Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenalisation » 05 apr 2011, 20:41

lavovi je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Samo neznam zašto ste ovoliko navalili na temu Arsenala i provocirate ljude džaba pustite to imate svoje teme i tamo pišite kao i ja svoju ali morao sam ovo napisati više ste dosadni sa ovim provociranjem...
Ja samo iznosim činjenice tako da...ne provociram.....Nažalost nemam svoje teme o Birminghamu da tamo o tome pišem ne daju mi moderatori ;)
Pisi u dnevnik i cuvaj,pa na samrti daj svojoj djeci nek prenose dalje sve dok Birmingham ne bude dovoljno dobar da mu se otvori tema na ss.ba...
p.s. moglo bi to trajat' generacijama... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 apr 2011, 23:22

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]đ
[youtube][/youtube]
slika
Rođen s tobom da budem

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 05 apr 2011, 23:26

Bosco je napisao/la:
adas_barca je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Nije Pires jesu Vieira i Petit, to je jedna titula, 2002 Silva je vec potpisao dakle nas igrac to su 2 i Fabregas je treci dakle tu je sve jasno.
haah jesul sta s arsenalom osvojili , fa cup il tako nesto ? :D :lol:
Jesi se sad provalio u pm. Radije nekad nešto provjeri pa kad makar imaš neke argumente laprdaj, Vieira i Pires bili udarni članovi Invinciblesa , Petit prije njih osvojio duplu krunu s Arsenalom.
hehe pa kazem fa cup zato sto je to vasa zadnja titula koja ste nekad davno osvojili :D :D jbg nadovezujem se na neke vase gluposti :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 apr 2011, 23:52

adas_barca je napisao/la: hehe pa kazem fa cup zato sto je to vasa zadnja titula koja ste nekad davno osvojili :D :D jbg nadovezujem se na neke vase gluposti :D
Isto kao sto je i Barca nekad davno osvojila ligu prvaka bez pomoci sudija..
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 apr 2011, 11:20

[youtube][/youtube]
:!: :!: :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 apr 2011, 12:59

Ovo njima treba pustiti, jer ocigledno da ovo fali, vidim onu scenu sa Old Trafforda jest mozda i ruzno ali valja imati malo i jaja, malo se i potuci za neki cilj, jos nismo ispali, ali ako sad osvoje to ce skoro pa biti jednako osvajanju kod Liverpoola '89 ili kod Tottenhama... Bob Wilson je legenda :D
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 13:07

Kako mi je drago bilo kad su cigana Van Niestelroya pokvarenog simulatora ovako napali nakon penala treba i Wooneya uz Messija i Ronalda najveceg padavicara i simulatora u danasnjem fudbalu ovako ispljuvati.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 apr 2011, 13:14

I kad prije vidim tim koji smo imali i kad vidim sad, dođe mi da plačem. Sve borac do borca, ratnik do ratnika. Danas u timu imamo 4-5 igrača koji daju maximum i to je kraj. Video je odličan, Al Pacinov govor još bolji, ali nikako ne pronalazim Arsenal ovdje jer današnji Arsenal je skupina tetkica koji igraju zbog para, slave i curica koje se lijepe za prvo dvoje. Čast izuzecima.

Sad malo špekulacija, i to ludih špekulacija. :D

Arsenal prati Andre Villa Boasa kao dugoročno rješenje nakon Wengera
http://www.caughtoffside.com/2011/04/04 ... placement/

Navijači Arsenala su podijeljenji na Wengerovce i anti-Wengerovce (to ustvari i nije nova vijest)
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ar ... 20139.html

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 14:07

Wenger=Vodja

Arsene Wenger=Dozivotni menadjer Arsenala!
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 15:50

Arsenal da nea Wengera sigurno u zadnjih pet godina ne bi osvojio ovoliki broj trofeja i demonstrrao dominaciju na terenu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:24

Andres je napisao/la:Arsenal da nea Wengera sigurno u zadnjih pet godina ne bi osvojio ovoliki broj trofeja i demonstrrao dominaciju na terenu
Bolje da sutis i mislimo da si glup, nego da progovoris i potvrdis. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:25

Arnelinho je napisao/la:
Andres je napisao/la:Arsenal da nea Wengera sigurno u zadnjih pet godina ne bi osvojio ovoliki broj trofeja i demonstrrao dominaciju na terenu
Iznesena je cinjenica, a znam da jako boli :ugeek:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:26

-Paja je napisao/la:Wenger=Vodja

Bas tako @paja ;)
Ovaj Arsenal je strasna ekipa, ja i dalje to tvrdim, niko nema ekipu ravnu Arsenalu, ne ovom na danasnjem lvlu fudbala, ne onoj na ondasnjem lvlu....nek prica ko sta hoce, Arsenal =dominacija ,bilo ,bice uvijek i samo nam zavidite, sta da vam radim...nismo mi koji dolazimo na tudje teme i pucamo od zavisti, to ste vi.
lijep pozdrav i zivio Wenger.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:28

Andres je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Iznesena je cinjenica, a znam da jako boli :ugeek:
Arsene ima sa Arsenalom toliko trofeja da Pep moze samo sanjat da ce ih jednog dana dostici, cak i ukupno nikad nece osvojiti toliko koliko Arsene sa Arsenalom. Zivi bili pa vidjeli...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:31

Arnelinho je napisao/la:

Bas tako @paja ;)
Ovaj Arsenal je strasna ekipa, ja i dalje to tvrdim, niko nema ekipu ravnu Arsenalu, ne ovom na danasnjem lvlu fudbala, ne onoj na ondasnjem lvlu....nek prica ko sta hoce, Arsenal =dominacija ,bilo ,bice uvijek i samo nam zavidite, sta da vam radim...nismo mi koji dolazimo na tudje teme i pucamo od zavisti, to ste vi.
navedi mi jedan razlog zbog kojeg klubovi : Barcelona , United, Real ... mogu biti u zavisti ???
Al samo jedan razlog.
Guardiola je trener Barcelone 2je ipo godine.
A ima 8 trofeja. Ove godine je vec uzo Primeru sto je 9.Igra finale sa Realm CDR-a.i u LP odlicno stoji.

Koliko sve zajedno trofeja ima Wenger sa Arsenalom i koliko je trener znalce ?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:33

Andres je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

Bas tako @paja ;)
navedi mi jedan razlog zbog kojeg klubovi : Barcelona , United, Real ... mogu biti u zavisti ???
Al samo jedan razlog.
A ima 8 trofeja. Ove godine je vec uzo Primeru sto je 9.Igra finale sa Realm CDR-a.i u LP odlicno stoji.

Koliko sve zajedno trofeja ima Wenger sa Arsenalom i koliko je trener znalce ?
Jedan?
Najdominantniji i najljepsi fudbal uz minimalno ulozen novac, dovoljno?
To ,priznat ces, ne moze ni jedna ekipa na svijetu,osim mozda onih brazilskih, al' i nj. fudbal nije toliko dovrsen.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:36

[

Arsene Wenger=Dozivotni menadjer Arsenala![/quote]
Bas tako @paja ;)
lijep pozdrav i zivio Wenger.[/quote]
Al samo jedan razlog.

Koliko sve zajedno trofeja ima Wenger sa Arsenalom i koliko je trener znalce ?[/quote]
Jedan?
Najdominantniji i najljepsi fudbal uz minimalno ulozen novac, dovoljno?
To ,priznat ces, ne moze ni jedna ekipa na svijetu,osim mozda onih brazilskih, al' i nj. fudbal nije toliko dovrsen.[/quote]
naravno da igrate najljepse i najdominantnije kad ne mozete osutati prema golu.
Nego ne odgovori mi koliko godina je Wenger u Arsenalu a koliko titula ima ???
Guardiola za 2.5 godina ima 9.Uzo to uzeo je sve sto se moze uzeti.A Wenger '???
Ajde statisticar pokazi dominaciju

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:45

Pa sta dodajes i oduzimas tekst...kad ti se cefne, imas guugle ogugla i prodji sebi, mislim da je i previse uz minimalno ulozen novac...
Guardiola, nesposobni nece osvojiti ako ne potrosi bar 50 milijona godisnje, to mu je minimum...
Neki Chigrinski wtf,Zlatan,Vile itd...i opet muku muci...Znalac protiv Arsenala izbacuje Vilju a ubacuje Keitu,zatvara co'jk igru :lol: :lol: :lol: Pa moj Guardiola,ne zatvara se igra tako, dodji pa cu te nauciti... :lol:

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 06 apr 2011, 17:47

Arnelinho je napisao/la:Pa sta dodajes i oduzimas tekst...kad ti se cefne, imas guugle ogugla i prodji sebi, mislim da je i previse uz minimalno ulozen novac...
Guardiola, nesposobni nece osvojiti ako ne potrosi bar 50 milijona godisnje, to mu je minimum...
Neki Chigrinski wtf,Zlatan,Vile itd...i opet muku muci...Znalac protiv Arsenala izbacuje Vilju a ubacuje Keitu,zatvara co'jk igru :lol: :lol: :lol: Pa moj Guardiola,ne zatvara se igra tako, dodji pa cu te nauciti... :lol:
a koga je to pep doveo u onoj prvoj sezoni kada je osvoji sve :?:
.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 17:48

Arnelinho je napisao/la:Pa sta dodajes i oduzimas tekst...kad ti se cefne, imas guugle ogugla i prodji sebi, mislim da je i previse uz minimalno ulozen novac...
ne zna guardiola, ali zato zna venger sposobni kako titule, znao on kako se ne treba zatvarati, samo ga hebe sto mu dominacija igra u napadu zatvoreno, u odbrani otvoreno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.