baš vala
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
propao samo 15,7 ppg-....jbg ,oet najvise u Realumemaga je napisao/la: ↑15 okt 2024, 21:02Ne bi da hejtujem ili da kritikujem, al njegove napadacke opcije su iste, sut, lijevi ulaz, pick and roll, floater....
Zadnjih 5 godina ni jednu dodatnu opciju nije dodao u napadu, neki dribling neku promjenu neku caku koja bi mu donjela jos neki poen....imam osjecaj da stagnira sto se napada tice i da iz sezone u sezonu isti arsenal napadackih opcija ima...

Ne mogu reci da se ne slazem u potpunosti, ali realno ostane jos samo desni ulaz i post igra od tih napadackih opcijamemaga je napisao/la: ↑15 okt 2024, 21:02Ne bi da hejtujem ili da kritikujem, al njegove napadacke opcije su iste, sut, lijevi ulaz, pick and roll, floater....
Zadnjih 5 godina ni jednu dodatnu opciju nije dodao u napadu, neki dribling neku promjenu neku caku koja bi mu donjela jos neki poen....imam osjecaj da stagnira sto se napada tice i da iz sezone u sezonu isti arsenal napadackih opcija ima...

Musa je formiran igrac i tesko moze dodati nesto novo. To je sto je, jedino eventualno moze popraviti taj napadacki arsenal koji posjeduje i nauciti malo vise da dozira snagu, posebno u napadackom dijelu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije on propao daleko od toga, al moze daleko bolje, cini mi se da se stopio sa nekom prosjecnoscu u Realu....siguran sam da moze hladno u Realu svaku preko 25 p ici, taj neki iskorak mu fali, neka dodatna opcija u napadu....ako misli u NBA ponovo mora jednostavno vise pruzati....lumani je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:47propao samo 15,7 ppg-....jbg ,oet najvise u Realumemaga je napisao/la: ↑15 okt 2024, 21:02Ne bi da hejtujem ili da kritikujem, al njegove napadacke opcije su iste, sut, lijevi ulaz, pick and roll, floater....
Zadnjih 5 godina ni jednu dodatnu opciju nije dodao u napadu, neki dribling neku promjenu neku caku koja bi mu donjela jos neki poen....imam osjecaj da stagnira sto se napada tice i da iz sezone u sezonu isti arsenal napadackih opcija ima...![]()
![]()
Iako je bio najefikasniji sinoc po meni jedan od krivaca poraza....mozete se sloziti ili ne, u kljucnim trenutcima ga nije nigdje bilo, cak stovise sakrivao se od lopte....
zanimljivo je da nikada koliko sam vidio ne igra leđima košu iako ga stalno čuvaju niži igrači,neki i po 15 - tak cm niži
Pa to je njegova realnost kroz karijeru da bježi od odgovornosti. Čekamo još da pokida u NBA....memaga je napisao/la: ↑16 okt 2024, 08:29Nije on propao daleko od toga, al moze daleko bolje, cini mi se da se stopio sa nekom prosjecnoscu u Realu....siguran sam da moze hladno u Realu svaku preko 25 p ici, taj neki iskorak mu fali, neka dodatna opcija u napadu....ako misli u NBA ponovo mora jednostavno vise pruzati....lumani je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:47propao samo 15,7 ppg-....jbg ,oet najvise u Realumemaga je napisao/la: ↑15 okt 2024, 21:02Ne bi da hejtujem ili da kritikujem, al njegove napadacke opcije su iste, sut, lijevi ulaz, pick and roll, floater....
Zadnjih 5 godina ni jednu dodatnu opciju nije dodao u napadu, neki dribling neku promjenu neku caku koja bi mu donjela jos neki poen....imam osjecaj da stagnira sto se napada tice i da iz sezone u sezonu isti arsenal napadackih opcija ima...![]()
![]()
Iako je bio najefikasniji sinoc po meni jedan od krivaca poraza....mozete se sloziti ili ne, u kljucnim trenutcima ga nije nigdje bilo, cak stovise sakrivao se od lopte....
dzemil je napisao/la: ↑16 okt 2024, 09:03Pa to je njegova realnost kroz karijeru da bježi od odgovornosti. Čekamo još da pokida u NBA....memaga je napisao/la: ↑16 okt 2024, 08:29Nije on propao daleko od toga, al moze daleko bolje, cini mi se da se stopio sa nekom prosjecnoscu u Realu....siguran sam da moze hladno u Realu svaku preko 25 p ici, taj neki iskorak mu fali, neka dodatna opcija u napadu....ako misli u NBA ponovo mora jednostavno vise pruzati....
Ne možeš biti MVP iste ako se krijes a ni MVP playoffa

Strasan veceras 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Morao je upisati jos koji poen,dva zicera je propustio u 3/4,inace dosta dobra igra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I fajer koji se boji odgovornosti i sve sto si naveo bude MVP play off-a prosle godine, zanimljivo. A 25 po utakmici u Evropi moze samo na igrci se imati (nije bitno koji igrac) u zadnjih 10 sezona 2 puta je najbolji strijelac ina o 20+ poena po utakmici, 22 poene Larkin i 21 poen Sved (koji je igrao po 40 minuta i mogao uzeti 100 suteva po utakmici), a uz musinu minutazu cca 20 min ne moze ni na igrici.memaga je napisao/la: ↑16 okt 2024, 08:29Nije on propao daleko od toga, al moze daleko bolje, cini mi se da se stopio sa nekom prosjecnoscu u Realu....siguran sam da moze hladno u Realu svaku preko 25 p ici, taj neki iskorak mu fali, neka dodatna opcija u napadu....ako misli u NBA ponovo mora jednostavno vise pruzati....lumani je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:47propao samo 15,7 ppg-....jbg ,oet najvise u Realumemaga je napisao/la: ↑15 okt 2024, 21:02Ne bi da hejtujem ili da kritikujem, al njegove napadacke opcije su iste, sut, lijevi ulaz, pick and roll, floater....
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Znaci propao MVP, ili sad ni to nije mjerilo. 
Al vidim da inaj retard to potencira pa me ni ne cudi od njega baljezganje, kao i kod nas na temi ona prosipanja.
Cuj nema arsenal u napadu, stagnira. Ne d'o Bog jos da ne stagnira i doda i desnu stranu kod poentiranja, cisto sumnjam da se ne bi poubijali za njega u NBA.
Al vidim da inaj retard to potencira pa me ni ne cudi od njega baljezganje, kao i kod nas na temi ona prosipanja.
Cuj nema arsenal u napadu, stagnira. Ne d'o Bog jos da ne stagnira i doda i desnu stranu kod poentiranja, cisto sumnjam da se ne bi poubijali za njega u NBA.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Povrijedio se izgleda...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
opet je pri sutu ispruzio desnu nogu i na nju je doskocio na protivnika i povrijedio se, ne znam zasto ovo konstanto radi... valjda nije nista zestoko
🔵⚪
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opasna konkurencija Musi ako dodje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako dodje,Musi je bolje da ode.
Okusi strah, bol, mrznju i barut

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- NerminFatic
- Kontakt:
Musa dere srpskog jarca. Najbolji, 17 p a trojke 4/5!