E čuj ko vilenjak.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:40pa oblaci se ko vilenjak za yt premium, za netflix bi mu vec trebao treci posao![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E čuj ko vilenjak.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:40pa oblaci se ko vilenjak za yt premium, za netflix bi mu vec trebao treci posao![]()
I sta kazes, pitas za prijatelja ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 23:27Vidiš kako ti znaš šta sve ima po meku,spolacentra je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:42Ti jedino sto mozes u Meku je da pruzis ruku i pitas markicu. I to brzinski, dok te ne provale da si usao.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:44
Vidi ovog mek radnika što se okurazio, de jednu kolu I porciju pomfrita ali pozuri
osmica se pise libo te tuki,nek narod priča i uvijek će pricati
Meni nije jasno zasto je otisao tamo da bude sirotinja.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:40pa oblaci se ko vilenjak za yt premium, za netflix bi mu vec trebao treci posao![]()
Nije to bio Cissokho nego Armand Traore.
kad smo bezmud narod, samo znamo sopstenja pisatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:50Tek' sad vidim izjavu kretena VP od sinoć, stvarno tužno šta mu se dopušta.
pa ajde prekosutra u rajvosaSlobodas je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:55kad smo bezmud narod, samo znamo sopstenja pisatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:50Tek' sad vidim izjavu kretena VP od sinoć, stvarno tužno šta mu se dopušta.
Da hoće neko ovu raspalu državu sravniti sa zemljom.Šesnaestogodišnja djevojka izgubila je život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nakon što je pretrpjela teške komplikacije tokom stomatološkog zahvata u jednoj privatnoj ordinaciji u Sarajevu
Zna li se jesu li uspjeli uhvatit hakera sto im javlja da su bombe postavljene?
Jesu, ja mislim. Nakon opsežne istrage
11%, a to ustvari izađe na 14% jer 4% ide na doprinos za zdravstveno osiguranje.Zaniolo2 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 19:54Pozz momci, zna li neko koliko se oporezuju freelanceri u BiH?
Je li to 10% ili 18%?
Npr ako neko zaradi 2000KM preko freelancinga u BiH, ono što treba uraditi je otići u poreznu upravu svog grada sa papirom koji dokazuje koliko je zaradio i platit taj postotak?
Najbolje ako neko zna iz ličnog iskustva.
Hvala vam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.