Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nažalost nisam optimista, Lazio igra jako dobro, a mi imamo možda i najgoru situaciju u Evropi trenutno s povredama, za Lazio smo na nivou prije prvog kola, a to je da nemamo pola prve postave. Uz to sudjenje nam je jako lose.
Zadnja pobjeda kuci je bila jako davno, ne mozemo biti kompetitivni ako kući nastavimo gubiti bodove.
Za nadati se da Kenan podigne nivo, Dusan nastavi ovako i da Cabal i Luiz odmah pokazu vrijednost, to nam bas treba sad.
Zadnja pobjeda kuci je bila jako davno, ne mozemo biti kompetitivni ako kući nastavimo gubiti bodove.
Za nadati se da Kenan podigne nivo, Dusan nastavi ovako i da Cabal i Luiz odmah pokazu vrijednost, to nam bas treba sad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ockeujem malo vise pameti od Motte, pameti u smislu tempiranja toka utakmice, gdje cemo kroz odredjene faze utakmice koristi bolje posjed i prilike....Pogba je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:14Nažalost nisam optimista, Lazio igra jako dobro, a mi imamo možda i najgoru situaciju u Evropi trenutno s povredama, za Lazio smo na nivou prije prvog kola, a to je da nemamo pola prve postave. Uz to sudjenje nam je jako lose.
Drugo, nadam se i boljoj prekid igri, uzasno smo neefikasnosi iz prekida.
Max Allegri
Sudija jedva čeka da nam slozi neki crveni karton.
Ostalo patnja teška
Ostalo patnja teška
Jbo majku jel realno da se ovo mora gledat na varu ...koliko nas sudije handre nije normalno
Teska srca crveni karton
kakav cirkus
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
I dalje smatram da je Savona igrac za Veronu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Teška patnja brate, bolji su bili dok je bilo isto igrača, fali Kop, ovog Luiza počinjem mrziti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dzaba i crveni za protivnika, kada je Juventus izasao sa 8 igraca na teren.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Alegri majmune, zašto ne igramo a imamo igrača više???
#AlegriOut
#AlegriOut
Kakvo sudjenje Savona za start na loptu zuti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Konačno logične izmjene Mote
Douglas Luiz 
Ruka u lice Weaha nije faul, a Locatelli zuti karton za isto.

Ruka u lice Weaha nije faul, a Locatelli zuti karton za isto.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Uh kako teška utakmica!
Cabal dobar, Fagioli pun pogodak umjesto Locatelija koji nema šta tražiti protiv ovih bunkera,...
Cabal dobar, Fagioli pun pogodak umjesto Locatelija koji nema šta tražiti protiv ovih bunkera,...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Adžić bolji igrač od Luiza, bitna tri boda dok se Kop ne vrati, propast bez njega
MANIJACI JUG 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sreca pa nesposobne sudije u Italiji ne znaju nista upratiti pa nisu vidjeli kako Luiz udara bokserom covjeka u ledja
Kakav klaun, on je vec sada sigurno flop nivoa Arthur. Sa njim se ne moze raditi, on je odrasla nedisciplinovana budala i problem kada je na terenu u svakom trenutku. Jednostavno ne postoji promil sanse da Motta od njega napravi nesto.
I zapade mi za oko kako Fagioli glumi Pirla 30 metara od svog gola, a veze nema. Kada mu presing naprave unervozi se i napuca svog igraca prvog do sebe. Veceras je tako pred kraj izgubio jednu loptu sto je 50-50 gol.
Treba u statut kluba uvesti da se ne smiju dovoditi Brazilci.

Kakav klaun, on je vec sada sigurno flop nivoa Arthur. Sa njim se ne moze raditi, on je odrasla nedisciplinovana budala i problem kada je na terenu u svakom trenutku. Jednostavno ne postoji promil sanse da Motta od njega napravi nesto.
I zapade mi za oko kako Fagioli glumi Pirla 30 metara od svog gola, a veze nema. Kada mu presing naprave unervozi se i napuca svog igraca prvog do sebe. Veceras je tako pred kraj izgubio jednu loptu sto je 50-50 gol.
10 golova u najboljoj ligi svijeta i jedan od najboljih igrača hita te lige.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 22:48
Za razliku od tebe siguran sam da onog momenta kad se integrise da ce biti top.
Fagioli no comment, dragulj, jedini koji u vezi treba biti neupitan.
I Pirlo je isto gubio 1 opasnu loptu po meču.
Inace, nisam sve gledao, mozda trecinu, ali jako lose. Motta ne zna s Kenanom za sad, a i Luiz i jos poneki igrac su potvrda. Imam još strpljenja jer nismo povezali period bez povreda i glupih repki.
Utakmica bukvalno prebitna zbog bodova.
Savona i Weah ne mogu igrati u Juventusu.
I dalje nas sudije masakriraju i iz meča u kom se sve pitamo pola tima dobija zuti karton.
Motta mora raditi na brzini i tempu, ne možemo igrati Allegriev spori fudbal, vec smo vidjeli da to može brze.
Imamo veznjaka da dodamo u roster u vidu Pogbe, ali Giuntoli ima potrebu da pokazuje silu. Ne vidim Giuntolia duze od njegovog ugovora u Juventusu.
P.S mali Adžić

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
On ne vidi Giuntolia

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mene samo čudi da Đunotli još nije otjerao Pogbu.
Lik sam saziva intervjue bez dozvole kluba, dopinguje se, koštao je mnogo klub i ne bi se uklopio, nek' se vrati u Mančester.
Adžić nakon večeras mora imati prednost u odnosu na Luiza, bolji je fudbaler.
I ovo mi se ne sviđa kod Mote, što mijenja kapitena.
Ako je dao Gatiju kapitensku neka bude Gati.
Večeras Kambijzo kapiten, zamjenik Lokateli, nigdje veze a Gati igra od prve minute.
Neka preseravanja moraju prestati, kapiten je od neko od prvog do zadnjeg kola.
Lik sam saziva intervjue bez dozvole kluba, dopinguje se, koštao je mnogo klub i ne bi se uklopio, nek' se vrati u Mančester.
Adžić nakon večeras mora imati prednost u odnosu na Luiza, bolji je fudbaler.
I ovo mi se ne sviđa kod Mote, što mijenja kapitena.
Ako je dao Gatiju kapitensku neka bude Gati.
Večeras Kambijzo kapiten, zamjenik Lokateli, nigdje veze a Gati igra od prve minute.
Neka preseravanja moraju prestati, kapiten je od neko od prvog do zadnjeg kola.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.