Olimpik Sarajevo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Nekako mi zlocest izgledashordas'87 je napisao/la:utakmica kupa u 19 sati jos jedan dokaz koliko nemaju mozga pored lige prvaka staviti utakmicu u ta doba![]()
![]()

herbion je napisao/la:Nekako mi zlocest izgledashordas'87 je napisao/la:utakmica kupa u 19 sati jos jedan dokaz koliko nemaju mozga pored lige prvaka staviti utakmicu u ta doba![]()
![]()
pa hajde realno reci jesam li u pravu bolje da su u 15 igrali
ma svejedno je i da igraju u 11 ujutru opet ce biti vjernih 10 vucova 

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Oderat ce vam Celik guzove u kupu....
Sretno Olimpik sutra... 

Cekamo vas u finalu 

Po gradu svuda reklame FK OLIMPIC-NK ČELIK 

Ukoliko Željo osvoji duplu krunu - finalista ne ide u Evropu. Nova pravila UEFE.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
De citiraj pravilo, da i mi ostali vidimo.
Ne znam fakat, na zvaničnoj UEFAinoj stranici je još uvijek pravilnik sa dosadašnjim pravilom...
2.04 If the winner of the domestic cup qualifies for the UEFA Champions League,
the domestic cup runner-up qualifies for the UEFA Europa League at the
stage initially reserved for the lowest ranking top domestic league 2
representative (or the winner of another official domestic competition in
accordance with paragraph 2.03)
http://www1.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf
Ako jesu mijenjali, onda mi je to bezveze. Opet se ide na štetu manjih klubova u korist većih
2.04 If the winner of the domestic cup qualifies for the UEFA Champions League,
the domestic cup runner-up qualifies for the UEFA Europa League at the
stage initially reserved for the lowest ranking top domestic league 2
representative (or the winner of another official domestic competition in
accordance with paragraph 2.03)
http://www1.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf
Ako jesu mijenjali, onda mi je to bezveze. Opet se ide na štetu manjih klubova u korist većih
Srecno Olimpice... nadam se prolazu u finalu i pehar istog!
avlami97 je napisao/la:Ako Željo osvoji duplu krunu, u Ligu Evrope ne ide finalista Kupa!
Stigne li dupla kruna na Grbavicu, u Ligu Evrope plasirat će se ekipe koje zauzmu drugo, treće i četvrto mjesto na premijerligaškoj tabeli
UEFA poslala dopis u N/FS BiH
Evropska fudbalska federacija (UEFA) promijenila je pravila vezana za plasman timova u evropske kupove, a nove izmjene mogle bi biti na štetu Čelika ili Olimpica.
Prema novim pravilima UEFA u Ligu Evrope ne ide finalista Kupa BiH ukoliko je osvajač najmasovnijeg takmičenja i šampion zemlje. Ovakav ishod, teoretski mogao bi se desiti u BiH.
plavi ne mogu biti sampioni ni sa chak norisom,tako da Olimpik ili Celik idu u evropu.Naravno ako vnas puste da igramo.
Naime, Željezničar danas ima priliku da izbori plasman u finale Kupa BiH protiv Širokog Brijega (prvi meč na Grbavici završen je bez pobjednika – 0:0), a Plavi su utrci i za šampionsku titulu. Osvojile li naslov prvaka BiH to ne znači da će se u Ligu Evrope plasirati Čelik ili Olimpic (danas igraju revanš polufinala Kupa u kojem Zeničane brane gol prednosti) kao finalisti Kupa.
Prema novim pravilima u slučaju da je osvajač Kupa i šampion zemlje, u Ligu Evrope ide ekipa koja na kraju sezone to ostvari plasmanom na tabeli. Konkretno, u našem slučaju, ako Željo osvoji duplu krunu, u Ligu Evrope plasirat će se ekipe koje zauzmu drugo, treće i četvrto mjesto na premijerligaškoj tabeli!
To je za ****.ba potvrdio i Velid Imamović, sekretar N/FS BiH za međunarodne odnose.
-
- Kontakt:
Upamtite ovo
Olimpic ce se raspast
koliko je grcic ulozio para kup mu bila jeina nada da ce se izrefat kroz europu sad osta bez europe
znaci pare bacene uz vjetar
Olimpic ce se raspast
koliko je grcic ulozio para kup mu bila jeina nada da ce se izrefat kroz europu sad osta bez europe
Olimpik nema veliki imperativ rezultata ove godine ako se sta uradi i dobro jest,ceka se stadion na Otoci a naredne godine su ambicije vece.A kada se vi ne raspaste necemo ni mi sigurno.VELEZDOGROBA je napisao/la:Upamtite ovo
Olimpic ce se raspast
Juecer sam kao primjetio dok sam vozio da se postavljaju stolice.
Jesam sta fulio jer nisam fino vidio sumrak je bio

ama nek imaju hiljadu nijaza, ne mogu uspjet kad na njihovim utakmicama nema vise od 100 ljudi ... i to 10 onih Vucova i 90 gostujucih .. 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Plave i Crvene-A- je napisao/la:Juecer sam kao primjetio dok sam vozio da se postavljaju stolice.

1921-2011