Onaj Ćavar što nije mogao biti ni na klupi u cvajti?
Da li o istom doktoru pričamo?
Jbo te Čavar.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Onaj Ćavar što nije mogao biti ni na klupi u cvajti?
Šta bolan ti garantuješ? Pa otprilike vrijediš koliko te plate, naravno da postoje izuzetci. Nisam protiv toga da se neko nadje i iz Premijer lige, specifičan igrač neki za koji selektor smatra da je potreban ali ljudi moji o kakvom kvalitetu vi pišete? Sve što valja iz ove lige to i ode. I to mole boga da se dokopaju neke rumunije, turska je premija a cvajta i takve lige često nedosanjan san. U našu ligu dodju neke bubanje, djordjevići, iz ž komšijskih ekipa pa dominiraju....
Zato što sa Petevom ne bi imao podršku javnosti u slučaju serije negativnih rezultata i stolica bi se tresla kao što se tresla na sve moguće načine.
Ima igre jer jer promijenio sistem. Klasičan 5-3-2 je vazdan imao suprotne vrijednosti od tih iznad uz dva šuta u okvir gola.NoDi80 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 20:18Kako nema igre zabili smo 3 gola Njemackoj i Nizozemskoj u 2 utakmice
U zadnje 3,4 godine Nizozemska je primila 2 gola samo od Italije, Argentine, Njemacke, Francuske,Danske, Austrije, Engleske, Hrvatske i BiH, a odigrali su jedno 30 utakmica
Evo
BiH Madjarska 0:2
66% / 34 %
12 / 12 sutevi
3 / 5 u okvir
Ima igre nema rezultata zbog lose realizacije
442 romb ima neke osnove da se proba a nismo imali bolje situacije u Ligi Nacija od ove utakmice. Ispostavilo se da je i ta najbolja prilika u LN ustvari losa prilika. I sam sam prizeljkivao da probamo i to ali sam bio svjestan da bi se moglo pretvoriti u autoput prema odbrani.Zglavkar je napisao/la: ↑15 okt 2024, 22:26Iskreno meni je to što se od svih mogućih utakmica baš jučer odlučio odjednom da mijenja na 2 igrača nazad prva prava zamjerka. Sudari sa Mađarskom su bile praktično jedine bitne utakmice gdje trebamo izvesti ono najbolje što možemo, nije ni mjesto ni vrijeme da isprobavaš nešto što ekipa nije igrala otkako si selektor.
Ali eto, što je bilo bilo je. Naučili smo lekciju da dok štoperi ne budu imali bar 10-15 utakmica zajedno, i dok ne izmislimo dobrog defanzivca u veznom redu, moramo s trojicom nazad, samo mislim da smo tu lekciju mogli jeftinije platiti da smo eksperimentisali protiv Njemačke.
Meni je najgore što nikako da se isprofilira neki vezni red koji ima smisla i za koji možemo reći da je to otprilike najbolje što imamo.
Burnić ti odigra jednu utakmicu na beku skroz dobro, sljedeću utakmicu u veznom redu katastrofa. Huseinbašić bio neloš prošlo okupljanje, sad se nije vidio. Tahirović prošli put izgledao kao amater, sad bio možda i najbolji u vezi. Gigović toplo-hladno, Bašić i Šarić slični. Esmir OK ali 0 defanzivnih sklonosti i ne koristimo njegovu primarnu poziciju. Ti sad budi pametan i skontaj ko treba biti ta neka "glavna" trojka na sredini terena, ja sam zbunjeniji nego prije ove dvije utakmice.
Za tu izmjenu nemam drugog objasnjenja nego da su Jusufu dali jasna uputstva i zadatke sta i kako da igra a on ih nije yebavo ni 2% i zato ga odmah mijenjali.zgembo89 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:47Dzaba gomila igrace kad nema koristi za pocetak treba Burnica Hajradinovica maknut sa spiska a zatim trojicu stopera smanjit Katic Mujakic i Radeljic na samo 1 i trazit mladja godista pokusavat uigrat inace ovo je propast pogotov sto na losu igru mijenja beka za beka totalno nemaju viziju sta kako
Pisao sam vec da je to jedna od zamjerki.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:58Onog trenutka kada klupira Dzeku i pocne podredjivati formaciju igri bez Dzeke, od mene ima jos jacu podrsku.
Lewandowski veceras s klupe ali naseg Edina ne smije niko sjesti na nju. A puno bi nam vise donio svjez s klupe.
1. "Stalno razgovaramo, tražimo najbolje rješenje...", ne vodi ON reprezentaciju, nego ONI.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 okt 2024, 08:59Meni dvije stvari smetaju kod Barbareza i zato nema moju podršku:
1. Karijeru je završio 2008. godine i od tad nije vodio ni futsal klub, kamo li neki fudbalski klub. Nije se dokazao kao trener nivoa za premijerlige, a dobio je priliku da vodi reprezentaciju.
2. Nedosljednost. Riješiš se "menađerskih" igrača kao i onih čije se porodice miješaju u formacije i biranje igrača, ali ostaviš Hajradinović jer je kao on nazvao i žena mu obrisala post. Hoću kao biti strog, ali samo na onima koji nisu jarani Edinu Džeki.
Iskreno, puno više smrdi nego što miriše. Izjavama i djelima će uništiti reputaciju koju je stekao kao igrač. Da ne pričam o tome da nikada nisu prekinuli provode naših reprezentativaca i kako se ne trenira u Zenici samo zbog tog razloga. Naravno, on se pere drugim izgovorima.
1. Kakve ovo veze ima sa cinjenicom da u "karijeri" (a trenerske karijere prvo nema) nije ni pjetlice vodio? Nije ovo nesto sto cemo uzimati po svom nahodjenju, vec je cinjenica da nema sekunde staza u trenerskom poslu. A ako ces bas o oni, i oni su isti. 0 trenerskog iskustva.hurem je napisao/la: ↑16 okt 2024, 09:341. "Stalno razgovaramo, tražimo najbolje rješenje...", ne vodi ON reprezentaciju, nego ONI.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 okt 2024, 08:59Meni dvije stvari smetaju kod Barbareza i zato nema moju podršku:
1. Karijeru je završio 2008. godine i od tad nije vodio ni futsal klub, kamo li neki fudbalski klub. Nije se dokazao kao trener nivoa za premijerlige, a dobio je priliku da vodi reprezentaciju.
2. Nedosljednost. Riješiš se "menađerskih" igrača kao i onih čije se porodice miješaju u formacije i biranje igrača, ali ostaviš Hajradinović jer je kao on nazvao i žena mu obrisala post. Hoću kao biti strog, ali samo na onima koji nisu jarani Edinu Džeki.
Iskreno, puno više smrdi nego što miriše. Izjavama i djelima će uništiti reputaciju koju je stekao kao igrač. Da ne pričam o tome da nikada nisu prekinuli provode naših reprezentativaca i kako se ne trenira u Zenici samo zbog tog razloga. Naravno, on se pere drugim izgovorima.
2. Cista pretpostavka za koju nemaš nikakvo utemeljenje. Evo ja sam 100% siguran da njegovo pozivanje nema veze s Dzekom. Hajradinovic ima veliku želju da igra za reprezentaciju i zbog toga je nazvao nakon što je uvidio pogrešku. To je urnek. Drugima se očito ne igra ili su kukavice da reaguju ili misle da su Bogom dani da igraju.
Zadnji dio je imputiranje laži covjeku. Kako njemu tako i Savi, Kodri i da ne nabrajam. Eto niko od njih neće u Zenicu iako tamo valja po tvojoj prici. Hajde molim te.
Što se tice osvrta na izjave - jedino tu ti tvoj post ima smisla. Puno priča i nema osjećaja kada je pametnije presutiti neke stvari. Valjda ga neko posavjetuje.
Pa ako nastavi s ovakvim izjavama protiv svojih igraca i harikirijem kao protiv Mađarske, onda treba biti zabrinut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.