English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 okt 2024, 20:12

Bijednik sam sa sobom razgovara, a niko mu i ne replicira na postove, koja tuga od jednog mladog života da mu sportski forum predstavlja jedinu zanimaciju i zabavu u životu :plac:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 okt 2024, 20:14

City i Liverpool su zadnjih godina dominirali i uzimali i sa igracem manje, Arteta nije ni pokusao protiv Bmoutha nesto napraviti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 19 okt 2024, 20:15

harden je napisao/la:
19 okt 2024, 20:14
City i Liverpool su zadnjih godina dominirali i uzimali i sa igracem manje, Arteta nije ni pokusao protiv Bmoutha nesto napraviti
Protiv Brightona je kući isto poslije crvenog postavio bunker i zadovoljio se bodom. Ne mogu zamisliti da to Liverpool ili City urade. Mentalitet.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 19 okt 2024, 20:19

JayCatwright je napisao/la:
19 okt 2024, 20:15
harden je napisao/la:
19 okt 2024, 20:14
Protiv Brightona je kući isto poslije crvenog postavio bunker i zadovoljio se bodom. Ne mogu zamisliti da to Liverpool ili City urade. Mentalitet.
Ma ekipa bez Odegarda i Sake nije ni toliko jaka. Lik je doveo hrpu bezveznjaka u klub.

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 okt 2024, 20:22

Ojačo Bournemouth :mrgreen:
4-IN-A-ROW

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 okt 2024, 20:30

drugi poraz u 2024.godini docekali u oktobru :mrgreen: rapsodija emocija na temi :urnebes:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 okt 2024, 20:32

U skoro 50% utakmica pokradeni al idemo dalje :salut:
slika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 19 okt 2024, 20:34

Sutra cemo mi Liverpool rijesiti no sikiriki :mrgreen:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 okt 2024, 20:37

Protiv Arsenala je to redovno zuti :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 19 okt 2024, 20:41

Cist je crveni to sto je sudija nekonstantan je generalno problem...
Gledam i navijaci Arsenala priznaju da je crveni.
Ima malo i do vas dovodite se ove sezone konstatno u ove situacije.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 okt 2024, 20:54

Naravno da ima do njih.

Voldemort s klupe ih napucao crnom magijom pa misle da su invincible. No pun intended. :mrgreen:

Bez zajebancije, crveni je bio, al' znam kroz šta prolaze jer je Liverpool prošle godine u prvih 7 tekmi pocrvenio 4x

Na kraju krajeva, nek se žale jbg, možda ga i ponište.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 okt 2024, 21:07

gaston je napisao/la:
19 okt 2024, 20:54
Naravno da ima do njih.

Voldemort s klupe ih napucao crnom magijom pa misle da su invincible. No pun intended. :mrgreen:

Bez zajebancije, crveni je bio, al' znam kroz šta prolaze jer je Liverpool prošle godine u prvih 7 tekmi pocrvenio 4x

Ma nece ono ponistiti ,svakako je jedna tekma suspenzije (ne valja sto je protiv vas :mrgreen: )
Ma Arteta je glupan lik hladno krene utakmicu sa Merinom,Riceom i Parteyom a zna da mu nema Sake ,Martinelija i Odegarda pa liku ko ce ti nesto iskreirati kako ces zabiti gol.Sve to uradis na gostovanju Bmouthu :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 19 okt 2024, 21:08

Brokula je napisao/la:
19 okt 2024, 20:37
Protiv Arsenala je to redovno zuti :urnebes:
Brate jel moguce da vadite situacije iz 2021...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 okt 2024, 21:15

i sta je problem sto ukazujemo da se drugima nije sviralo dva puta za isto sto se nama sviralo? jeste li toliko maloumni?

ili je svaka crveni ili nije ni jedna ne moze biti nekad vrijedi pravilo daleko od gola nekad ne vrijedi?

za mene je licno svaki ovaj faul crveni jer igrac je svjestan sta radi i ide s namjerom da obori protivnika i nista drugo..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 okt 2024, 21:40

topnik1 je napisao/la:
19 okt 2024, 21:07
gaston je napisao/la:
19 okt 2024, 20:54
Naravno da ima do njih.

Ma nece ono ponistiti ,svakako je jedna tekma suspenzije (ne valja sto je protiv vas :mrgreen: )
Ma Arteta je glupan lik hladno krene utakmicu sa Merinom,Riceom i Parteyom a zna da mu nema Sake ,Martinelija i Odegarda pa liku ko ce ti nesto iskreirati kako ces zabiti gol.Sve to uradis na gostovanju Bmouthu :tokralju:
Iskreno Iraola je dobar trener, on i Frank ne bih se bunio da preuzmu United.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 okt 2024, 21:42

Merino izgleda ko da ima koje kilo viška.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 okt 2024, 21:43

QUARTERBACK je napisao/la:
19 okt 2024, 21:15
i sta je problem sto ukazujemo da se drugima nije sviralo dva puta za isto sto se nama sviralo? jeste li toliko maloumni?

ili je svaka crveni ili nije ni jedna ne moze biti nekad vrijedi pravilo daleko od gola nekad ne vrijedi?

za mene je licno svaki ovaj faul crveni jer igrac je svjestan sta radi i ide s namjerom da obori protivnika i nista drugo..
normalno da su maloumni

nije problem priznati crveni karton, evo ja ću prvi da priznam da sam danas pisao da je predaleko a realno po pravilima je za crvenog, dešava se u navijanju ybg takav sam

ono što meni ide na qrac je da se ovakve stvari nama samo diriguju i šibaju - a da je naš protivnik uradio ovakvo nešto bilo bi izignorisano ko iz ****

ne moramo zalaziti i tražiti primjere, ima ih milion, od penala do crvenih kartona koji se nama sude, a protivnicima u tekmama protiv nas rijetko

Saka-Konsa
Auba-Evans

kako nisu konzistentni? kako se pravila šibaju i strogoća trenira kad smo mi u pitanju i kako se to ponavlja sezonama već?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 okt 2024, 21:51

Ma agenda protiv Arsenala, pa Lesteru prije 3 godine isto bilo pa dali Evansu zuti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 okt 2024, 22:02

AA23 je napisao/la:
19 okt 2024, 21:43

normalno da su maloumni

nije problem priznati crveni karton, evo ja ću prvi da priznam da sam danas pisao da je predaleko a realno po pravilima je za crvenog, dešava se u navijanju ybg takav sam

ono što meni ide na qrac je da se ovakve stvari nama samo diriguju i šibaju - a da je naš protivnik uradio ovakvo nešto bilo bi izignorisano ko iz ****

ne moramo zalaziti i tražiti primjere, ima ih milion, od penala do crvenih kartona koji se nama sude, a protivnicima u tekmama protiv nas rijetko

Saka-Konsa
Auba-Evans

kako nisu konzistentni? kako se pravila šibaju i strogoća trenira kad smo mi u pitanju i kako se to ponavlja sezonama već?
Ako neko u ovo vjeruje stvarno ima problem.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 okt 2024, 22:14

gaston je napisao/la:
19 okt 2024, 22:02
AA23 je napisao/la:
19 okt 2024, 21:43

normalno da su maloumni

Saka-Konsa
Auba-Evans

Ako neko u ovo vjeruje stvarno ima problem.
Ja se nadam da ćeš jednom pogledati par threadova ovih na Twitteru gdje ljudi imaju toliko materijala koji je evidentan da sudjenje nije isto prema nekim ekipama.

Hajde mi odgovori iskreno - da li bi Ruben Dias dobio crveni karton za ovo danas?

Eto otprilike iskren odgovor ocekujem samo da vidim sta mislis - i to ti je dovoljan pokazatelj da onoga o cemu govorim

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.