FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 20 okt 2024, 00:02

moreno123 je napisao/la:
19 okt 2024, 23:45
Galantni je napisao/la:
19 okt 2024, 22:44
ledesma je napisao/la:
19 okt 2024, 22:05
Braco ja sta mi posjedujemo u svojim redovima 🇧🇦🇬🇪
Mislim da jos nismo svjesni. Ovo pile ide za 5+ M
Kakvih 5 miliona druze... Znas koliko faktora igra ulogu da ti igraca prodas za dobre pare iz ove lige. To ako igrac igra europska takmicenja( sto nasa ekipa ne igra), onda drzavljanstvo Evropske Unije, igranje za reprezentaciju.. Ako ovako nastavi do kraja sezone mi ga mozemo tusnuti za 2 miliona i procenat od prodaje, maksimalno.
Bitno ga je prodati u dobru ligu uz pristojan procenat. Očekujem 2 mil eura i nekih 15% bilo bi odlično Austrija, Belgija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2024, 00:07

H8Z7 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:02
moreno123 je napisao/la:
Galantni je napisao/la:
19 okt 2024, 22:44

Mislim da jos nismo svjesni. Ovo pile ide za 5+ M
Kakvih 5 miliona druze... Znas koliko faktora igra ulogu da ti igraca prodas za dobre pare iz ove lige. To ako igrac igra europska takmicenja( sto nasa ekipa ne igra), onda drzavljanstvo Evropske Unije, igranje za reprezentaciju.. Ako ovako nastavi do kraja sezone mi ga mozemo tusnuti za 2 miliona i procenat od prodaje, maksimalno.
Bitno ga je prodati u dobru ligu uz pristojan procenat. Očekujem 2 mil eura i nekih 15% bilo bi odlično Austrija, Belgija.
Po meni on moze igrati bundesligu komotno ,u ekipama tipa Mainz ,Augsburg .

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 okt 2024, 00:12

Čestitke na zasluženoj pobjedi, nije bila neka ljepotica za oči ali uradili smo ono što smo trebali, dali golove i nismo primili i to je dovoljno. Kazlagic nas je osakatio sa nelogičnim crvenim, jer definitivno nije bila namjera udaranja igrača od strane Francisa. Za neopreznost maks žuti.

Nadam se da ćemo izbiti iz glave taj mentalitet da samo pričamo o prodaji igrača, čim imamo dobrog igrača samo se pimpla priča o prodaji. Ako želimo iskorak, odnosno veći uspjeh pa i samim tim veće izlazne transfere mi moramo napraviti iskorak u Europi sa odličnim rosterom igrača kao što je Guli. Znam da je jako teško zadržati igrače tog kalibra ali definitivno to je jedini ispravan put i na tome mora da se radi kako se zna i umije. Renan mora povući ručnu inače mu se ne piše dobro te se iskreno nadam da pored tribina kazna je i u finansijskom Dodatno Renanu treba volja i motiv te se iskreno nadam da će ga Zekić na neki način razdrmati inače od njega nemamo ništa.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 20 okt 2024, 00:20

Čestitke igračima, a najviše treneru. Svaka čast majstore! Ostao ti nama još dugo na klupi. Ne bih da nikoga izdvajam od igrača, ali Guliashvilija moram. :D Kakav je ovo igrač. Kakvog igrača imamo u ekipi. Momak rastura. Rastura.

Opet će istok biti zatvoren. :rol: Možete li se suzdržati od gađanja **** vas gađanje?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 okt 2024, 00:25

Amcho1 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:12
Čestitke na zasluženoj pobjedi, nije bila neka ljepotica za oči ali uradili smo ono što smo trebali, dali golove i nismo primili i to je dovoljno. Kazlagic nas je osakatio sa nelogičnim crvenim, jer definitivno nije bila namjera udaranja igrača od strane Francisa. Za neopreznost maks žuti.

Nadam se da ćemo izbiti iz glave taj mentalitet da samo pričamo o prodaji igrača, čim imamo dobrog igrača samo se pimpla priča o prodaji. Ako želimo iskorak, odnosno veći uspjeh pa i samim tim veće izlazne transfere mi moramo napraviti iskorak u Europi sa odličnim rosterom igrača kao što je Guli. Znam da je jako teško zadržati igrače tog kalibra ali definitivno to je jedini ispravan put i na tome mora da se radi kako se zna i umije. Renan mora povući ručnu inače mu se ne piše dobro te se iskreno nadam da pored tribina kazna je i u finansijskom Dodatno Renanu treba volja i motiv te se iskreno nadam da će ga Zekić na neki način razdrmati inače od njega nemamo ništa.
Brat, ne bih se slozio sa tobom, sto se tice crvenog...
Prije toga je bio faul nad Kyeremahom, koji Kazlagic nije svirao, tacno se vidjelo da ide svom snagom kako bi vratio...
E sad, kad je on zamahnu da onu loptu posalje preko zapadne tribine, ovaj je u tom trenutku pao i kasno je za kocenje bilo...
Koliko me god bolilo, po meni je ono crveni

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 okt 2024, 00:29

bordobijeli je napisao/la:
20 okt 2024, 00:07
H8Z7 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:02
moreno123 je napisao/la:

Po meni on moze igrati bundesligu komotno ,u ekipama tipa Mainz ,Augsburg .
Interesa iz lige petice ima...
I odbijena je vec jedna ponuda i to poprilicno dobra...
Ali vidjecemo, znace se mnogo vise na zimskoj pauzi

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 20 okt 2024, 00:35

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 20 okt 2024, 00:36

Kad igramo sa Igmanom?
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 okt 2024, 00:38

Ovi u Hrvatskoj zbog ove nase ublehe od trenera, vise prate Sarajevo, nego Dinamo... :rol: :rol: :rol:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 20 okt 2024, 00:41

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:36
Kad igramo sa Igmanom?
27.10. 13:00

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 okt 2024, 00:42

HordasOdMalena je napisao/la:
20 okt 2024, 00:35
slika
:ljepota:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 20 okt 2024, 00:59

Sad gledam evo na yt highlightse i nevjerovatno kako je igracima stalo do kluba i koliko im je drago. Svaka cast svima

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 okt 2024, 01:03

Ali se i raspisala forum brigada oni najglasniji naravno na forumu tokom tekme, a na Kosevu posjeta tnaka veceras. Ovim "mojima" sa Istoka nek se nabiju na qrac za ubacivanje predmeta u teren prilkom izlaska cazinskog go.vneta, bespotrebno ce nam sad zatvoriti tribinu i valja sa Zapada slijedecu pratiti.
Neka smo dobili to je najbitnije, cestitke igracima i ZZ, a Velez bas los, maltene nisu opasne situacije pred nasim golom napravili. Sto se tice crvenih kartona nista sa Istoka nisam mogao vidjeti, moram pogledati snimak, a bio je cilj smradu da zakuha utakmicu i dovede do tenzija i kako zna i umije navuce X. Srecom danas smo bas imali dobru realizaciju i uvijek raspolozen stroj u vidu Gulijasvilija, strasan igrac fkt.
Idemo dalje, ove sezone na nesta vec licimo i mozemo im pomrsiti racune u borbi za titulu koliko toliko.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 okt 2024, 01:03

Sarajevo ljubavi moja.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 20 okt 2024, 01:10

Osttribine je napisao/la:
20 okt 2024, 01:03
Ali se i raspisala forum brigada oni najglasniji naravno na forumu tokom tekme, a na Kosevu posjeta tnaka veceras. Ovim "mojima" sa Istoka nek se nabiju na qrac za ubacivanje predmeta u teren prilkom izlaska cazinskog go.vneta, bespotrebno ce nam sad zatvoriti tribinu i valja sa Zapada slijedecu pratiti.
Neka smo dobili to je najbitnije, cestitke igracima i ZZ, a Velez bas los, maltene nisu opasne situacije pred nasim golom napravili. Sto se tice crvenih kartona nista sa Istoka nisam mogao vidjeti, moram pogledati snimak, a bio je cilj smradu da zakuha utakmicu i dovede do tenzija i kako zna i umije navuce X. Srecom danas smo bas imali dobru realizaciju i uvijek raspolozen stroj u vidu Gulijasvilija, strasan igrac fkt.
Idemo dalje, ove sezone na nesta vec licimo i mozemo im pomrsiti racune u borbi za titulu koliko toliko.
Utakmica koja bi trebala proci sa minimalnim brojem faulova onaj glavonja je doveo do 21-16 cini mi se da je pisalo.

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 20 okt 2024, 01:18

Renan ipak brzo doletio iz Brazila :eh:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2024, 01:19

Vanja8 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:25
Amcho1 je napisao/la:

Prije toga je bio faul nad Kyeremahom, koji Kazlagic nije svirao, tacno se vidjelo da ide svom snagom kako bi vratio...
E sad, kad je on zamahnu da onu loptu posalje preko zapadne tribine, ovaj je u tom trenutku pao i kasno je za kocenje bilo...
Francis je isao na loptu ,igrac veleza se okliznuo i u padu pomjerio loptu koju je francis htio izbiti . Apsilutno slucajan start i ne moze biti crveni ,zuti zbog neopreznosti .

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 okt 2024, 01:26

bordobijeli je napisao/la:
20 okt 2024, 01:19
Vanja8 je napisao/la:
20 okt 2024, 00:25
Amcho1 je napisao/la:

Francis je isao na loptu ,igrac veleza se okliznuo i u padu pomjerio loptu koju je francis htio izbiti . Apsilutno slucajan start i ne moze biti crveni ,zuti zbog neopreznosti .
Evo sad pogledah snimak, po meni takodjer nije bilo namjere i nije ono za crveni karton Kejremehu, dok kod njihovog crvenog lakat u prsa prima nas igrac koji potom mahinalno pravi glupost i zamahuje rukom u namjeri da udari ovog igraca Veleza, sreca pa nije ostvario kontakt jer bi ono go.vno od sudije dalo obojici po crveni siguran sam.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2024, 01:33

Ako bukvalno shvatas pravila onda je crveni jer francis je sutno igraca veleza koji lezi na podu . Moze se tako tumaciti al to nema veze s isinom i fudbalom . Svako ko hoce da vidi , vidjece da igrac veleza je se okliznuo i zbog toga je doslo do ovakvog prekrsaja pri klizanju igrac veleza je ponjerio loptu i onda ga je Francis udario nema šanse da je bilo namjere. Maksimalno zuti karton. I ponisten gol renana po pravilima su protumacili kao ispravano ponisten a opet ako i malo imas osjecsj za fudbal ono ne moze biti faul ,covjek sutnuo loptu i nekad u produzetku mu okrznuo nogu to ne moze biti faul . Moze kad tumaci pravila ognjen valjic al to nema veze s realnim fudbalom .

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 okt 2024, 01:52

A cemu gadjanje hajd mi samo objasnite i da nam zatvaraju tribinu bez koje meda ne mozemo?Sta ce to konkretno promjeniti?Da nas je pokrao pa bi i razumio ali oba crvena ispravno dosudjena.Orecov dosta jasniji ali nije pogrijesio ni sto je Francisu dao.Kakvo smo znali imati sudjenje ove sezone ovo danas je bilo skroz okej.Pobjedis 4-0 sve top i dodje mozak i gadja a zna da smo pod uslovnom.Ne ulazi mi u glavu nikako.

Ko je nasao i doveo Guliashvilia treba dobiti svoj spomenik pored stadiona.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.