FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
10.000 na utakmici juniorske LP, u popodnevnom terminu, usred radnog dana - vrlo izvjesno. Svakome ko prati Sarajevo duže od 3 godine je jasno da od toga nema ništa i da je to čista besmislica. Prestanite sa tim infatilnim komentarima tipa "sve ispod 10.000/15.000 je sramota".
Što se tiče utakmice juniorske LP - slažem se.Herson je napisao/la: ↑19 okt 2024, 12:4010.000 na utakmici juniorske LP, u popodnevnom terminu, usred radnog dana - vrlo izvjesno. Svakome ko prati Sarajevo duže od 3 godine je jasno da od toga nema ništa i da je to čista besmislica. Prestanite sa tim infatilnim komentarima tipa "sve ispod 10.000/15.000 je sramota".
Što se tiče večerašnje utakmice, sve ispod 10 hiljada, realno, sramota je.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- belosevic23
- Kontakt:
Hajd ne provaljuj se, cuj u 16 ekipa al kad izbijes grupnu fazu. Izbacili Brerru i trebamo svi na koljena pasti. Nek udju u grupnu fazu i ljudi ce doci sami ne treba im poziv. Nigdje se juniorske selekcije ne posjecuju u toj mjeri osim mozda Barceloninih i Realove Castille kad budu puni stadionibadboy je napisao/la: ↑19 okt 2024, 12:25Nisam siguran koliko raje koja ovdje pise ali i uopste zna dovoljno o ovom takmicenju i njegovom znacaju za klub. Cisto informativno, radi se o takmicenju prvaka nacionalnih takmicenja - liga u juniorskom uzrastu. Juniori klubova koji se takmice u grupnoj fazi Lige Prvaka prate seniore i igraju grupe, dok se ostali prvaci - juniori (gdje smo mi) takmice po knock out sistemu na dvije utakmice. Ulaskom u trece kolo nasi juniori su prakticno usli medju 16 naboljih juniorskih ekipa u Evropi (naravno osim ovih klubova koji igraju grupe).Sazg je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:08
Ko to od nas ima pravo pola rijeći reći o juniorima. Pogledajte istok iza, bruka i sramota. Igraš ligu prvaka jbt. Sječate li se prije nekoliko godina kad su gurbeti igrali haman pun stadio bio. Evo Dinamo kad igra makar 5-6.000 bude, kod nas familija i raja na tribinama.
Kad se ovo gore sagleda, znajuci da je osnovni temelj biznis modela naseg kluba, razvoj, promocija i kad dodje vrijeme prodaja igraca, ova utakmica- prolazak sto dalje u ovom takmicenju ima ogroman znacaj za renome kluba, reputaciju akademije, razvoj nasih talenata i naravno potraznju- vrijednost transfera. Podrzati ove momke, dolaskom na utakmicu je u 100% istom rangu, ako ne cak i bitnije, kao doci na utakmice predkola prvog tima. Ako je do prioriteta, doci protiv Trabzona i gledati - navijati za ovu djecu je za klub bitnije od bilo koje utakmice domaceg prvenstva pa cak i od derbija (koji se uzgred receno igra 3-5 puta godisnje zavisno od kupa i koji je samo jedna od prvenstvenih utakmica sa naravno nabojem tog naseg lokalnog rivaliteta i nadjebavanja)
Sve ispod 10,000 protiv Trabzona i 90% atmosfere kao da igra prvi tim ce biti razocarenje i rekao bi nas poraz kao navijaca, simpatizera, ljudi koji vole klub ili sta vec….
Lagumdžija iz Goška djeluje izuzetno zanimljiv igrač, sličan Bubanji ali mlađa verzija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kakvih 10 milja na juniorima spominjete? Pa ako dodje 300 ljudi to je uspjesna posjeta za nas. Mi smo navijaci za negative, nafura u julu i psovanja majke nasoj djeci kad se zagusti. Sjetite se jebhavanja majke Pidri, Dalu, Mujakicu itd. Isto ceka Celika nakon 2/3 lose tekme, pojedini su poceli vec da mu psuju. Nama kad nesto ne ide, odmah po njima saspemo paljbu, a neke polovnjake sa strane branimo zivotom. I sad kao doci ce 10 miljq da gleda djecu… za ovog novog momka Jattu sam dosad citao i cuo samo najgore stvari, i odem da ga pogledam zadnju tekmu u Hadzicima, momak nestvarno dobro odigrao. Samo da je pljuvat, garantujem vam da udjemo u finale lige prvaka da ne bi doslo vise od 4000 ljudi da ih podrzi, takvi smo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- luckystrike
- Kontakt:
eto bio si, ti mi reci jel bilo vise od 100 ljudi i jesu li svi bili porodice igraca?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- luckystrike
- Kontakt:
Ja došao sam s posla, kad dvojica kolega, sreo još par jarana, ne znam da iko od nas ima ikog svog. Bilo je haman 250-300 ljudi.
šta šta je, je*em ti
posteno, vjerujem ako kazes, tako je svaku u hadzicima bude bar 50 nasih koji gledaju nasu djeculuckystrike je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:41Ja došao sam s posla, kad dvojica kolega, sreo još par jarana, ne znam da iko od nas ima ikog svog. Bilo je haman 250-300 ljudi.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Što se tiče posjete na juniorima, ako realno gledamo bilo je jako dobro. Mene je čak malo i iznenadilo koliko nas je došlo jer sam očekivao isključivo familiju i raju, al eto bilo je i nas "ničijih". U 3. kolu očekujem više raje. Oko 500 da nas bude, top bi bilo.luckystrike je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:41Ja došao sam s posla, kad dvojica kolega, sreo još par jarana, ne znam da iko od nas ima ikog svog. Bilo je haman 250-300 ljudi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ristic gol i asistencija
Bravo mali
Ps:auuuuu golcine Ristica
za 3:0
Bravo mali

Ps:auuuuu golcine Ristica

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja gledam uzivo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Svaka Cast za Ristica. 8 utakmica 8 scorer
znaci trebam da bude najskuplji igrac prve lige. 

-
- Kontakt:
Bgm trpa ovaj Ristic redovno.2 gola zasad danas.U onoj prijateljskoj vidjelo se da ima finu kretnju i osjecaj za gol.Mogli bi imati koristi od njega samo nek nastavi napredovati.
Kakav je Jatta?
Kakav je Jatta?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 okt 2024, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tako je, gdje si vidio da neko gubi bodove. U svim ligama svijeta ekipe imaju ucinak od 100 %.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2024, 22:13Neko bi rekao da se utakmice protiv Posusja zavrsavaju do 60-te minute, ali eto mi volimo izgovore.
Ko nam je kriv sto smo se doveli u situaciju da gubimo bodove.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nema Jatte nikako kako vidimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:08Bgm trpa ovaj Ristic redovno.2 gola zasad danas.
Kakav je Jatta?
U prvoj igraju Mujkic i Ristic
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jos je Ploco na klupi.
Ja kad napisah nedavno, da bi trebalo Ristica vratiti,ovdje pojedinci umalo ne zapalise temu...
Nista Zekic nece pogrijesiti ako momku da sansu...
U onoj mesarskoj ligi zavaliti 8 golova momak od 19 g, pored raznoraznih stopera ili krkana je za svaki respect...
Trpaj mali ne stoj, Bravo Risticu...
Nista Zekic nece pogrijesiti ako momku da sansu...
U onoj mesarskoj ligi zavaliti 8 golova momak od 19 g, pored raznoraznih stopera ili krkana je za svaki respect...
Trpaj mali ne stoj, Bravo Risticu...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 55 gostiju.