Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nije tacno da je problem sto je kameni dobio priliku ispred sulje
nego sto covjek nece da dolazi na okupljanja gdje ce imati istu minutazu kao drugoligaski igraci,cak neki i vise od njeg igraju.
kad je god dosao u 90% slucajeva presjedi 2/3 utakmice dok gledamo akrobacije gegica atica vrabca loncara i ostalih akvizicija nase kosarke
nego sto covjek nece da dolazi na okupljanja gdje ce imati istu minutazu kao drugoligaski igraci,cak neki i vise od njeg igraju.
kad je god dosao u 90% slucajeva presjedi 2/3 utakmice dok gledamo akrobacije gegica atica vrabca loncara i ostalih akvizicija nase kosarke
-
- Kontakt:
Suljo se povukao nakon EP gdje nije imao minutazu skoro nikako
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A nije im'o zato sto je se frisko bio oporavio od povrede ... steta sto se brecn'o ... njegovo neigranje poslije svega uradjenog je ljaga i na njega i na nas sviju ...19vendetta87 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 09:32Suljo se povukao nakon EP gdje nije imao minutazu skoro nikako

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kriv je Suljo, a ne fake trener koji je i doveden kao što je i doveden Kodro, Faruk i Savo u fudbalskoj da sjebe i ono malo što je ostalo u košarkaškoj selekciji. Ali zato ovdje imamo botova saveza koji godinama pišu ovdje i nećete nikada od njih čuti da napadaju savez ili sheikha, nego uvijek igrače. Uvijek bacaju neke spinove.
Jeste problem Kemeni,nisi upućenDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 09:25nije tacno da je problem sto je kameni dobio priliku ispred sulje

Je li Barbarez kriv za Svededzemil je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:04Kriv je Suljo, a ne fake trener koji je i doveden kao što je i doveden Kodro, Faruk i Savo u fudbalskoj da sjebe i ono malo što je ostalo u košarkaškoj selekciji. Ali zato ovdje imamo botova saveza koji godinama pišu ovdje i nećete nikada od njih čuti da napadaju savez ili sheikha, nego uvijek igrače. Uvijek bacaju neke spinove.

Dok Hrvati okupljaju sve sto moze igrat ili sto je igralo za njih, mi nikad slabiji.
Treba Sulju preklinjati, ako Robertson ne moze po Nihada otici nek igra kao stramac, a Gordu zamolit ove dvije tekme nek odradi.
Sta je sa Kondicem, jel on hoce za nas ili ne, ako da, zadnju nije igrao je li neka povreda?
Treba Sulju preklinjati, ako Robertson ne moze po Nihada otici nek igra kao stramac, a Gordu zamolit ove dvije tekme nek odradi.
Sta je sa Kondicem, jel on hoce za nas ili ne, ako da, zadnju nije igrao je li neka povreda?
A ko je Suljo? Ona curica Sulejmanovic? Ja ne pamtim da je ikad odigrao dobro za repku i opravdano nije dobijao minute. Nikakva steta sto ne zeli vise igrati.L-Train je napisao/la: ↑13 okt 2024, 23:14Dzaba objasnjavas.lumani je napisao/la: ↑13 okt 2024, 23:10zvao ga je 7 puta19vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:44Sa Suljom je Bekir zavrsio, zvace Darka Talica i Kostu Kondica...+ Miralem ga zvao ,nece lik da prihvati da je Kameni dobio minutazu prije njega a Kemeni mu navodno haver iz repke .
nije do Aziza kao ni do Sergeja ,jednostavno takva rasa je pojavi i nece da igraju .
Ma ja,sjecam se da je usao pet minuta na EB i bukvalno horor je uslijedio,tip nikoga nije moga ispratiti,sasvim opravdano ostao bez minutaze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma smece od kosarkasa. Decko se boji kontakta. Kameni je pet puta bolji od njega i pored svih mana koje ima.
A ko planira gledat repku koju predvode Gegic i Atic je budala svakako. I Azizu je jasno da nemamo sanse pa se i ne trudi pronaci rjesenja.
odličan podcast sa Edinom Bavčićem
dobar lik, zanimljiva karijera

dobar lik, zanimljiva karijera
Dobar Atic danas.
Naime, prema saznanjima Raporta, ovaj 23-godišnji Banjalučanin planira nastupati za Srbiju, odnosno iz košarkaškog saveza susjedne države obavijestili su naš savez i zatražili određenu dokumentaciju na osnovu koje bi pokrenuli proceduru promjene košarkaškog državljanstva za ovog igrača u Međunarodnoj košarkaškoj federaciji (FIBA).
Vidjet ćemo kako će to proći s obzirom na to da je Kondić igrao dva evropska prvenstva divizije B za mlađe kategorije za Bosnu i Hercegovinu - 2017. godine za kadetsku (U16) i 2019. za juniorsku (U18) selekciju.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Moze im samo vodu nositi. A nije da nismo ovo ocekivali koliko je puta odbio Bekira...Bassha je napisao/la: ↑20 okt 2024, 12:01Naime, prema saznanjima Raporta, ovaj 23-godišnji Banjalučanin planira nastupati za Srbiju, odnosno iz košarkaškog saveza susjedne države obavijestili su naš savez i zatražili određenu dokumentaciju na osnovu koje bi pokrenuli proceduru promjene košarkaškog državljanstva za ovog igrača u Međunarodnoj košarkaškoj federaciji (FIBA).
Vidjet ćemo kako će to proći s obzirom na to da je Kondić igrao dva evropska prvenstva divizije B za mlađe kategorije za Bosnu i Hercegovinu - 2017. godine za kadetsku (U16) i 2019. za juniorsku (U18) selekciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravu je Marsal ipak ti ne trolas, samo si glup lik.Mogli je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:51Ma smece od kosarkasa. Decko se boji kontakta. Kameni je pet puta bolji od njega i pored svih mana koje ima.
A ko planira gledat repku koju predvode Gegic i Atic je budala svakako. I Azizu je jasno da nemamo sanse pa se i ne trudi pronaci rjesenja.
Sulejmanovic kod Bosnica redovno bio dvocifren, Grke ubio double double ucinkom 23pts 13sk i ti retardu znas da je smece kosarkas.

Što Azizovi liziguzi blate Sulju.
Degutantno postalo za čitati. Lik je za nepune 3 godine uništio reprezentaciju.
Valja to znati, svaka čast Bekire.
Degutantno postalo za čitati. Lik je za nepune 3 godine uništio reprezentaciju.
Valja to znati, svaka čast Bekire.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bekire zovi Asima Gutica
Mozda vise nikad u karijeri nece stavit sest trica na utakmici ali je bar u stanju da ih zabija. Atic, Gega, Vrabce... i ostatak druzine od kamena, da su sami u dvorani, nece kombinovano stavit dvije trice.
Ovdje se precijenjuje Hrvatska...jesmo mi ka.rina, u pogledu suta, ali nisu ni oni tu plaho bolji. Nama je nada da ih Musa zatrpa u drugoj utakmici, a da Hezonja povede svoju ekipu u kanal, onako kako zna kad mu je los dan.

Mozda vise nikad u karijeri nece stavit sest trica na utakmici ali je bar u stanju da ih zabija. Atic, Gega, Vrabce... i ostatak druzine od kamena, da su sami u dvorani, nece kombinovano stavit dvije trice.
Ovdje se precijenjuje Hrvatska...jesmo mi ka.rina, u pogledu suta, ali nisu ni oni tu plaho bolji. Nama je nada da ih Musa zatrpa u drugoj utakmici, a da Hezonja povede svoju ekipu u kanal, onako kako zna kad mu je los dan.
Mirza Bogilovic (19), potpisao ugovor sa Spojnia Stargrad (Poljska). Mozda sta bude od njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo za Gegica 

Nadam se da ce preuzeti najvecu odgovornost u ovom dvomecu. Strasno momak igra zasad.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.