Zanimljivo je kako glavni sudija donosi ispravnu odluku i onda se VAR uplice, tvrdeci da je sudija napravio cistu i ocitu greskuQUARTERBACK je napisao/la: ↑20 okt 2024, 17:47pa i jota bi isao jedan na jedan da ga nije ovaj oborio, ne gleda se to jel neki igrac jos blizu nego to je li iza ili nije.. lagana situacija 1na1 50metara od gola![]()
u tome i jeste poenta, evo 4 situacije smo od jucer spomenuli gdje igrac na otprilike ovoj poziciji rusi drugog i samo je arsenalu pokazan crveni karton
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kazem lopta ide na stranu prema autu, sanse u minusu da ova situacija ispadne kao 1 na 1. Dok je u onoj situaciji lopta tacno po sredini isla i padala na odlicno mjesto gdje on u trku s jednim dodirom sebi osigura cisto 1 na 1.QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 okt 2024, 17:47pa i jota bi isao jedan na jedan da ga nije ovaj oborio, ne gleda se to jel neki igrac jos blizu nego to je li iza ili nije.. lagana situacija 1na1 50metara od gola![]()
u tome i jeste poenta, evo 4 situacije smo od jucer spomenuli gdje igrac na otprilike ovoj poziciji rusi drugog i samo je arsenalu pokazan crveni karton
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav je ovo bunker Liverpoola?
Jaki ste, ne mozemo nista protiv ove masine.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav dajv.
Ocajno sudjenje
Kakvo prelose sudjenje, iz lose odluke u goru 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije vidjelo penala, al ondje nije bio faul na Jamesu. Ozbiljan benefit of the doubt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj colvil je panjcuga ogromna
Colwillu da sviraju normalno stvari on bi igrao u cetvrtoj ligi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zar nije tamo Arnold nagazio Sancha? Po meni oboje prnal, ali ono daleko vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Pensioner26
- Kontakt:
E yebem ti sudija mater za onaj penal nad Sanchom…
Chelsea bi bio top da nema ovoliko crnaca koji ih zavaljunu
- wadethegreat
- Kontakt:
Salah svaki put kad sam gledao isto izvodi penal 

Realni i objektivni sudački eksperti na temi i danas briljiraju. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
To je toliko minimalan kontakt..pa veći je penal nad Sančom...i što Džekson dobi žuti ,što je hrabrio golmana nije prišao Salahu..engleske sudije su realno katastrofa
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.