English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ajde bgt ti si napisao i da nikad nikome nisu dali žuti, pa nakon pregleda VARa crveni, a bukvalno par sati prije se isto danas desilo. Prestani kmečati već jednom
Ja ti isti thread mogu naći za Wolverhampton ko i ti meni za Arsenal. Kome su Vukovi trn u oku? Arapima?AA23 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 22:14Ja se nadam da ćeš jednom pogledati par threadova ovih na Twitteru gdje ljudi imaju toliko materijala koji je evidentan da sudjenje nije isto prema nekim ekipama.gaston je napisao/la: ↑19 okt 2024, 22:02Ako neko u ovo vjeruje stvarno ima problem.AA23 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:43
normalno da su maloumni
nije problem priznati crveni karton, evo ja ću prvi da priznam da sam danas pisao da je predaleko a realno po pravilima je za crvenog, dešava se u navijanju ybg takav sam
ono što meni ide na qrac je da se ovakve stvari nama samo diriguju i šibaju - a da je naš protivnik uradio ovakvo nešto bilo bi izignorisano ko iz ****
ne moramo zalaziti i tražiti primjere, ima ih milion, od penala do crvenih kartona koji se nama sude, a protivnicima u tekmama protiv nas rijetko
Saka-Konsa
Auba-Evans
kako nisu konzistentni? kako se pravila šibaju i strogoća trenira kad smo mi u pitanju i kako se to ponavlja sezonama već?
Hajde mi odgovori iskreno - da li bi Ruben Dias dobio crveni karton za ovo danas?
Eto otprilike iskren odgovor ocekujem samo da vidim sta mislis - i to ti je dovoljan pokazatelj da onoga o cemu govorim
Naravno da bi Ruben Dias dobio crveni danas, ipak je u Var sobi bio deklarisani navijač Livepoola. Znamo da sudije Redse nikad nisu mrko pogledali, kamo li da im naškode.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kome smeta Evropski Arsenal?
- JayCatwright
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je najgori City u zadnjih 10 godina sigurno. I opet covjek zna da Kmecavcevi luzeri ne mogu osvojiti. Da vidimo kako ce Liverpool izgledati protiv Penalmer FC.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav kartel

Opet stones 

- JayCatwright
- Kontakt:
Ali da ono nije faul Nunesa nad Guedesom 

- akisarajevo92
- Kontakt:
bilo je situacija kad se ovakvi golovi ne priznaju koliko god ocito bilo da igrac ne smeta golmanu
ali kazu ne valja VAR, jedan gol proslavis dvaput
ali kazu ne valja VAR, jedan gol proslavis dvaput

Don't believe the hype.
Gol je čist, nije Silva ometao golmana a za faul Nunesa nisam siguran jer nisu ponovili nikako, u stilu WWIN premier lige. 

-
- Kontakt:
Sramota šta se radi u Engleskoj.
Ovi zuti isto ciste lopte nabijaju u korner i eto kaznjeni su za to na kraju
ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel prvobitna odluka bila da je gol? Ako jeste, onda je sudija pogrijesio s onim pokretima rukama koji se pokazuju samo kad se mijenja odlukaakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 16:56bilo je situacija kad se ovakvi golovi ne priznaju koliko god ocito bilo da igrac ne smeta golmanu
ali kazu ne valja VAR, jedan gol proslavis dvaput![]()
Cist faul prije toga nije sviro za vukove i to na dobroj poziciji, al nesmije, nedaj boze da vukovi daju gol. A gol za shitty je cist, kakvi nafakasi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
3 boda su izvukli u zadnjim napadima i uzeli Arsenalu 2.Opet ce prvaci biti i to bez Rodrija čitavu sezonu , rovitim Kevinom i bez zamjene za Haalanda
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 20 okt 2024, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma čist gol, yebat ga.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, TheMix i 5 gostiju.