Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 13:52

mancini je bio u Interu...i nije dobrodosao zbog toga....ne volimo ga,bez obzira na izjave kako je kao djecak navijao za Juve....

sve sto je bilo u interu,nije dobro doslo....nek on ostane u cityu..ko ga jbe..pamtimo mi taj period kada je bio u interu jos uvijek...

Conte ima karizmu,za razliku od ferrare...a i ima nekoga iskustva..tvorac ekipe Barija iz prosle sezone,a sada i Sienu vraca u serie A...zato ja vjerujem da od njega moze biti dobar trener...temperamentan je,zna sta je Juve i sigurno bi bio bolji od ferrare
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:03

sarajlija89 je napisao/la:mancini je bio u Interu...i nije dobrodosao zbog toga....ne volimo ga,bez obzira na izjave kako je kao djecak navijao za Juve....

sve sto je bilo u interu,nije dobro doslo....nek on ostane u cityu..ko ga jbe..pamtimo mi taj period kada je bio u interu jos uvijek...

Conte ima karizmu,za razliku od ferrare...a i ima nekoga iskustva..tvorac ekipe Barija iz prosle sezone,a sada i Sienu vraca u serie A...zato ja vjerujem da od njega moze biti dobar trener...temperamentan je,zna sta je Juve i sigurno bi bio bolji od ferrare
Cannavaro, Trapattoni, Serena, Meazza nisu bili dobrodosli :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 14:18

@Magica

govorimo od 2006. god. na ovamo....znas vec.....nekad je i moglo u manjoj mjeri...sada nikako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:31

sarajlija89 je napisao/la:@Magica

govorimo od 2006. god. na ovamo....znas vec.....nekad je i moglo u manjoj mjeri...sada nikako...
Deljenje vremena na pre i posle 2006. vam nece doneti nista dobro.
Ako bi Mancini sastavio jaku ekipu, kao sto je sastavio Inter (doveo JCa, Maicona, Cambiassa, Figa...), i lansirao ga u top3 lige - to bi bio odlican kratkorocni rezultat.
Njime biste ponovo povratili ugled i opet bi jaki igraci krenuli put Torina. Onda bi moglo da dodje neko veliko trenersko ime na duze staze.
Jbga, kockas se onim sto imas u rukama.
Hiddinka i ekipu Juventus ne zanima, a ostali su ispod renomea Roberta M. 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 apr 2011, 15:37

JuveSissoko je napisao/la:Tuttosport pise da ce doci do dokapitalizacije Juventusa, te novi ulagac,investitor,koji ce naravno biti clan nadzornog odbora, ne zna se o kome je rijec, a to povecanje ce kao biti u iznosu od 130 miliona, steta sto je Tuttosport izvor informacije :mrgreen:
Pisao sam već kako sam negdje na nekom forumu pročitao da bi Gadaffijeve dionice mogao otkupiti brat sheika Menssoura koji je inače vlasnik Man Citya, pa možda je upravo taj ta zagonetna ličnost...o tome se već počelo govoriti kad je počela ova kriza u Libiji...

Nego hajd da se malo naježimo :lol:
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 apr 2011, 16:30

Evo čitam ovaj Marotin intervju kaže da su dobri odnosi sa Liverpoolom i da će najvjerovatnije odkupiti Aquilania za 16 miliona. Mislim da će i Pirla dovesti uz ostanka Mela i Marchisia to će biti to što se tiče sredine sigurno, e sad da jos vrate Ekdala bilo bi još bolje.

Za Bastosa treba dobro razmisliti, jer ipak samo se jedan igrač non EU mođe dovesti, pa sad treba pogoditi, ako pogodi kao sa Krasićem bit će dobro :).

Za ovog novog dionicara i ja sam čitao ovo što je Bianconero1988 napisao, e kad bi se to ostvarilo bilo bi dobro, još da Elkan malo odriješi kesu :?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 17:27

Marotta je takodje rekao oko Bastosa, da je to problem jer nema Eu drzavljanstvo, eh sad vjerovatno cekaju da on mozda dobije francuski ili neki drugi pasos,al to i nije bitno, koliko mi djeluje da on "ganja" nekog drugog non EU igraca pa zeli ostaviti tu poziciju ne popunjenu,nadam se da je tako, a te dionice Gadaffia, ce vjerovatno biti prodate novom vlasniku, sad ne znam proceduru,cisto sumnjam da ima neki pravni osnov ono tacan zakon kad su ovakve situacije u pitanju, ko ce znat kako se to rjesava, al po meni ce to bit neka aukcija pa ko ponudi vise ili interna prodaja,ono dogovorice se izmedju sebe, bez nekog sad izlaganja javnosti, ne znam italijanske zakone i pravne stvari oko dionica, al to je samo 7% tako da nije neka bitna velicina uloga, to je sica
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 17:47

Bianconeri1988 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Tuttosport pise da ce doci do dokapitalizacije Juventusa, te novi ulagac,investitor,koji ce naravno biti clan nadzornog odbora, ne zna se o kome je rijec, a to povecanje ce kao biti u iznosu od 130 miliona, steta sto je Tuttosport izvor informacije :mrgreen:
Pisao sam već kako sam negdje na nekom forumu pročitao da bi Gadaffijeve dionice mogao otkupiti brat sheika Menssoura koji je inače vlasnik Man Citya, pa možda je upravo taj ta zagonetna ličnost...o tome se već počelo govoriti kad je počela ova kriza u Libiji...

Nego hajd da se malo naježimo :lol:
[youtube][/youtube]
fantastican video, prejebeno, Alex The Great, al jos kad vidjoh onu petu Diega za Alexa, :cry: :evil: jebbem li mu Martineza, Diego je kralj i ostace pa makar u drugoj ligi igrao
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 21:36

Douglas Costa, Shatar, lik razvaljuje, da Marotta vidi ko sto ne vidi.... :mrgreen:

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 08:26

Dakle prvo pozdrav.Navijač sam Juventusa pa sam se pridružio na ovaj forum kako bismo zajedno diskutovali o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.Nadam se da ćemo se slagati, te da ćemo imati o ćemu pričati. ;)

Što se tiče ove sezone, i ona je pala u zaborav kao i prošla.Početkom ljetnog mercata najavljivale su se velike zvijezde, a na kraju smo bez potrebe potrošili milione i milione.

Dovedeni su:
- Pepe(igrač koji me nije posebno impresionirao, dobro je što je u pitanju posudba)
- Storari(bio nam je potreban jedan vratar, jer je Gigi muku mučio sa povredom i Marco se pokazao vrlo dobrom kupnjom)
- Lanzafame(također posudba, što reći nije se dokazao dovoljno u Juveu i ciao)
- Bonucci(još je on mlad i ima sve predispozicije da stasa u vrhunskog branića)
- Martínez(ne znam koji vrag smo na njega potrošili 12 miliona :shock:)
- Motta(pošto smo bili veoma tanki na toj poziciji, Marco nam je i bio potreban)
- Krasić(možda se i najbolje pokazao od njih svih, ali ipak može puno bolje)
- Aquilani(odlično se pokazao i volio bi da potpiše ugovor sa upravom našeg kluba)
- Quagliarella(odlično je krenuo, ali ga je povreda usporila)
- Traore(nadao sam se da će se bolje snaći)

Zimski mercato:
- Toni(doveden je kao iskusan napadač, jer smo imali tokom tog dijela mnoštvo povreda, ali i njega je zadesila ta sudbina i mislim da bi smo ga se trebali riješiti)
- Barzagli(odgovara mu Italija i mislim da nam je od koristi)
- Matri(najbolja kupovina od svih pojačanja, u najboljim je nogometnim godinama i zasad je dobar)

Toliko od mene. :)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 apr 2011, 10:49

Dobro nam došao! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 11:23

SKY: Juventus želi Vučinića

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3043.html

InsAllah...uh,treba nam jedan fudbalski velemajstor kakav je Mirko...volio bih vise nego i jednog drugog igraca...on je genijalan jednostavno.Sve zna s loptom i packer i strijelac...bio bi nas glavni igrac, sigurno.

Primavera pobjedila Torino 2-1(ne mogu nam ni tu nista :lol: )...

Del Piero i Buffon upitni za Genou..mislim, za Alexa se vec zna da ce tesko zaigrat...a Gigi samo u teretani radi,tako da su male sanse da i on nastupi....

Pobjeda nas priblizava Evropi,a valjda se poklope rezultati neki :)

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 11:31

Bianconeri1988 je napisao/la:Dobro nam došao! :D
Hvala. ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 11:37

Benvenuti Juventino, u ime sviju nas :)

U jutrosnjoj partitelli,Storari nemoguce branio,cak i penele... :roll: :lol: Sta mu je vise :mrgreen: otjerace levat Gigija :evil: :)

De ceglie napreduje,mogao bi biti u konkurenciji za susret sa Genovom..

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 11:39

Hvala Sarajlija. :)

Marco se sve više dokazuje, ali ipak ne bi volio da ode Gigi...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 11:56

Dobro dosao Juventino...

A ovo za Vucinica mislim da je to samo prica, nema od toga nista i da budem iskren nebi ni volio da doce..

Storari se malo digo previse :lol: ..on ako zeli ostati onda mora biti spreman da cemo mu biti mjesto na klupi kad je Buffon spreman... Nema sanse da mi prodam Supermena i nebi to nikad volio, **** mi se za pare ima igraca koje mozemo prodati al Buffon mi je nekako poseban...

Del Piero i Buffon to su Juventus 8-)

Mozda nas iznenadi marotta na ljeto i dovede Dzeka i onda fino proradi kod nas ,

Dzeko-Quagliarella

Vargas-Aqualiani-Melo-Krasic

Scouddeto 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 12:10

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3045.html

E ovo bi bilo vrh... 8-) a i plata bi mu bila 2 milj E..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 12:56

SoloJuve26 je napisao/la:Dobro dosao Juventino...

A ovo za Vucinica mislim da je to samo prica, nema od toga nista i da budem iskren nebi ni volio da doce..

Storari se malo digo previse :lol: ..on ako zeli ostati onda mora biti spreman da cemo mu biti mjesto na klupi kad je Buffon spreman... Nema sanse da mi prodam Supermena i nebi to nikad volio, **** mi se za pare ima igraca koje mozemo prodati al Buffon mi je nekako poseban...

Del Piero i Buffon to su Juventus 8-)

Mozda nas iznenadi marotta na ljeto i dovede Dzeka i onda fino proradi kod nas ,

Dzeko-Quagliarella

Vargas-Aqualiani-Melo-Krasic

Scouddeto 8-)
ja bas danas kontam, kako bi bilo dobro da imamo u napadu Quagliarelu i Dzeku, bas bi bilo za sccudeta, mislim da bi taj napad bio ravan ako ne i bolji od Pato-Ibrahimovic, Vucinic bi takodje meni pasao, dobro bi nam dosao, ima citavo ljeto,valjda bude sta pozitivno od Marotte da ga pohvalim odmah :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2011, 13:15

Jbga, Dzeku je draza klupa u Mancesteru, nego teren u Torinu.
Treba postovati pravo coveka na izbor. ;)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 13:49

MaGiCa je napisao/la:Jbga, Dzeku je draza klupa u Mancesteru, nego teren u Torinu.
Treba postovati pravo coveka na izbor. ;)
Ma neslazem stim, idu mu godine i valjda bi radje volio igrati i pokazivatise nego sjediti na klupi i gubiti vremena za nista..A city nece nadugo osvojiti ligu ili nesto slicno a kod nas bi imo vece sanse na sve titule 8-) ..Ima on para dosta mu je godina dana u city

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.