Ti si pravi insajder, a ne kao papak Brigada. Daj nam ime.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Igra u respektabilnoj ekipi 'Kari.na', forumska maskota dinokio ga preporucuje.
Nece sigurno.
Ovo je vec bolesno ... babo treba smirit' dozivljaj bar dok mu Zijo ne napuni 8 godina ...
Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ako ćemo već špekulisati o Bavarcima, Pejčinović je rođen u Minhenu.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.![]()
Hvala ti. Mogao si se zadržati na privatnim porukama koga zanima. Evo recimo mene ne zanima jer vjerujem Spahi i ekipi. Ne zanima me na ovaj način gdje se zbog lajka moze sve bataliti. Primjer Bazdar.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.![]()
Sumnjam da ce propasti. Mali vaga izmedju nas i Njemacke, Crna Gora nije u opticaju uopste. Vjerujem da ce to biti zavrseno vrlo brzo, uostalom mi mu nudimo A selekciju, a Njemacka juniore.hurem je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15Hvala ti. Mogao si se zadržati na privatnim porukama koga zanima. Evo recimo mene ne zanima jer vjerujem Spahi i ekipi. Ne zanima me na ovaj način gdje se zbog lajka moze sve bataliti. Primjer Bazdar.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Nek samo Sinan i dupli sport objave tu vijest pa da propadne "transfer" u našu selekciju.
Momak igra 4 ligu u njemackoj i sada poziv za A reprezentaciju?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Vjerovatno da ga kaparisemo, pa ce ga uvrstiti u u21 selekciju.KoloDD je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Momak igra 4 ligu u njemackoj i sada poziv za A reprezentaciju?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Dobro je!