Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
I kao takav je za Martinellija Bog otac.
Nijedna ekipa sa tim panjem u startnih 11 nikad neće ništa osvojiti. Što prije to shvate Arteta, ljudi na klupi i ljudi u klubu bit će nam svima bolje.
Nijedna ekipa sa tim panjem u startnih 11 nikad neće ništa osvojiti. Što prije to shvate Arteta, ljudi na klupi i ljudi u klubu bit će nam svima bolje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa nije ni bio u startnih jedanaest Martineli pa smo svejedno igrali ništa, taj Trosard se vidio nije a i kad jeste bolje da nije, isti taj Trosard nas je koštao igrača manje i na Etihadu i inače se ni sam nije proslavio rijetko kad kao starter, obično je korisniji kad ulazi zadnjih pola sata ili dvadeset minuta.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:40I kao takav je za Martinellija Bog otac.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kriviti Trossarda za ono na Etihadu je glupost jer ono je epska krađa koja se nikome ne bi (nit se desila ove sezone) desila.
Slažem se da je bolji kada ulazi sa klupe, iako je dobre igre pružao kao neki ofanzivni vezni iza Havertza u odsustvu Odegaarda.
I opet ponavljam, dovoljno je pogledati top4 i krila koja posjeduju favoriti za titulu (Salah, Diaz, Grealish, Doku, Savio, Silva, Foden, Gakpo). Martinelli je slabiji od svakog i to debelo.
Slažem se da je bolji kada ulazi sa klupe, iako je dobre igre pružao kao neki ofanzivni vezni iza Havertza u odsustvu Odegaarda.
I opet ponavljam, dovoljno je pogledati top4 i krila koja posjeduju favoriti za titulu (Salah, Diaz, Grealish, Doku, Savio, Silva, Foden, Gakpo). Martinelli je slabiji od svakog i to debelo.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 19 okt 2024, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dzaba se raspravljate oko igraca koji nisu krivi generalno.
Arteta je poceo sa veznim redom Partey Rice Merino jbt
To je sramota za nogomet
Arteta je poceo sa veznim redom Partey Rice Merino jbt

To je sramota za nogomet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja nezz zasto Arteta nema damu staviti Nwaneria ,s njim da je krenuo danas milsim da bi mi u pola sata vec dali gol i nebi se ni pricalo o nekom crvenom ili porazu.
Pa momak kada god igra (a igra vrlo malo)donese neku energiju i novu dimenziju u igri.
Gotovo sam siguran da ga nece staviti ni protiv Sahtjora u LP od prve minute to je otuzno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jos uvijek cekam jednog novinara da ga pritisne o izboru tima.topnik1 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:53Ja nezz zasto Arteta nema damu staviti Nwaneria ,s njim da je krenuo danas milsim da bi mi u pola sata vec dali gol i nebi se ni pricalo o nekom crvenom ili porazu.
Pa momak kada god igra (a igra vrlo malo)donese neku energiju i novu dimenziju u igri.
Gotovo sam siguran da ga nece staviti ni protiv Sahtjora u LP od prve minute to je otuzno.
Pa covjek ima nula fleksibilnosti i povjerenje u omladince mu je u minusu.
Hej bolan fakticki 3 DMa na teren staviti i onda smo gledali onu patnju 30 minuta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bas si malo razmisljam, pa skoro svaka ekipa u ligi ima boljeg napadaca od Gabriela Jesusa i da Kai ne igra tak kak igra mi bi ga opasno popusili ove sezone
ARSENAL4ever

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Yebem Arteti svu fameliju za ovo ignorisanje Nwanerija,yebo mu pas mayku da mu yebo,Sterling mu igra u ligi a ne stavis ga protiv yebenog Sahtjora.
Ne mogu da shvatim da mu veceras nije moglo startati par omladinaca,ovaj degen ce nam sahranit ekipu,njemu da su zdravi i Saka,Odegard i Timber i ini bi igrali ,kakav amater mati mila i draga.
Ajmooo nasiiii
COYG
Al svejedno yebem te Arteta u usta raspala.
Ne mogu da shvatim da mu veceras nije moglo startati par omladinaca,ovaj degen ce nam sahranit ekipu,njemu da su zdravi i Saka,Odegard i Timber i ini bi igrali ,kakav amater mati mila i draga.
Ajmooo nasiiii
COYG
Al svejedno yebem te Arteta u usta raspala.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema kad Nwaneri da igra, mora brazilska tužna vrba bit u napadu i panjina na krilu 

Bolje i Trossard u veznom nego ona abominacija sa DMa
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca pa je Saka počeo igrat prije dolaska Artete
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bukvalno

Kakvo neznanje i manjak hrabrosti integrirati akademca u situaciji kad je jedini dostupan na toj poziciji.
Nije ni cudo sto nam akademci odlaze sve vise u zadnje vrijeme
Pa jel moguce da nema rotacije?
Odmori Gabriela daj Kiwioru da osjeti igru kad s njim moras izac na liverpool.
Jel ne moze nwaneri odigrati desetku?
Jorginho ili Merino da odmore nekog u vezi?
Havertz da odmori?
Brate mili barem cemo sezonu izgubit do 12mj
Odmori Gabriela daj Kiwioru da osjeti igru kad s njim moras izac na liverpool.
Jel ne moze nwaneri odigrati desetku?
Jorginho ili Merino da odmore nekog u vezi?
Havertz da odmori?
Brate mili barem cemo sezonu izgubit do 12mj
Da igramo sa FK Brotnjo isti pristup igri bi bio.
Sve osim direktni prema golu, nikakve hrabrosti da se proba gurnuti koja lopta kroz sredinu, samo okolo i koji god da je protivnik, svaki put isto.
Opet me ne bi čudilo da budemo bez udarca u okvir gola do 40te minute.
Sve osim direktni prema golu, nikakve hrabrosti da se proba gurnuti koja lopta kroz sredinu, samo okolo i koji god da je protivnik, svaki put isto.
Opet me ne bi čudilo da budemo bez udarca u okvir gola do 40te minute.
Bravo maleni
Bravo Martinelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.