Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Šta, kupio si Cady maslaca i zejtina 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tačno ću početi povraćati na pomen maslaca ili putera
A tek cijenama

A tek cijenama
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:

Treba zalihu napraviti ako negdje bude na akciji.
Ne znam što će mi puno maslaca, ali neka ima, zlu ne trebalo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pametno. Kad si na minimalcu svugdje gledas da ustedis.

Sanjam sinoć svoju dženazu, kakav trip strašno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- numanumaye22
- Kontakt:
Vidis, zamisli sad te roditelje i to dijete koje tu zivi, ovo ce mu ostat u sjecanju i u penziji kad bude. I onda se cude sto ljudi napustaju zemlju.
I sta onda da pojedinac mijenja citavo drustvo? Pitanje je koliko je to isplativo i je li uopste moguce? Evo da ostanes i posvetis citav svoj zivot tome, energiju, novac, vrijeme, koji rezultat ces da postignes?
U poredjenju s tim, napustiti drustvo u kojem zivis i pridruziti se drugom drustvu koje smatras boljim je neuporedivo lakse i efikasnije, nasi protesti su odlasci. Ne mozes promijeniti situaciju u Bosni, ali mozes situaciju u svojoj porodici i zato odu. I zbog toga sada recimo u FBIH imas oko 500k+ legalno zaposlenih i oko 400 000 penzionera. U RS vjerujem da je jos gore stanje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Je li bar bilo dosta naroda?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Jesi li sam sebi daske redao?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čudna perspektiva totalno, vidim i čujem hodžu, ljude kako uče fatihu, starog koji plače i neke drugove, pa i članove porodice koje nisam toliko dugo vidio da sam zaboravio i da postoje. Ovo mi je stvarno bilo gore od bilo kakvog košmara, a nije da me sad baš strah smrti.
Pričam drugu, on mi odmah baca priču kako je to poziv da se vratim vjeri, tačno ga moram blokirati.
Pričam drugu, on mi odmah baca priču kako je to poziv da se vratim vjeri, tačno ga moram blokirati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jesi li vidio Munkira i Nekira ? Azraila ? Možda Allaha ? Da li se kabur suzio da su ti kosti jedna od drugu se drobile ?
Ako ništa od ovog se nije desilo, slab ti je to košmar.
Ako ništa od ovog se nije desilo, slab ti je to košmar.

it's football day
-
- Kontakt:
Tebe su Marsal i ovaj forum previse pokvariliSurreal je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:39Čudna perspektiva totalno, vidim i čujem hodžu, ljude kako uče fatihu, starog koji plače i neke drugove, pa i članove porodice koje nisam toliko dugo vidio da sam zaboravio i da postoje. Ovo mi je stvarno bilo gore od bilo kakvog košmara, a nije da me sad baš strah smrti.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ne, ali me strašno nervira što mi je okruženje takvo da ljudi ni ne znaju dati savjet, utješiti te ili se našaliti, kakav god problem da sam iznio, nebitno da li bila sitnica ili nešto veliko - "sve je to od Boga i bit će to dobro InshAllah, nemoj se brinuti". Znam da je tako, slažem se, ali nekada mi treba da čujem riječ podrške ili neki konkretni prijedlog.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:06Tebe su Marsal i ovaj forum previse pokvariliSurreal je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:39Čudna perspektiva totalno, vidim i čujem hodžu, ljude kako uče fatihu, starog koji plače i neke drugove, pa i članove porodice koje nisam toliko dugo vidio da sam zaboravio i da postoje. Ovo mi je stvarno bilo gore od bilo kakvog košmara, a nije da me sad baš strah smrti.
Pričam drugu, on mi odmah baca priču kako je to poziv da se vratim vjeri, tačno ga moram blokirati.![]()
Kad god sam se dvoumio između nečega - "nemoj glavu razbijati, klanjaj istiharu". Ne sumnjam u sve to, ali koja je onda uloga prijatelja u mom životu, de snimi mi tri glasovne u "Pezić" stilu i ne moramo se čuti nikad.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Surreal je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:35Ma ne, ali me strašno nervira što mi je okruženje takvo da ljudi ni ne znaju dati savjet, utješiti te ili se našaliti, kakav god problem da sam iznio, nebitno da li bila sitnica ili nešto veliko - "sve je to od Boga i bit će to dobro InshAllah, nemoj se brinuti". Znam da je tako, slažem se, ali nekada mi treba da čujem riječ podrške ili neki konkretni prijedlog.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:06Tebe su Marsal i ovaj forum previse pokvariliSurreal je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:39Čudna perspektiva totalno, vidim i čujem hodžu, ljude kako uče fatihu, starog koji plače i neke drugove, pa i članove porodice koje nisam toliko dugo vidio da sam zaboravio i da postoje. Ovo mi je stvarno bilo gore od bilo kakvog košmara, a nije da me sad baš strah smrti.
Pričam drugu, on mi odmah baca priču kako je to poziv da se vratim vjeri, tačno ga moram blokirati.![]()
Kad god sam se dvoumio između nečega - "nemoj glavu razbijati, klanjaj istiharu". Ne sumnjam u sve to, ali koja je onda uloga prijatelja u mom životu, de snimi mi tri glasovne u "Pezić" stilu i ne moramo se čuti nikad.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I mene ovo zanima

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sa psiholoskog aspekta bi moglo da predstavlja tvoj strah osude od drustva jer smatras da biranje vlastitog puta i razvijanje vlastite individualnosti i autonomije u donosenju odluka dovodi do toga da te drugi nece postovati onoliko koliko te zapravo postuju. Isto tako bi moglo da predstavlja i tvoju konacnu odluku da prestanes biti rob opstem narodnom vjerovanju, mentalitetu i kulturi pa taman oni dolazili od tvojih najblizih i tvoje novo radjanje, dolazak novoga tebe i stvaranje novog identiteta pa po cijenu razocarenja tvojih najblizih u tvoje odluke.Surreal je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:39Čudna perspektiva totalno, vidim i čujem hodžu, ljude kako uče fatihu, starog koji plače i neke drugove, pa i članove porodice koje nisam toliko dugo vidio da sam zaboravio i da postoje. Ovo mi je stvarno bilo gore od bilo kakvog košmara, a nije da me sad baš strah smrti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: 313, L-Train, Napapijri, VivaLaStella, VolimBiH96 i 15 gostiju.