Martex je napisao/la:Rooney shakes off injury for quarter final
Manchester United – Sir Alex Ferguson reveals Rooney is injured, but hopes he will play tonight
It's the front of his shin, a really bad bruise, but we hope he'll be okay
As Manchester United take on arch rivals Chelsea in the Champions League quarter final tonight, Sir Alex Ferguson looks set to have his best squad available in months, despite Wayne Rooney suffering an injury.
Rooney missed training yesterday, and while it was assumed he was avoiding media attention over the controversial swearing incident, Ferguson revealed it was actually because of injury.
"He missed training, he was having treatment,” Ferguson told reporters.
ma ovo patka !
E hebiga ako ne bude on igrao
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Glory Glory Man United !!! 

http://www.givemefootball.com/premier-l ... rter-finalRooney88 je napisao/la:Izvor ?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Fletcher ima neki ozbiljan stomačni virus, ja ne znam da li je uopće u kombinaciji za večerašnji tim?Sir Matt je napisao/la:
.................VDS..............
Fletcher..Small...Vida...Evra
..............Scholes..........
.......Ando............Park...
Valenica...................Nani.
...............Rooney............
Složit ćeš se sa mnom da je ova postava bolja ?
Milsim da ne možemo ovakvu utakmicu igrati bez pravog zadnjeg veznog a to je Carrick, Scholes ne bi mogao sve zatvoriti a on zna otići naprijed tako da mu se treba dati veća sloboda da može iskorisiti svoju lucidnost.
Zato mislim da bi Scholes trebao igrati na Parkovom mjestu jer Korejanac nije dugo igrao i ne znam da li može izdržati dvije tekme u 4 dana.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
................VDS................
Fabio...Small........Vida.....Evra
Valencia...Carrick..Giggs....Nanni
................Rooney................
..............Chicarito................
Otprilike bi ovaj sastav mogao veceras poceti susret,........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako bez Scholesatrxel je napisao/la:................VDS................

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Thunderstruck
- Kontakt:
Scholes je i više nego spreman jer je propustio dvije utakmice u ligi zbog banadr.van nostrand je napisao/la:
Kako bez Scholesa, ako je spreman trebao bi igrati .

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -date.html jel ovo znaci da moze igrat s arapima u kupu
U ovoj situaciji nije lose Scholesa ubaciti oko 60 min.,....Mada svedno,on il Giggs,majstor umjesto majstora,....Ali ipak mislim,iako stariji,Giggs je nekako fizicki spremniji,......dr.van nostrand je napisao/la:Kako bez Scholesatrxel je napisao/la:................VDS................
Otprilike bi ovaj sastav mogao veceras poceti susret,........, ako je spreman trebao bi igrati .
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja mislim da će Scholes igrati.
Možda ovako:
...................VDS..................
Fabio...Smalling..Vida....Evra
.........Carrick...................
................Scholes...........
Valencia..................Nani
....Rooney......Chicha.....
Iako je ovo za mene previše ofanzivno.Kao prvo može se iskoristiti neiskustvo Fabia po toj desnoj strani,ali vidjećemo kako će odbrana djelovati.Pitanje je veliko.Svi znamo kako loš Carrick može imati dan tako da se i njega pribojavajte.Nadam se da će Scholes pokazati da nije za staro gvožđe.Dalje,sva 4 poprilično ofanzivna igrača i zbog toga sam mislio da je preofanzivno,ali dobro.
Sve zavisi od raspoloženja igrača.Chelsea će igrati maksimalno oprezno,svi znamo koliko im LP znači pogotovo kada su ispali na ostalim frontovima...A uvijek imaju poseban motiv u LP.Tako da mislim da nećete večeras ni dati gola i da će biti 1 ili 2:0...To je samo moje mišljenje.
Možda ovako:
Iako je ovo za mene previše ofanzivno.Kao prvo može se iskoristiti neiskustvo Fabia po toj desnoj strani,ali vidjećemo kako će odbrana djelovati.Pitanje je veliko.Svi znamo kako loš Carrick može imati dan tako da se i njega pribojavajte.Nadam se da će Scholes pokazati da nije za staro gvožđe.Dalje,sva 4 poprilično ofanzivna igrača i zbog toga sam mislio da je preofanzivno,ali dobro.
Sve zavisi od raspoloženja igrača.Chelsea će igrati maksimalno oprezno,svi znamo koliko im LP znači pogotovo kada su ispali na ostalim frontovima...A uvijek imaju poseban motiv u LP.Tako da mislim da nećete večeras ni dati gola i da će biti 1 ili 2:0...To je samo moje mišljenje.

You'll never walk alone.
Ima svak svoje misljenje,normala,ali mislim, da ce Mancho dati go,...1:1VolimLiverpool je napisao/la:Ja mislim da će Scholes igrati.
Možda ovako:
neide mi nekako da Valenca pocne.Jos uvjek nije onaj stari.Treba mu jos vremena i tekmi pa da dodej do ovg nivoa.trxel je napisao/la:Ima svak svoje misljenje,normala,ali mislim, da ce Mancho dati go,...1:1VolimLiverpool je napisao/la:Ja mislim da će Scholes igrati.
Možda ovako:
Kako god United je po meni favorit po svim segmentima.
2:0 za United moja prognoza - Ronney i Vidic sretlci
Ja nesto kontam da ce MANU veceras dobiti...
Sjajna tekma iza njih, samopouzdanje do neba...
Chelsea je definitivno u problemima, ima tri napadaca svjetske klase, a Stokeu daju jedva jedan gol...
Sjajna tekma iza njih, samopouzdanje do neba...
Chelsea je definitivno u problemima, ima tri napadaca svjetske klase, a Stokeu daju jedva jedan gol...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nisam misljenja da ceo veceras igrati od pocetka sa 2 napadaca, Rooney bi trebao biti u prvih 11, nadam se, a Hernandez i Berba na klupi. Danas je Ferguson govorio kako je O Shea spreman tako da mislim da ce on biti u prvih 11, neznam zasto ali sam takvog misljenja, u vrhu napada bi trebao biti Rooney a Valencia je jedini, po meni, siguran na krilu. Mah vidjet cemo sve veceras. Nevjerovatna jeza me hvata, neopisivo, drhtim vec sada a nemogu ni zamisliti kako ce biti kada utakmica pocne. Sretno nam veceras, zadovoljan cu biti i sa minimalnim porazom ako zabijemo gol.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Lagano jarane,pa imamo "vec"titulu u PL,....Ovo je za nas vazno,al u isto vrijeme i egzibicija,...Momci ce opusteno da igraju,jer mi smo MAN UTD,mi smo klasa,...Pa ja cu prije pocetka tekme,na jedno sat vremena uzeti koju pivicu,da budem na temperaturi za pocetak,....Sretno nasi,.......Rooney88 je napisao/la:Nisam misljenja da ceo veceras igrati od pocetka sa 2 napadaca, Rooney bi trebao biti u prvih 11, nadam se, a Hernandez i Berba na klupi. Danas je Ferguson govorio kako je O Shea spreman tako da mislim da ce on biti u prvih 11, neznam zasto ali sam takvog misljenja, u vrhu napada bi trebao biti Rooney a Valencia je jedini, po meni, siguran na krilu. Mah vidjet cemo sve veceras. Nevjerovatna jeza me hvata, neopisivo, drhtim vec sada a nemogu ni zamisliti kako ce biti kada utakmica pocne. Sretno nam veceras, zadovoljan cu biti i sa minimalnim porazom ako zabijemo gol.
Nadam se da ce Park bit u veznom redu. Mislim da nam je on falio protiv Liverpoola i Chelsea u gostima. Takvog trkaca nemamo. On, Scholes i Carrick u veznom ja mislim. Nadam se da ce Valencia i Nani na krila, i Rooney naprijed. Berbatov i Chicharito neka cekaju priliku sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zna li neko kada se vraca Ferdinand ??
Idealan sastav:
...........VDS.............
.Raf...Vida...Small...Evra
..........Carrick............
Vale...Park...Scholsy..Nani
...........Rooney............
Sta mislite ??
Idealan sastav:
Sta mislite ??

Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!
Hated by few
Respected by all!!
Fali samo GibsonWeeD je napisao/la:Zna li neko kada se vraca Ferdinand ??
Idealan sastav:
Sta mislite ??

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ferdinand igra sigurno i Anderson se vratio. Sastav tesko mozemo pogoditi znas kako Fergie nesto izbaci minut prije pocetka..WeeD je napisao/la:Zna li neko kada se vraca Ferdinand ??
Idealan sastav:
Sta mislite ??

VDS
RAF VIDA RIO EVRA
VALE CARRICK SCHOLES(Giggs) ANDERSON NANI
ROONEY
moja prognoza
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ma ja mi samo nagadamo aa znamo da nikad pogodit necemohaxonja je napisao/la:Ferdinand igra sigurno i Anderson se vratio. Sastav tesko mozemo pogoditi znas kako Fergie nesto izbaci minut prije pocetka..WeeD je napisao/la:Zna li neko kada se vraca Ferdinand ??
Idealan sastav:
Sta mislite ??
VDS
RAF VIDA RIO EVRA
VALE CARRICK SCHOLES(Giggs) ANDERSON NANI
ROONEY
moja prognoza

P.S Sta je sa Aaronom Lennonom bilo sinoc ?? :O (Najdrazi igrac

Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Hated by few
Respected by all!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.