E čuj ko vilenjak.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:40pa oblaci se ko vilenjak za yt premium, za netflix bi mu vec trebao treci posao![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
spolacentra
- Kontakt:
I sta kazes, pitas za prijatelja ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 23:27Vidiš kako ti znaš šta sve ima po meku,spolacentra je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:42Ti jedino sto mozes u Meku je da pruzis ruku i pitas markicu. I to brzinski, dok te ne provale da si usao.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:44
Vidi ovog mek radnika što se okurazio, de jednu kolu I porciju pomfrita ali pozuri
osmica se pise libo te tuki,nek narod priča i uvijek će pricati
Nisam znao da Taco Bell nema nigdje svoj restoran na Balkanu, i da će ovaj u Sarajevu biti prvi. Zanimljivo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Maroon1946
- Kontakt:
Meni nije jasno zasto je otisao tamo da bude sirotinja.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:40pa oblaci se ko vilenjak za yt premium, za netflix bi mu vec trebao treci posao![]()
Mbappe se istrazuje za silovanje u jednom hotelu u Stockholmu prethodnog vikenda.

Trebaju pocet zenske u zatvore trpat za te lazne optuzbe. Pa onom Cissokhou iz Citya karijera unistena zbog izmisljotine.
Nije to bio Cissokho nego Armand Traore.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tek' sad vidim izjavu kretena VP od sinoć, stvarno tužno šta mu se dopušta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
kad smo bezmud narod, samo znamo sopstenja pisatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:50Tek' sad vidim izjavu kretena VP od sinoć, stvarno tužno šta mu se dopušta.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
K. Š. je isti kao i njegove bošnjačke pudlice,
koje ga sada pljuju također
koje ga sada pljuju također
- VivaLaStella
- Kontakt:
pa ajde prekosutra u rajvosaSlobodas je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:55kad smo bezmud narod, samo znamo sopstenja pisatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:50Tek' sad vidim izjavu kretena VP od sinoć, stvarno tužno šta mu se dopušta.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Da hoće neko ovu raspalu državu sravniti sa zemljom.Šesnaestogodišnja djevojka izgubila je život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nakon što je pretrpjela teške komplikacije tokom stomatološkog zahvata u jednoj privatnoj ordinaciji u Sarajevu
Šupak se ko zadnja pizda krije.
Zna li se jesu li uspjeli uhvatit hakera sto im javlja da su bombe postavljene?
Jesu, ja mislim. Nakon opsežne istrage
Pozz momci, zna li neko koliko se oporezuju freelanceri u BiH?
Je li to 10% ili 18%?
Npr ako neko zaradi 2000KM preko freelancinga u BiH, ono što treba uraditi je otići u poreznu upravu svog grada sa papirom koji dokazuje koliko je zaradio i platit taj postotak?
Najbolje ako neko zna iz ličnog iskustva.
Hvala vam.
Je li to 10% ili 18%?
Npr ako neko zaradi 2000KM preko freelancinga u BiH, ono što treba uraditi je otići u poreznu upravu svog grada sa papirom koji dokazuje koliko je zaradio i platit taj postotak?
Hvala vam.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
11%, a to ustvari izađe na 14% jer 4% ide na doprinos za zdravstveno osiguranje.Zaniolo2 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 19:54Pozz momci, zna li neko koliko se oporezuju freelanceri u BiH?
Je li to 10% ili 18%?
Hvala vam.
Treba ti AMS-1035 obrazac, imaš ga na netu. Ako prvi put plaćaš, onda ti treba i ugovor sa poslodavcem/osobom koja te plaća, pored uplatnica i obrazca.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.