šta bi jedan npr. napoli dao da ima ovakve rezultate

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa Napoli je ove sezone vise ucinio za Serie A, nego Milan u Evropi.tony-mortale je napisao/la:ma znam ja rezultate al ponavljam u zadnjih 5 sezona biti među 16 četiri puta je uspjeh za većinu klubova, ali pošto se radi o milanu svi očekuju osvajanja, finala i polufinala svake godine(ili eventualno dvije), ali u evropi jako puno ekipa ulaže puno više novca od milana tako da ovo i ne čudi.
šta bi jedan npr. napoli dao da ima ovakve rezultateili city(deset puta više potrošili) itd itd.
izvini pobjedili su lazia u finalu cupa uefa , a u polufinalu godinu ranije su izgubili od Shalkea sad neznam jeli kup uef aili kup kupova... nesto se ne mogu sjetiti bilo kako bilo od te godine nigdje ih vise nije ni bilo.MaGiCa je napisao/la:Ja sam napisao da Milan sramoti Italiju u Evropi od 2007e do danas i da je Inter u tom periodu bio jedina svetla tacka Calcia.SaltCityAttack je napisao/la:ko je moderator na ovim temama?
pa kakav je ono nacin ljudi sta lose pisemo?ima li ovo smisla, a nadam se da administracija ima razmuljevanja za normalne forumase....pa ljudi pisu na temi Ineta nesto protiv Milana kako su oni sramotili Itlaiju zadnje 4 godine, a onda kada im kazes da je inter zadnji put utisak u evropi ostavio za vrijeme Paljuke na golu, kada su Shalkea dobili u finalu KUPA KUPOVA, onda se ti postovi brisu...sta jeli se to treba sakriti historija njihovog kluba?...pa ocigledno ne mogu podnjeti to kad aim se dokaze ko je ipak sramotio italiju zadnjih 25 godina
Sta ti tu nije jasno?
I da dodam: nisam interista i ne slazem se politikom moderatora.
PS. Inter nikada nije uzeo KPK.
Ne mozes da verujes, jer kao i mnogi drugi ovde, citas ono sto se tebi svidja umesto onog sto je napisano.meskalin je napisao/la:Ja ne mogu da vjeruejm da neko poredi Napoli klub koji je u svojoj povjesti imao 1 odlicnog i 2 solidna igraca i produkt koliko se sjecam uefa i 2 serie a s klubom koji ima najvise internacionalnih trofeja i 8 puta vise Seria osvojenih nema logikeistina posljednje 4 su ispadala u osmini finala, ali u posljednjih deceniji imaju najvise finala odigranih cak vise i od ''slavne'' barcelone
Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.tony-mortale je napisao/la:ma ne kontamo se izgleda, nisam ni ja zadovoljan s rezultatima u LP, al s ovim bi svi klubovi osim reala, barse, manutd i još eventualno 2-3 kluba bili prezadoljni.
i smiješno je sad da se od 4 osmine LP u 4 godine pravi tragedija a ima klubova koji ulažu budžet manje države u ekipu pa nemogu ni da se plasiraju, treba sve svesti na pravu mjeru.
milan dok je bio jedan od najvećih potrošača bio je najuspješniji klub, sad kad nisu ni blizu najrastrošnijih ni rezultati nisu vrhunski nego ovakvi kakvi jesu, ali ove godine je velik napredak u odnosu na prošlih par i po igri a i po rezultatima(naročito u italiji)
MaGiCa je napisao/la:Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.tony-mortale je napisao/la:ma ne kontamo se izgleda, nisam ni ja zadovoljan s rezultatima u LP, al s ovim bi svi klubovi osim reala, barse, manutd i još eventualno 2-3 kluba bili prezadoljni.
i smiješno je sad da se od 4 osmine LP u 4 godine pravi tragedija a ima klubova koji ulažu budžet manje države u ekipu pa nemogu ni da se plasiraju, treba sve svesti na pravu mjeru.
milan dok je bio jedan od najvećih potrošača bio je najuspješniji klub, sad kad nisu ni blizu najrastrošnijih ni rezultati nisu vrhunski nego ovakvi kakvi jesu, ali ove godine je velik napredak u odnosu na prošlih par i po igri a i po rezultatima(naročito u italiji)
Ne zbog malih ulaganja. Ulaze Wenger 2x manje, ali ima bolje rezultate poslednjih 5 sezona od Milana.
Poenta je u tome.
Milan, Inter i Juve imaju zadatak i obavezu da stite italijanski fudbal. Ostali sta urade, dobro je. Ali velika trojka mora da bude u evropskom vrhu. To je jedini nacin da Serie A ima status kakav je gradjen u poslednjih 50-60 godina.
Ne moze se ocekivati od Palerma, Udinesea i Sampdorie da donose bodove u Evropi, kad su to poluklubovi.
Zna se ko moze - velika trojka i manja cetvorka (Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina). To je ono sto je ostalo od sedam sestara.
meskalin je napisao/la: covjece vidis li ti sebe sta pises, pa Real je najveci klub na svijetu pa ih 8 godina 8 godina nema nigdje, a ti meni pricas o sticenju talijanskog fudbala, italijani najvise gube zato sto mali klubovi poput Napolija Lazia Plerma i ostalih ćikova lose ali jakooo lose igraju u UEFA gdje su ih njemci doslovno pojeli, pa Bayern je bio prvak prvak i igrao i finale jedno i Borusija D, i to je njihov ucinak u proteklih 21 GODINU haloooo Sabane nemoj nista govoriti i balmirati se UEFU je zadnji put osvojio Lazio ili Inter vise se i ne sjecam ccc
Nije tvoje da odlucujes o mom pisanju na istoj. Smatram da sam doprineo svojim postovima ovoj temi. Neka procene drugi, realniji i zreliji forumasi, koliki je (i ima li ga uopste) taj doprinos.meskalin je napisao/la:Nemoj ti vise ni pisati na ovoj temi , ja sam te smatrao za osobu koja jako puno znao od fudbala, ali vidim da sam se prevario....
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta.robovi88 je napisao/la:Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.