I koga staviti umjesto njih? Lako je prekriziti pola ekipe, dzaba kad su oni koji se prizivaju nisu neki upgrade u odnosu na trenutne. Eto Anel jedino, mada je on zavrsena prica.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
opet dobar vikend naših, nejasno je kako ovako igraju a u reprezentaciji izgledaju koda ih vodi neko ko se tek uči trenerskom poslu prvi put.. ne razumijem
Isto mislimo. Pogotovo jer je Barbarez etabliran strucnjak. Bice da ih Vico zayebava nesto...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sergeju gledaš li Hadzikica i bravure?
Stavi ga kao prvog golmana mazlume kockarski.
Stavi ga kao prvog golmana mazlume kockarski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jeste vise dosadni. Vi sarajlije dok imate koristi od repke tad navijate za nju … nista bolji od Dodika i Covica niste
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vodi ga kuci da igrate karti a Hadzikic nek brani u basti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Slazem se. Da skupis ove igrace, mislim da ne bi osvojili ni nasu ligu. Od ovih svih, mozda trojica zasluzuju da budu u prici oko reprezentacije, a ni blizu da bi bili neke prevage.
Gledam ove igrace, npr Dubackic nije ni standardan u najlosijem timu Premijer lige, Cvjetinovic takodjer u Ingolstadtu, Suta, Mesic igraju u timovima koji bi vrlo lako uz Slobodu mogli ispasti iz lige itd itd i takvi da budu u reprezentaciji?
Daj budimo realni.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 19 okt 2024, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kockicu zanima samo koverta i ljubicice, ipak Pokerstars ne smije trpiti.
Za igre i partije na terenu vec ima smisljen repertoar izgovora.
Za igre i partije na terenu vec ima smisljen repertoar izgovora.
-
- Kontakt:
Onaj ko je postavio te slike ako aludira na potencijalne reprezentativce sa tih slika, nek obrise hitno neka se ne sramoti i ne vrijeđa mi inteligenciju jer nema pojma o fudbalu samo ubija vrijeme, neka pređe pratit balet ili hokej na ledu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Kazem treba izbaciti sa spiska polovnjake Hajradinovica Burnica Mujakica Bicakcica i zamjenit sa potencijalnim mladjim igracima koji mogu nesto napraviti u karijeri kaze nema takvih evo 5 listi igraca sigurno se 4 mogu naci da su dobriImajednabrigada je napisao/la: ↑20 okt 2024, 01:01
Onaj ko je postavio te slike ako aludira na potencijalne reprezentativce sa tih slika, nek obrise hitno neka se ne sramoti i ne vrijeđa mi inteligenciju jer nema pojma o fudbalu samo ubija vrijeme, neka pređe pratit balet ili hokej na ledu.
A evo ja ti kazem sad 3 Jovo Lukic SM u Universitet Crajovi zatim Ajdin Hasic AM i Zvonimir Petrovic DM oba u Poljskoj svi 25 i 23 godine
Brate Lukic ti je doveden da bude klupa i nekad zamjena Koljicuzgembo89 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:38Kazem treba izbaciti sa spiska polovnjake Hajradinovica Burnica Mujakica Bicakcica i zamjenit sa potencijalnim mladjim igracima koji mogu nesto napraviti u karijeri kaze nema takvih evo 5 listi igraca sigurno se 4 mogu naci da su dobriImajednabrigada je napisao/la: ↑20 okt 2024, 01:01
A evo ja ti kazem sad 3 Jovo Lukic SM u Universitet Crajovi zatim Ajdin Hasic AM i Zvonimir Petrovic DM oba u Poljskoj svi 25 i 23 godine
Petrovic je poljski drugoligas igra u klubu koji 7 pozicija ispod Miedz u kojem igraju Drina i Kovacevic
Hasic sinoc ugasen protiv Lecha, a i Hotic je jos gori bio
Poljska liga ti je u rangu HNL i tamo bi se Dinamo stalno borio za titulu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slazem se za Kovacevica nisam vidio da su Katowice 2 liga medjutim mi smo u situaciji da je pptrebno prerovit sve strane lige tabele mogucnosti da bi pojacali roster jer ovo scim igramo je uzasno i nema buducnostiNoDi80 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:00Brate Lukic ti je doveden da bude klupa i nekad zamjena Koljicuzgembo89 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:38Kazem treba izbaciti sa spiska polovnjake Hajradinovica Burnica Mujakica Bicakcica i zamjenit sa potencijalnim mladjim igracima koji mogu nesto napraviti u karijeri kaze nema takvih evo 5 listi igraca sigurno se 4 mogu naci da su dobriImajednabrigada je napisao/la: ↑20 okt 2024, 01:01
Petrovic je poljski drugoligas igra u klubu koji 7 pozicija ispod Miedz u kojem igraju Drina i Kovacevic
Hasic sinoc ugasen protiv Lecha, a i Hotic je jos gori bio
Poljska liga ti je u rangu HNL i tamo bi se Dinamo stalno borio za titulu
Nazalpst nista nije radjeno godinama unazad ,a i sad bojim se da se puno prica ,a malo radi..Papac Milenkovic Spahic moraju traziti nove igrace od Barbarezovog palamudjenja nema nista on otjera i sto ima
Treba dati sansu i ovom malom iz Leverkusena.Ako se vec hvalis da gradis nesto novo
-
- Kontakt:
Koga ce zvati umjesto Katica? Pitanje je da li ce Dennisa vracati.
Jel iko gledao za ovog Ðurasovića sto igra u Rusiji pisu nrki mediji da ga krademo od njih transfer vrijednost 1.8 miliona eura
Pogledajte Jamala protiv Reala sa 17 godina,a kod nas će pregorjeti sa 20..mada nikad mi nije jasno šta u fudbalu znači pregorjeti kao da je igrač sijalica ili osigurač...još kad se sjetim Papea i Kolašinca u Brazilu...hebo majku koja smo zemlja apsurda...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Google Adsense [Bot], Hansestadt, kakarut, klasik, Mostarska, Skojevska i 30 gostiju.