FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Guli i Djordjevic ce iti nasi najveci izlazni transferi.
Nadam se da cemo ih gledati najmanje jos godinu dana u bordo dresu.
Veceras smo pogodili sve sta smo opucali.
sta mislite na koje igrace Zekic misli kad kaze da ima upitnike.
Ja mislim da je rijec u Kupresaku i Durakovicu
Ne treba zadržavati igrače u slučaju zanimljive ponude (Austrija, Poljska, Belgija). Već na zimu bih tražio zamjenu za Guliashvilia, dok Đorđevića ne bih puštao do ljeta 2026 ili zime 2026.SHZ82 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 23:14Guli i Djordjevic ce iti nasi najveci izlazni transferi.
Isto mislim Duraković, Kuprešak i možda Rogić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Raja, nisam gledao utakmicu, može li samo neko reci kakav je cazinski ljepotan bio.
-
- Kontakt:
Sta je sa Renanom
Znači istok će sljedeći utakmicu biti zatvoren.
-
- Kontakt:
Borac zato za bakljadu 2000 km haha
Nije, razgovarao je sa njim i sa Frensisom Zekic oko toga
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 19 okt 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 19 okt 2024, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Cestitke momcima i Strucnom Stabu na pobjedi...
Nije bilo perfektno, ali je velicina kluba upravo i kad igras lose da dobijas...
Bravo momci
Nije bilo perfektno, ali je velicina kluba upravo i kad igras lose da dobijas...
Bravo momci
-
- Kontakt:
Valjda se husrefovi decki dobro istrce u srjedu
- TurkishAirlines
Gulliiiiiiiiii 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ovo danas se vratilo za sve tekme sto smo ubili protivnike a nismo dobili
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Što se tiče Renana, dešava se proces života. Sve će biti okej, svi znamo gdje smo i šta smo. Kada pređeš kapiju u kampu, znamo kakva su pravila. Nemam luksuz da budem mekan, Sarajevo zahtjeva da moram biti pravičan. Nadam se da jesam pravičan, ako to budem, nadam se da će me igrači slijediti", poručio je trener bordo tima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja kad najavih, rekose mahalasi ne znaju eno ga na klipu. Eto vam klipH8Z7 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 23:40Što se tiče Renana, dešava se proces života. Sve će biti okej, svi znamo gdje smo i šta smo. Kada pređeš kapiju u kampu, znamo kakva su pravila. Nemam luksuz da budem mekan, Sarajevo zahtjeva da moram biti pravičan. Nadam se da jesam pravičan, ako to budem, nadam se da će me igrači slijediti", poručio je trener bordo tima.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kakvih 5 miliona druze... Znas koliko faktora igra ulogu da ti igraca prodas za dobre pare iz ove lige. To ako igrac igra europska takmicenja( sto nasa ekipa ne igra), onda drzavljanstvo Evropske Unije, igranje za reprezentaciju.. Ako ovako nastavi do kraja sezone mi ga mozemo tusnuti za 2 miliona i procenat od prodaje, maksimalno.
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i dobrom rezultatu.
Više istok napravi štete za polusezonu nego sjever za sezonu, a pojedincima puna usta kritika prema sjeveru.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ti bas optimista. Tribine odlicne svaku tekmu? Danas nije bilo vise od 6000, protiv Posusja 5500... Izuzetak je derbi. I jbes taj marketing kad evo godinama i godinama ni da se priblizimo evropskim takmicenjima. I najsmjesnije mi je to poredjenje da cemo postati novi Dinamo, a ako krene sada lose kao sto je lani sa Rozmanom, opet ce biti podsmjeha na Mirvica i smijacemo se sami sebi kako su neki predvidjali da cemo uskoro postati taj novi Dinamo. I molim da ako ce iko na ovo moje replicirati na to kako sam negativan, molim da me zaobidju jer ja smatram da ova ekipa ima potencijala ali me nervira sto se na ovom forumu stalno ide iz jedne u drugu krajnost. Kad kiksamo protiv Posusja, onda se preispituje zasto su pojedini igraci dovedeni. Kad barem rezultatski razbijemo protivnika, onda se ti isti, ranije popljuvani dizu u nebo.Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Moje misljenje da odavno u Sarajevu nije vladala ovakva atmosfera oko kluba. Tribine odlicne svaku tekmu, znaci ljudi su zadovoljni. Klub na pravom putu, donira, radi odlican marketing i za nase uslove perfektan. Mozda poslijeratna prva jaka ekipa koja zasluzuje grupnu fazu i to da napravi solidan rezultat. Ovaj put kojim je Mirvic krenuo a ideja zacepa 2010 godine, vodi nas do cilja, da cemo biti novi DZG. U nikad tezim vremenima poslije rata za drzavu, pored ovolikih dusmana koji mrze nas grad mi plivamo i to jako dobro. Hvala gospodinu Tanu i gospodinu Mivicu, Kusturici, Selimovicu koji su krenuli u ovo vec davno. Nadam se da ce ovo dugo potrajati, jer danas je lijepo biti navijac Sarajeva....
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
On ako vrijedi za 5 ići će za pet da igra u Vatikanu, mora se desiti nekad i taj transfer da probije ledmoreno123 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 23:45Kakvih 5 miliona druze... Znas koliko faktora igra ulogu da ti igraca prodas za dobre pare iz ove lige. To ako igrac igra europska takmicenja( sto nasa ekipa ne igra), onda drzavljanstvo Evropske Unije, igranje za reprezentaciju.. Ako ovako nastavi do kraja sezone mi ga mozemo tusnuti za 2 miliona i procenat od prodaje, maksimalno.
Klub koji ga dovodi ako misli da je kalitalac i da će zaraditi za njeg, njima ni 5 miliona ne predstavlja problem
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mosarajvosa83 i 20 gostiju.