Jedan od nacina je dodjes na stadion, platis 5 km kartu nas 5000 i to je vec 25 000 maraka bez da si ulozio neki napor ili izlozio se trosku dodatno. Samo dodjes i platis kartu, zamisli to.DamirT je napisao/la: ↑18 okt 2024, 09:06Mortus je napisao/la: ↑18 okt 2024, 08:55Opet se dovode igrači s kojim se ispadalo iz lige.![]()
Shvatam da je prioritet sada tražiti igrače jer ovo što imamo je šljam, tu nema 2 3 igrača da ih tako nazovemo, ali igrači koji imaju iskustva ispadanja iz lige, to mi ne ide u glavu.
msm da Uprava na polusezoni mora tražiti partnere i ojačati finansijski dio kluba. treba se rješavati finansijskih problema od ranije.
treba objaviti Statut kluba i pozvati kroz razne akcije da se što više ljudi učlani u udruženje FK Sloboda Tuzla i da se stavi simbolična članarina od recimo 12 KM godišnje. Nije to nešto puno (Svako to može dati) nit se može računati na veći prihod od toga, ali koliko toliko će biti friškog novca.
Takvim članovima se također daju neka simbolična prava ili beneficije i svi zadovoljni.
Moraju se praviti akcije raznog tipa gdje navijači mogu pomoći kako ekipi tako i klubu te se podići atmosfera, kao kad je Ćiro doveden, bez obzira na krajnji ishod ove sezone.
sve ovo napametgovorim, jer mi ne znamo kako je klub uređen i na kojim postulatima funkcionira. Ne trebamo olako zaboraviti pod okriljem dolaska Azmira koji je "dobar s parama", da nam je uređenje klubu u krcu, a mi i ne znamo tačno kakvom i do kojih gvana se možemo zaglibiti.
sve što znamo je da je zadnja uprava mijenjala statut na svakoj sjednici, tako da vjerujem da je to kuršuz samo takav.![]()
Ima milion nacina, samo je pitanje hoce li se ista napraviti od toga.
Azmir jos nije preuzeo klub,ne znam sta se ceka nije da imamo vremena.