FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li iko sta je sa @Evanderom, cini mi se odavno nije pisao na temi ? 

Pisao sam nekad davno koliko je Zekic velik i kakvo je ovo pojacanje
Jutros na fb citam komentare iz hrvatske ljudi clanske imaju i prate utakmice. Svaka cast svima, samo jos da se izborimo s ovim savezom i napredak ide aBd
Jutros na fb citam komentare iz hrvatske ljudi clanske imaju i prate utakmice. Svaka cast svima, samo jos da se izborimo s ovim savezom i napredak ide aBd
- napoleon72
- Kontakt:
Tacno, al kad vec znamo da imamo poseban tretman, sto ih provociramo? Sto moramo bit stoka i izazivat kazne protiv kojih ne mozemo nista? Sto kaze Turkish, nece Kazlagica zaboljet ni da je dobio dvojni C u glavu, al nas ce zaboljet novcana kazna plus zatvorena tribina. Plus taj status primitivaca. Puna usta svima glavnog grada, fine gradske raje, carsije... a ponasanje na tribini kao kod homo sapiensa.James1987 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 11:50Protiv sam gađanja i sl stvari sto se desava redovno na istoku ali ovdje vise mislim da trebaju biti iste kazne ako ne i vece za utrcavanje na teren + gađanje igraca jer ovo je jos jedan dokaz i primjer da posebna pravila važe za nas.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 okt 2024, 11:31Zasto uopste imamo potrebu nekoga gadjati, i onda se dovoditi u situsciju da se poredimo sa nekim drugim?
Mi smo stoka, dokazano 100 puta.
Lik na minut sutnje se dere![]()
Zamisli kakvi debili dolaze na stadion, ne cudi me sto je mala posjeta.
Protiv posusja onaj neki debil nesta pali baklje i baca i prekid se pravi. Nakon toga odmah gol pada.
Stetocine prve klase
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Istok sinoć u par navrata isto neandertalci.
Oni papci koji su vrištali i psovali tokom minute šutnje - bez riječi. Zabraniti im prilaz stadionu.
Oni papci koji su vrištali i psovali tokom minute šutnje - bez riječi. Zabraniti im prilaz stadionu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta je s Unušićem? Sinoć ni na klupi.
btw lopta Solde za Gulija kod prvog, još jedan savršen ubačaj Đorđevića kod drugog i ono iznošenje lopte Pavičića ala Iniesta kod četvrtog gola
btw lopta Solde za Gulija kod prvog, još jedan savršen ubačaj Đorđevića kod drugog i ono iznošenje lopte Pavičića ala Iniesta kod četvrtog gola

Onaj pas Solde je neka uigrana akcija sigurno, jer onakav pas ja mislim ni budala ne bi poslala. Jos potez Bubanje da zagradi malo onog igraca, perfektno sve.
Djordjevicu je suvisno sve reci. Masina, centarsut i igra svako kolo bolja i bolja.
Srpski polovnjaci sve bolji i bolji.
Imam osjećaj da kad bi malo jače Đorđević opalio po lopti da bi obišla krug i vratila mu se u noge kol'ko je zavrnebvsic je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:26Onaj pas Solde je neka uigrana akcija sigurno, jer onakav pas ja mislim ni budala ne bi poslala. Jos potez Bubanje da zagradi malo onog igraca, perfektno sve.
Djordjevicu je suvisno sve reci. Masina, centarsut i igra svako kolo bolja i bolja.
Srpski polovnjaci sve bolji i bolji.

-
- Kontakt:
Najjaci strateg koji je ikad krocio na ovo tlo.
Niti jedna rijec se ne izgovori,onako,samo da se nesto kaze.
Kakav karakter

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:36Najjaci strateg koji je ikad krocio na ovo tlo.
Kakav karakter![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hoce to kad se igrac navikne,uigra al eto kazu strucnjaci ovdje da to nema veze,odma mora da igra odlicnohazarder je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:30Imam osjećaj da kad bi malo jače Đorđević opalio po lopti da bi obišla krug i vratila mu se u noge kol'ko je zavrnebvsic je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:26Onaj pas Solde je neka uigrana akcija sigurno, jer onakav pas ja mislim ni budala ne bi poslala. Jos potez Bubanje da zagradi malo onog igraca, perfektno sve.
Srpski polovnjaci sve bolji i bolji.![]()
-
- Kontakt:
Sta te muci bruda?Vanja8 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:41TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:36Najjaci strateg koji je ikad krocio na ovo tlo.
Kakav karakter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Turkeš za 154 minute na terenu 2 gola, samo nek ovako nastavi 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bjezi ba, hvalis ublehu, menadzerski trener...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:43Sta te muci bruda?Vanja8 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:41TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:36
Najjaci strateg koji je ikad krocio na ovo tlo.
Kakav karakter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo, poceo nam je i igrace tjerati, prodao Hamzu, kaznio Renana, a kritikuje Turkesa...
Kombinacija, blitvara i ajvardzije i ti ga nasao nesto uzdizati...

Moj se stav zna, treba to sto prije otjerati, vala sam pozelio, nismo odavno...

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel' vakat priznati ili sačekati još malo pa reći da su se polovnjaci iz Srbije popišali po nama koji smo ih pljuvali?
Dabogda i tebi kazlagicu ovako ucili

- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne znam za polovnjake ali znam da se malo prica koliko smo mi sigurnosti i kvaliteta dobili dolaskom bubanje, to se desi kad dovedes provjereno ime koje jos nije odustalo od fudbala i ozbiljne karijere.
Takva je masina da bih ga svaku utakmicu stavio za igraca utakmice, stoperima je 70% laksi posao kad imas takav kalibar ispred sebe. Jos da smo doveli jednog stopera kao sto je onaj iz domzala bio u opticaju, siguran sam da ne bismo primali toliko glupih golova kao do sad.
Bubanja samo jednom promjenio poziciju (trnava) i ljudi nas rastavili ko isusa, to je ujedno i jedini poraz otkako je on dosao (ako se ne varam?)
Takva je masina da bih ga svaku utakmicu stavio za igraca utakmice, stoperima je 70% laksi posao kad imas takav kalibar ispred sebe. Jos da smo doveli jednog stopera kao sto je onaj iz domzala bio u opticaju, siguran sam da ne bismo primali toliko glupih golova kao do sad.
Bubanja samo jednom promjenio poziciju (trnava) i ljudi nas rastavili ko isusa, to je ujedno i jedini poraz otkako je on dosao (ako se ne varam?)
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:47Bjezi ba, hvalis ublehu, menadzerski trener...
Evo, poceo nam je i igrace tjerati, prodao Hamzu, kaznio Renana, a kritikuje Turkesa...
Kombinacija, blitvara i ajvardzije i ti ga nasao nesto uzdizati...![]()
Moj se stav zna, treba to sto prije otjerati, vala sam pozelio, nismo odavno...![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Osttribine
- Kontakt:
Ma najbolje rjesenje sto se tice prvenstveno Istoka ali i ostalih tribina je videonadzor, svakoga se danas moze identifikovati i proslijedit mu kaznu za ubacivanje sokova, upaljaca, baklji, a u slucaju ucestalog ponavljanja zabraniti ulaz na stadion. Zbog nekoliko debilcina ispasta cijela tribina. Eno onog sarajevskog sudiju Musica nakon derbija gadjaju svim i svacim, a isti ti koji ga sa tribine gadjaju pored njega ce sutra u gradu proci i nece ga ni pogledati.
-
- Kontakt:
A,too,to vec stoji,s njim necemo ni do SemizovcaVanja8 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:47Bjezi ba, hvalis ublehu, menadzerski trener...
Kombinacija, blitvara i ajvardzije i ti ga nasao nesto uzdizati...![]()
Moj se stav zna, treba to sto prije otjerati, vala sam pozelio, nismo odavno...![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Maroon1946 i 38 gostiju.