Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala![]()
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
Tu su cetri golmana a ne triel-fighter je napisao/la:Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala![]()
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje
Pa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
Uz nekoliko miliona bi doslo do toga, Hleb nezadovoljan u Barci ove godine odlazi 100% dali ce to biti Bayern,Stuttgart ili neki treci klub vidjecemo ... Smijesno mi cuj Toni u Barcu haha sta su u njemu vidjeli :Somerbavarac je napisao/la:El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenjePa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
Tako su prije nekoliko dana govorili Ribery ostaje u Bayernu a sada je druga prica ...bistrikboy je napisao/la:Bayern je vec prije 10-tak dana objavio da ne zele Srnu i Hleba,zdra'o
bistrikboy je napisao/la:Real odustao od Ribery-a,Perez:"On pripada Bayernu,i ljudi ga tamo zele zadrzati,ako promjene misljenje mi smo spremni"![]()
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB![]()
Bayern i dalje razmislja o dovođenju Bosingwe jer je Chelsea zainteresovan za Maicona...
E bas me obradovala ova vijest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.