FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 09 jun 2009, 00:01

Ti to (Tito :D ) tek sad vidjeo :roll: , neka ga, mashala napreduje momak.... ;)
Vom Jäger zum Gejagten

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 jun 2009, 08:11

Predsjednik Nadzornog odbora Bayerna Franz Beckenbauer izjavio je da je produženje ugovora sa Franckom Riberyjem najbolji način da se prekinu nagađanja o njegovu odlasku iz minhenskog kluba.

- Postoje dva rješenja, da produžimo ugovor sa Riberyjem, ili da ga pustimo u drugi klub. Po meni, on je najbolji svjetski igrač uz Lionela Messija i Cristiana Ronalda, i teško je zamisliti da bi Bayern bio bolji bez njega. No, teško je zadržati igrača koji želi otići iz kluba - kazao je Beckenbauer za današnje izdanje Bilda.

Za Riberyja su zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United, a čini se da je Real najbliži tome da uspije dovesti francuskog reprezentativca.

Riberyju ugovor sa Bayernom ističe za dvije godine, a Real navodno nudi odštetu od 60 milijuna eura i jednog igrača, Wesleyja Sneijdera, Arjena Robbena ili Rafaela van der Vaarta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 09:57

Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala :roll:
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2009, 14:17

el-fighter je napisao/la:
Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala :roll:
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.
Tu su cetri golmana a ne tri :D Handanovica i Freya slobodno mozes otpisati ... A sto se tice Riberya ja nebih citav Realov sastav za mog Bilala ali novac je cudo ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2009, 19:42

Evo ovaj Braafheid potpisao na cetiri godine. Igra poziciju lijevog beka, tako da ce vjerovatno Lahm na desnu stranu. Nista od Srne ili Zhirkova. A prema najnovijim informacijama Guardiola zove Tonija u Barcu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

El0
Kontakt:

Post Postao/la El0 » 09 jun 2009, 21:48

Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2009, 21:49

El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje
Pa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2009, 22:00

omerbavarac je napisao/la:
El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje
Pa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
Uz nekoliko miliona bi doslo do toga, Hleb nezadovoljan u Barci ove godine odlazi 100% dali ce to biti Bayern,Stuttgart ili neki treci klub vidjecemo ... Smijesno mi cuj Toni u Barcu haha sta su u njemu vidjeli :S

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2009, 22:06

Bayern je vec prije 10-tak dana objavio da ne zele Srnu i Hleba,zdra'o :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2009, 22:21

bistrikboy je napisao/la:Bayern je vec prije 10-tak dana objavio da ne zele Srnu i Hleba,zdra'o :!:
Tako su prije nekoliko dana govorili Ribery ostaje u Bayernu a sada je druga prica ...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 jun 2009, 03:28

Snejder izjavio da ga nezanima Bayern :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jun 2009, 14:42

Real odustao od Ribery-a,Perez:"On pripada Bayernu,i ljudi ga tamo zele zadrzati,ako promjene misljenje mi smo spremni" 8-)
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB 8-)
Bayern i dalje razmislja o dovođenju Bosingwe jer je Chelsea zainteresovan za Maicona...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2009, 14:44

bistrikboy je napisao/la:Real odustao od Ribery-a,Perez:"On pripada Bayernu,i ljudi ga tamo zele zadrzati,ako promjene misljenje mi smo spremni" 8-)
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB 8-)
Bayern i dalje razmislja o dovođenju Bosingwe jer je Chelsea zainteresovan za Maicona...
E bas me obradovala ova vijest

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 jun 2009, 14:57

jos kad bi ovaj bayern vratio ballacka umjesto onog bomela moro bi covjek ponovo navijati za njih, stvarno su se naljutili :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2009, 15:00

Bayern odustao od Srne,sada je zelja Bosingwa koji je na transfer listi Chelsea i nece ga biti tesko dovest ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2009, 15:15

Kakac Bosingwa ccc. Dovelu su ovog Holanđana koji igra lijevog beka a može igrati i stopera. Tačnije rečeno igrao je stopera u prošloj sezoni. Osatlo je još da se golman dovede i Schalke želi 20 miliona eura za njega.

Real je definitivno odustao od Ribery-a jer uprava Bayerna ga ne želi prodati a Perez ne želi kvariti dobre odnose sa Bayernom baš kao i Barcelona.

I ove sezone su kupovali dosta, potrošili dosta novaca a doveli polovne igraće, ništa novo za Bavarce, još jedna sezona gdje daju bezze pare za bezze igraće. Jedina svijetla tačka je Tymoschcuk a i Gomez ako ga pođe kako treba. Pranjić je solida i ništa više, ovaj skupi Holanđanin od 2.5 mil eura je bezze, Olić može trčati, Baumjohan "potencijal" kao i ostalih 100 prijašnjih potencijala što su igrali u Bayernu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2009, 15:17

Bayern navodno zagrizao za Freya, poslali ponudu tesku 20 mil.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2009, 15:34

Sta mislite o ideji da Bayern dovede Maicona,covjek je nezadovoljan u Interu i rekao je da hoce da ide...a vi trazite desnog beka :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 10 jun 2009, 15:38

U svakom slucaju nebi bilo lose,ali Maicon nece otici ovo on samo skrece paznju na sebe
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2009, 15:39

Maicon je rekao da samo pričaju o Ibrahimoviću, tako da i on želi bolji ugovor, Ibra nije što je bio ali eto. Nema šanse da Maicon pređe u Bayern, od te ljubavi nema ništa.

Gdje si to ti pročitao da je Bayern ponudio 20 miliona za Freya.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.