it’s not looking good. He was probably our best player so far. It won’t change anything about the career he will have. But it’s a pity for us that he won’t be with us for now,” Kompany said
Kompany je zaista veliki znalac, ako nastavi ovako doci ce na moj level
. Ja sam se jedino dvoumio izmedju njega i Olisea. Pavlavic je igrac sa najboljim procentom kompletiranih poasova u BL i medju najboljima u Evropi, a pocesto to nisu bili nimalo lagani posovi tipa Palija u slicno. U medjuvremenu je postao standardana reprezentativac, cijena mu narasla na 50-60 milliona i za godinu dana vjerujem da bi se kretala oko stoje...ALI kazu da covjek snuje, a Bog odredjuje. Nadam se da je psiholoski dovoljno cvrst da se vrati u dogledno vrijeme. Paliju ne mozes da ne postujes, drugo poluvreme danas solidno, govor tjela, zelja za pobjedom, beskompromisni startovi, sve je to u redu, ali nije to ta klasa..sto je najvaznije nema te organizacijske sposobnosti za napadacku igru koju Kompany zeli, danas je 90% lopti vratio unazad do Upe i Kima da oni nesto izorganizuju. Medjutim mozda ce Kompany naci neku soluciju da se opet Kimich totalno spusti a da ovaj dugajlija lijeta od 16 do 16 zna on neku i opaliti sa 20-ak metara. Danas je Olise odlicno funkcionisao i u sredini, malo vise desno, a Gnabri lijevo posebno u drugom odakle je i onu pred assistenciju imao za drugi gol. E da mi je neko reko da cu za jednim Srbinom ovoliko zaliti ne bi mu vjerovao 
“I’m not a doctor, but it’s not looking good. He was probably our best player so far. It won’t change anything about the career he will have. But it’s a pity for us that he won’t be with us for now,” Kompany said
Kompany je zaista veliki znalac, ako nastavi ovako doci ce na moj level

Sjetimo se povrede određenog igrača poslije kojeg smo proigrali i osvojili Ligu prvaka.
Bez Pavlovića tri mjeseca, sretno mu bilo.
Bez Pavlovića tri mjeseca, sretno mu bilo.
Palinja je odličan igrač, namjena za ono što jeste, a donosi samopouzdanje na terenu.
Nije on ni tehnički loš kako neki hoće predstaviti, miran je u primanju lopte, pod pritiskom i ima dosta dobar dug pas. A očekivati još da dribla i iznosi loptu, e taj tip igrača nije.
Kane nakon posta, jučer proradio vrhunski, ponudio je sve... Prvo poluvrijeme je bilo prava uspavanka, da drugo nisam ni gledao, a ono vatromet.
Najbolja stvar otkako je kompa tu da su se Upa i KIm ustalili, a konačno imaju i samopouzdanja. Upa se bori za svaku loptu, ovakav žar nije imao prošle sezone. Dejvis je standardan, brz, obavi zadaće, ali od njega smo nekad znali dobiti puno više u napadu.
Laimer je igrač za rotaciju, nije on kalibar za Bayern, borbom pokušava nadoknaditi tehničke manjkavosti, ali onda zna još više ispasti. Nije čvrst, stabilan na terenu, puno trči nije jak, a nije ni siguran šta uraditi. Ovo je igrač koji samo trči.
Gorecki bi dao više minuta, mogao bi on i proigrati, jer ima kvalitete.
Kad smo već kod Sanea i njegovog odlaska ako ne dobije dobru ponudu, haha, pa možeš ići još noćas, računajući novce koji su se dali i daju, za mene među najvećim promašajima ikad. Evo ne znam koga se mogu još sjetiti, a igrao je pa za neke možda i nije promašaj, ali ako mene pitate bolje da nije, i te njegove statistike ofanzivno među 3 igrača svake sezone su statistika koja samo potvrđuje koliko zna slagati.
Grehota ge je i prodati nekome, najbolje da on ide džaba pa su sami sebi krivi.
Nije on ni tehnički loš kako neki hoće predstaviti, miran je u primanju lopte, pod pritiskom i ima dosta dobar dug pas. A očekivati još da dribla i iznosi loptu, e taj tip igrača nije.
Kane nakon posta, jučer proradio vrhunski, ponudio je sve... Prvo poluvrijeme je bilo prava uspavanka, da drugo nisam ni gledao, a ono vatromet.
Najbolja stvar otkako je kompa tu da su se Upa i KIm ustalili, a konačno imaju i samopouzdanja. Upa se bori za svaku loptu, ovakav žar nije imao prošle sezone. Dejvis je standardan, brz, obavi zadaće, ali od njega smo nekad znali dobiti puno više u napadu.
Laimer je igrač za rotaciju, nije on kalibar za Bayern, borbom pokušava nadoknaditi tehničke manjkavosti, ali onda zna još više ispasti. Nije čvrst, stabilan na terenu, puno trči nije jak, a nije ni siguran šta uraditi. Ovo je igrač koji samo trči.
Gorecki bi dao više minuta, mogao bi on i proigrati, jer ima kvalitete.
Kad smo već kod Sanea i njegovog odlaska ako ne dobije dobru ponudu, haha, pa možeš ići još noćas, računajući novce koji su se dali i daju, za mene među najvećim promašajima ikad. Evo ne znam koga se mogu još sjetiti, a igrao je pa za neke možda i nije promašaj, ali ako mene pitate bolje da nije, i te njegove statistike ofanzivno među 3 igrača svake sezone su statistika koja samo potvrđuje koliko zna slagati.
Grehota ge je i prodati nekome, najbolje da on ide džaba pa su sami sebi krivi.
Steta povrede Pavlovica, ali je u zvijezdama zapisano da Palhinha odigra jednu Javi Martinez sezonu za Bayern.
Nek si ti gledo Fulham yebo Bayern. Da sam ja vlast odmah bi te banovao pa makar pisao ko evlija… Čuj nije gledo drugo poluvrijeme jer mu prvo bilo dosadno. Onda pretpostavljam da nisi gledo ni jednu utakmicu prošle sezone.
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 20 okt 2024, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

U jednom ćemo se složiti sa dotičnim....da je Sane najveći promašaj Bayerna u istoriji.
Nisam dalje ni citao posle one recenice sto sam citirao, ali ako je to reko onda je ubo jednuarmando je napisao/la: ↑20 okt 2024, 20:31![]()
![]()
U jednom ćemo se složiti sa dotičnim....da je Sane najveći promašaj Bayerna u istoriji.

Nekad je pisala stara garda kvalitetno.
‐--------------
Ljudi definitivno imaju problema s mozgom. Haj zbogom
‐--------------
Ljudi definitivno imaju problema s mozgom. Haj zbogom
Što se ljutiš jbga, evo ništa ti loše nisam rekao, još se i slažem.
Ako misliš (samo) na Halču, onda strpljenja i biće sve dobro. Šta mašeš bijelom zastavom čim te neko poprijeko pogleda.
Osim toga pridružen si prije pola godine i pričaš o staroj gardi
Klare, ti li si

Ako misliš (samo) na Halču, onda strpljenja i biće sve dobro. Šta mašeš bijelom zastavom čim te neko poprijeko pogleda.
Osim toga pridružen si prije pola godine i pričaš o staroj gardi

Klare, ti li si

- Centre forward
- Kontakt:
Mog'o bi bit'. Pomislih na trenutak i na šećera, medjutim on bi ponosno k'o drug Neutral stao u odbranu Mercedesa a ne Golfa 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne vjerujem da je Klare.Centre forward je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:25Mog'o bi bit'. Pomislih na trenutak i na šećera, medjutim on bi ponosno k'o drug Neutral stao u odbranu Mercedesa a ne Golfa![]()
Secer ni blizu.
Burza samo na x-u
Pretpostavljam ko je

Ko se sjeca Antona, druga iz Hrvatske, ginuo za Bayern vise od Jensa Jeremiesa.
-
- Kontakt:
Da je stara garda tu kao geronimo, onaj ljakse iz Laktaša bi do sad popio trajni ban.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
kakva je kmeka momcine
pa nije nam Tuchel trener da se svadjamo

pa nije nam Tuchel trener da se svadjamo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Još uvijek niste prežalili Poljsku gol mašinu i najbolju 9-ku Bayerna svih vremena

Eberl radi odlican posao.Meanwhile, there is still strong indication that Musiala will extend his contract long-term until 2029 or 2030. All parties are optimistic that Musiala will agree to a new mega-deal
@SkySportDE
Jos Daviesa

Eberl se povukao nakon telenovele na pocetku sezone i radi sto mu je i posao i to je za pohvalu.
Navikao se vec na Holivud.
Potpis Musiale je krucijalan za ovaj klub.
Davies bi se davno rijesio da nije bilo spanske sapunice. Stabilizirao se, jos nije stepen Alabe po igri.
Pohvalio bi posebno odnos prema mladim igracima u drugom timu, tu se bas vidi kvalitetan rad.
Wirtz je odlican igrac ali dati tolike pare sto pod pritiskom Ulija koji svojim izjavama dize cijenu Florianu nije Bayernovski. Vise ocekujem da ispliva neko kao Olisse sljedece sezone.
Pratim intenzivno Desire Douea jer me zanima sto su bili zapeli oko njega toliko, do sada srednja zalos Odoi u najavi.
Inace je drugi tim opet opterecen povredama.
Navikao se vec na Holivud.
Potpis Musiale je krucijalan za ovaj klub.
Davies bi se davno rijesio da nije bilo spanske sapunice. Stabilizirao se, jos nije stepen Alabe po igri.
Pohvalio bi posebno odnos prema mladim igracima u drugom timu, tu se bas vidi kvalitetan rad.
Wirtz je odlican igrac ali dati tolike pare sto pod pritiskom Ulija koji svojim izjavama dize cijenu Florianu nije Bayernovski. Vise ocekujem da ispliva neko kao Olisse sljedece sezone.
Pratim intenzivno Desire Douea jer me zanima sto su bili zapeli oko njega toliko, do sada srednja zalos Odoi u najavi.
Inace je drugi tim opet opterecen povredama.
-
- Kontakt:
Kakav Davies, taj lik je već otišao, samo čeka da se završi sezona. Još jedan fejl uprave. Opet im igrač odlazi džaba.
I am not yet born; O hear me.
Gledao sam pregled Barcelone protiv Seville i moram reći da nazad imaju veliki propuh to se mora iskorisiti preko Olisea/Gnarbya i egzekutora Kanea.Nadam se da će Musiala biti spreman on je u stanju jednim potezom izbaciti kompletnu odbranu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.