Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 05 apr 2011, 23:34

Puma je napisao/la:da provalim ?

Martinez ima jedan nastup za Juventus. Sramota da ja to znam bolje od tebe koji se predstvaljas kao "navijac" ovog kluba
ti pratiš fudbal na wikipediji pa zato tako misliš, čova je bar desetak utakmica odigrao, doduše ne baš dobro ali igra, a bio je i ozljeđen čini mi se
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 apr 2011, 23:41

pa normalno da pratim na wikipediji, sta ti mislis da mene juventus zanima i da pratim svako njegovu utakmicu, i eto bas sam zabiljezio koliko je martinez igrao minuta i sekundi :roll:

sta ces jbg nismo svi strucnjaci
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 apr 2011, 23:43

Puma je napisao/la:pa normalno da pratim na wikipediji, sta ti mislis da mene juventus zanima i da pratim svako njegovu utakmicu, i eto bas sam zabiljezio koliko je martinez igrao minuta i sekundi :roll:

Pa onda se nemoj provaljivati bezveze :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 apr 2011, 23:43

Puma je napisao/la:pa normalno da pratim na wikipediji, sta ti mislis da mene juventus zanima i da pratim svako njegovu utakmicu, i eto bas sam zabiljezio koliko je martinez igrao minuta i sekundi :roll:

al to što ne pratiš najtrofejniji klub lige u kojoj igra i tvoj omiljeni tim te nije spriječilo da se praviš pametan, zašto jednostavno ne preskočiš ono o čemu nemaš blage i što i sam priznaš da ne pratiš, jbg nešto ti ipak neda mira slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 apr 2011, 23:52

jbt ne pratim ni Inter kako treba, jos Juventus da pratim :lol: :lol:

nemamo svi vremena da ispratimo sve to, podatak sam uzeo s wikipedije, da priznajem to

hoces me sad pitati koliko je Galloppa imao asistencija za Parmu u prosloj sezoni :D

Inter primio peticu, uzivajte
Call the coroner!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 apr 2011, 23:56

Puma je napisao/la:jbt ne pratim ni Inter kako treba, jos Juventus da pratim :lol: :lol:

nemamo svi vremena da ispratimo sve to, podatak sam uzeo s wikipedije, da priznajem to

hoces me sad pitati koliko je Galloppa imao asistencija za Parmu u prosloj sezoni :D

Inter primio peticu, uzivajte
ma neću te ništa pitati, al jbg vidiš i sam da si nepravedno napao ljude, taman da nema nikako nastupa za juve šta onda, a ne uživam ja u porazu intera samo djelimično mi je drago zbog leonarda kojeg ste uzeli iz nekih samo moratiju poznatih razloga i to nije moglo izdobriti

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 apr 2011, 00:00

nemoj onda da se smaramo bezveze, ja sam onako vise iz zaje?ancije pitao kad slikase Martineza, jer znam da nije puno igrao, to nije nikakav napad, i onda on meni "daj 5", e to vec nema nikakvog smisla

znaci ne pratim toliko Juve (a volio bih da mogu vise), mislio sam da je wikipedija malo tacnija :lol: , da ne spamamo vise ;)
Call the coroner!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 apr 2011, 00:03

Puma je napisao/la:nemoj onda da se smaramo bezveze, ja sam onako vise iz zaje?ancije pitao kad slikase Martineza, jer znam da nije puno igrao, to nije nikakav napad, i onda on meni "daj 5", e to vec nema nikakvog smisla

znaci ne pratim toliko Juve (a volio bih da mogu vise), mislio sam da je wikipedija malo tacnija :lol: , da ne spamamo vise ;)
evo zadnji odgovor :D
pogledaj juve koji put, zadnjih par sezona svim navijačima drugih timova je zadovoljstvo gledati ovaj juve vjeruj mi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 apr 2011, 00:14

evo i ja cu jos jedan post :D

gledam koliko stignem, naravno, i gledao sam ih par puta ove sezone, posebno u EL, i nisu me bas odusevili, kako u EL, tako i u Serie A

postoje klubovi koje manje ili vise simpatisem, ali ne patim ni od cega, niti mrzim ikoga, istina forumasi znaju izvuci zivac, ali ko njih sisha
Call the coroner!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2011, 00:38

Bufon ili Storari ...
o Bufonu se nema sta pricati, najveci svih vremena, dokazao koliko voli klub, forma ce doci ali opet doktori Juventusa bolje od nas znaju kakvo je stanje sa povredom. Storari je dobar golman, cini se da moze biti prvi golman Juventusa par sezona. Eh sad na vagu treba staviti sta znaci odlazak Bufona u smislu stvaranja novog velikog Juventusa, ako njegov odlazak znaci 2-3 dobra igraca oko kojih se moze graditi novi veliki Juve, onda teska srca se mozemo oprostiti od Bufona...ali uvijek je tu Seria B, medjutim Davida su "izdali" ...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 11:09

guru trac Montolivo- ugovor na 4 god. sa 2 miliona godinje plate, Corvino zeli De Ceglie kao dio transfera, ali Marotta Martineza zeli iskoristit, tek smo na pocetku
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 11:43

A jel to znaci da Aquillani ide???

Ili namjeravaju da obojicu imaju u ekipi....sto nije bas logicno..isti su tip igraca...ako bih birao..Aquillani je bolji igrac...al sad,ako jeftinije Montoliva mozemo dobit...treba razmislit...

na danasnji dan

[youtube][/youtube]

Gledati Sacchija kako gleda na sat i zurno ceka kraj kod rezultata 1-6(4:37)....neprocjenjivo hahah :lol:

[youtube][/youtube]

1/2 finale Kupa uefa...i simultanka Malog Bude :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 11:53

to bi znacilo da Aquilani ide vjerovatno, Mela ce ostavit, jer mislim da necemo gledat sredinu Aquilani-Montolivo, jak fuj, sta bi to bilo jos dodas "nevidljivog" Marchisia i njegove 3metarske passove , steta nemam onaj smajli sto povraca :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 12:06

Treba onda razmisliti....sta je pristupacnije i isplativije...tu su negdje oni..pravo slicni igraci...

Inace,gol Matrija protiv Rome je bio 6900. gol Juventusa od 1900. do danas :)

Monetella nastavio sa crnim nizom protiv Juventusa...kao igrac,pobjedio je samo jednom od 17 tekmi..a i kao trener je odlicno krenuo :lol: trebao bi razmislit,da taj dan kada igraju sa Juventusom..ne bude na terenu :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:24

Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... il+piano+A

Non si tocca Walter!!!!!!!!!!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 13:27

Tuttosport pise da ce doci do dokapitalizacije Juventusa, te novi ulagac,investitor,koji ce naravno biti clan nadzornog odbora, ne zna se o kome je rijec, a to povecanje ce kao biti u iznosu od 130 miliona, steta sto je Tuttosport izvor informacije :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 13:29

MaGiCa je napisao/la:Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

da se ja pitam ne bi ga ni dirao :lol: to su vise novinarska nagadjanja nego istine, jos kad vidim da je tuttoshit izvor :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:40

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

da se ja pitam ne bi ga ni dirao :lol: to su vise novinarska nagadjanja nego istine, jos kad vidim da je tuttoshit izvor :mrgreen:
Mazzarri je najbolji italijanski trener koji trenutno radi u Italiji.

Vratite

slika

ili

slika

ili

slika

Ali Mazzarrija ne dirajte.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 13:45

Ma kakav mazzari...ne zele ga ni navijaci....a i treba nam provjereniji trener..on je kao i Del Neri,dobar u mailm klubovima...nista se ne bi promjenilo...

Deschamps,Conte,Spaletti...

Mancini nije dobro dosao :evil: :evil: a Capello,Lippi i ostali veliki treneri su samo pusta zelja....

Mada,meni i del Neri nije toliko los al jbg,nije imao srece sa povredama jednostavno...i treba znati pobjeđivat..malo je kasno za njega da sada to uci...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:48

sarajlija89 je napisao/la:Ma kakav mazzari...ne zele ga ni navijaci....a i treba nam provjereniji trener..on ja kao i Del Neri,dobar u mailm klubovima...nista se ne bi promjenilo...

Deschamps,Conte,Spaletti...

Mancini nije dobro dosao :evil: :evil: a Capello,Lippi i ostali veliki treneri su samo pusta zelja....

Mada,meni li del Neri nije toliko los al jbg,nije imao srece sa povredama jednostavno...i treba znati pobjeđivat..malo je kasno za njega da sada to uci...
Mancini je veliki navijac Juventusa. Zna da kupi igrace i da sastavi ekipu. Zasto on nije dobrodosao?

Lippi je potrosen trener.

Conte je neiskusan. Ferrara vol.2.

Delneri je mediokritet.

Mazzarri je cale, ali ga ne dajemo.

slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.