Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 okt 2024, 23:34

Ko god podržava ovu neznalicu je veliki neprijatelj ove zemlje i reprezentacije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 14 okt 2024, 23:35

Frajer hladno reče da su Mađari svjetska klasa. :rol:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 okt 2024, 23:35

PasodelMar je napisao/la:
14 okt 2024, 23:25
Da li je izmjena Gazibegovic-Omerovic jedna od najgorih zamjena u historiji reprezentacije, šta vi mislite?

Ja mislim da je izmjena direktno uticala na konačan ishod utakmice i stim spada medju najgore odluke jednog selektora, ikada.

Ne isključujem da je i medju najgorim odlukama postava sa Burnićem na yebenom lijevom krilu :rol:.
Zasto?
Evo ovdje na forumu pisali da je Gazija los itd.
Imas na klupi igraca iz Mlade repke (beka) pa koga drugog da stavis ?
Mozda nije mogao odigrati 2 utakmice u 3 dana ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2024, 23:39

nebeskasila je napisao/la:
14 okt 2024, 22:08
Jel vi fkt mislite da je do Barbareza? Od ove ekipe niko na svijetu ne bi nesto napravio.
:tokralju:

ovdje se prica o treneru a klupa Enver Kulasin i Radeljic iz kukuruz lige :rol: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 14 okt 2024, 23:42

Nerminovic je napisao/la:
14 okt 2024, 23:39
Jel vi fkt mislite da je do Barbareza? Od ove ekipe niko na svijetu ne bi nesto napravio.

ovdje se prica o treneru a klupa Enver Kulasin i Radeljic iz kukuruz lige :rol: :rol:
A ko je kriv za to? Možda onaj isti koji otjera bolje igrače?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2024, 23:42

Selektor bira srcem pa otkaze Krunica Hadzikadunica i tako ima i Muharemovic u Sasuolu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 okt 2024, 23:43

Pa ko ih je zvao? Ti i ja?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 okt 2024, 23:46

Eto nek su kod Mađarske sve igrači Reala, Intera, Bayerna...većina im igrača iz lige gdje su dominirali Asmir Suljić i Jasmin Mešanović.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 okt 2024, 23:49

14 okt 2024, 23:33
Guardiola ovdje ne bi mogao pomoci i drzim se toga 100%. Tesko je vjerovati ko sve igra za ovu reprezentaciju, par ovih ne bi dobili poziv za U19 Latvije
A njih bira ko ? sami sebe selektiraju, jel :mrgreen:

Mislim, istina je da imamo slabe igrace, ali imali su ih i Hadzibegic i Milosevic (nije to bilo prije 20 godina, vec lani) - pa se nije pisalo "sta ces, jbg nije do selektora", vec su se pomenuti tjerali ;)
Jel tako bilo ? jeste. Necemo sad okretati drugu pricu tipa "ne moze nama pomoci ni Guardiola", nije korektno.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 okt 2024, 23:50

Uozbiljite se, reprezentacija preko godinu dana nikog nije pobijedila. Nemamo igru, sistem, kontinuitet aposlutno ništa, o profesionalnom odnosu prema reprezentaciji ne treba trošiti riječi. Očekujte da dobijemo Mađarsku koja je 10x bolja od nas, da imamo nešto. Mi smo u rangu Divizije C, što prije prihvatite to će vam biti bolje. Godine nesistemskog rada došle su na naplatu i sad ih plaćamo masno. Možda za nekih 4 do 5 godina ponovno budemo imali reprezentaciju ako se odmah krene raditi. Upirati prstom u nekog i tu osobu etikeitrati kao krivca krajnje je odvratno. Jedini krivac jeste savez koji nije na vrijeme radio na smjeni generacija. Kraj i tačka.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 14 okt 2024, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 14 okt 2024, 23:51

h1a2s3o4 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:46

Eto nek su kod Mađarske sve igrači Reala, Intera, Bayerna...većina im igrača iz lige gdje su dominirali Asmir Suljić i Jasmin Mešanović.
Ali igrači koji su 6+ godina na okupu. Naše da sad pitaš ne bi znali navesti puno ime i prezime saigrača. Jučer Nikola govori u 5 utakmica sam igrao sa različitim igračima u odbrani svaku i zabi mu ga Sergej sa novom formacijom, da i to osjeti malo :mrgreen:

7/11 su igrači koji su to kako je i Sergej (tu računam povratak Biče i napokon da golmana imamo nakon horora one rupcage Sehica), bukvalno nova ekipa...korak po korak i bude to dobro, predaleko smo mi od Mađarske, ali za 2 godine su naši :bih:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2024, 23:53

Vasilj, Hamzic,Begovic,Ahmedhodzic,Barisic,Zolotic, Katic, Hadzikadunic,Muharemovic, Gazibegovic, Jasic,Kolasinac,Huseinbasic,Basic,Gigovic,Males, Bajraktarevic, Bilbija,Dedic, Memic,Hasic, Kulenovic, Demirovic, Dzeko

Muftic, Galic,Bicakcic,Djumic, Malic,Mustafic,Karic,Šaric, Hodzic,Hotic,Varesanovic,,Krunic,Pjanic,Alajbegovic, Beganovic,Kahvic,Bazdar, Tabakovic

Barba znam da cita neko iz strucnog
Evo izaberi i nemoj me razocarat naredno okupljanje
Podrska do sljedeg spiska
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 okt 2024, 23:54

Sta Barbarez misli da postize s ovim direktnim izjavama o losim igrama pojedinaca?

Sad je za Gazibegovica rekao da nisu bili zadovoljni s njim, a bila su bar petorica gorih koje iz nekog razloga ne zeli ili ne smije izdvojiti

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 okt 2024, 23:54

NoDi80 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:53
Vasilj, Hamzic,Begovic,Ahmedhodzic,Barisic,Zolotic, Katic, Hadzikadunic,Muharemovic, Gazibegovic, Jasic,Kolasinac,Huseinbasic,Basic,Gigovic,Males, Bajraktarevic, Bilbija,Dedic, Memic,Hasic, Kulenovic, Demirovic, Dzeko

Muftic, Galic,Bicakcic,Djumic, Malic,Mustafic,Karic,Šaric, Hodzic,Hotic,Varesanovic,,Krunic,Pjanic,Alajbegovic, Beganovovic,Kahvic,Bazdar, Tabakovic

To Nodi. U novembru sa ovim igracima 6 bodova od mogucih 6 aBd :bih: :bih:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 okt 2024, 23:57

sve5 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:51
h1a2s3o4 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:46

Ali igrači koji su 6+ godina na okupu. Naše da sad pitaš ne bi znali navesti puno ime i prezime saigrača. Jučer Nikola govori u 5 utakmica sam igrao sa različitim igračima u odbrani svaku i zabi mu ga Sergej sa novom formacijom, da i to osjeti malo :mrgreen:

7/11 su igrači koji su to kako je i Sergej (tu računam povratak Biče i napokon da golmana imamo nakon horora one rupcage Sehica), bukvalno nova ekipa...korak po korak i bude to dobro, predaleko smo mi od Mađarske, ali za 2 godine su naši :bih:
Po onome sto vecina prica ovo bi trebala biti nova himna reprezentacije:

Ja nisam vidio niti jednu pozitivni stvar u utakmici koja je bila kljucna za nas i protiv nama najbližeg protivnika. Ne moramo ih poderati ali bar nesta, da se pokazu znakovi zivota.
I na kraju krajeva ko je kriv za to sto se igraci ne poznaju? Hadzikadunic i Ahmedhodzic su odavno tu. Nisam ih ja otjerao.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 15 okt 2024, 00:02

DamirT je napisao/la:
14 okt 2024, 23:54
NoDi80 je napisao/la:

Muftic, Galic,Bicakcic,Djumic, Malic,Mustafic,Karic,Šaric, Hodzic,Hotic,Varesanovic,,Krunic,Pjanic,Alajbegovic, Beganovovic,Kahvic,Bazdar, Tabakovic

Damire, mi svi znamo da trolaš ovog debila, ali on misli da ga podržavaš, jer je mentalno zaostao i ne može shvatiti da ga ljudi zajebavaju. De molim te, nemoj mu davati vjetar u leđa da nastavlja s ovim moronskim postovima, živ bio. :mrgreen:

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 15 okt 2024, 00:04

H8Z7 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:50
Uozbiljite se, reprezentacija preko godinu dana nikog nije pobijedila. Nemao igru, sistem, kontinuitet aposlutno ništa, o profesionalnom odnosu prema reprezentaciji ne treba trošiti riječi. Očekujte da dobijemo Mađarsku koja je 10x bolja od nas, da imamo nešto. Mi smo u rangu Divizije C, što prije prihvatite to će vam biti bolje. Godine nesistemskog rada došle su na naplatu i sad ih plaćamo masno. Možda za nekih 4 do 5 godina ponovno budemo imali reprezentaciju ako se odmah krene raditi. Upirati prstom u nekog i tu osobu etikeitrati kao krivca kranje je odvratno. Jedini krivac jeste savez koji nije na vrijeme radio na smjeni generacija. Kraj i tačka.
"Već skoro dvije godine i 13 utakmica zaredom reprezentacija Bosne i Hercegovine ne zna za pobjedu. Nema je ni selektor Ivajlo Petev koji je već na pet susreta bez pobjede..."

Brzo se zaboravlja da je i Petev imao užasan crni niz i da ovo definitivno nije prvi put da imamo ovakve crne rupe. Petev je tek u sedmoj utakmici ostvario pobjedu i to protiv fucking Kuvajta u prijateljskoj hahaha ali se nekako izvukao jer je na kraju ipak koliko-toliko uspostavio nekakav sistem.

Treba uzeti u obzir i da je Petev imao lakše protivnike u B Ligi nacija (Rumunija, Finska, Crna Gora), ali ni on nije briljirao kako se sada ovdje na forumu pokušava predstaviti. Sjetimo se samo primljenog gola protiv Kazahstana u 95. minuti i slične blamaže.

U prevodu, zadnjih godina sve je to u par deka, bez obzira ko je selektor. Free Fallin' što bi rekao Tom Petty 😎🎸🍺

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 okt 2024, 00:06

al' i vi pricate ko da smo Spanija pa fol imamo pravo da biramo izmedju 4-5 igraca za svaku poziciju. Nema kvaliteta kratko receno i ovih sto igraju na solidnom nivou su sve u godinama :|

Steta za jednog Demirovica koji je dobar igrac i moze dosta dogurati ali ce covjek igrati s likovima iz 2. Bundeslige jer ih boljih nema niti ce biti izgleda :think:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 okt 2024, 00:09

SetoKaiba je napisao/la:
15 okt 2024, 00:02
DamirT je napisao/la:
14 okt 2024, 23:54
NoDi80 je napisao/la:

Damire, mi svi znamo da trolaš ovog debila, ali on misli da ga podržavaš, jer je mentalno zaostao i ne može shvatiti da ga ljudi zajebavaju. De molim te, nemoj mu davati vjetar u leđa da nastavlja s ovim moronskim postovima, živ bio. :mrgreen:
Realno da ga svi vrijedjamo, znas i sam da bi nastavio sa svojim dubokoumnim postovima. :mrgreen:

Momak je ubijedjen da bi ti igraci bila tolika prevaga da bi odmah proigrali kao Spanija na EP.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 okt 2024, 00:09

zgembo89 je napisao/la:
14 okt 2024, 23:42

Selektor bira srcem pa otkaze Krunica Hadzikadunica i tako ima i Muharemovic u Sasuolu
I kad bi pozvao tog Muharemovica bio bi rupa kao i ovi sad pa bi govorili gdje nadje ovog. Treba vremena da se pojavi par jakih igraca koji ce nositi ovu ekipuu. Trenutno se niko ne izdvaja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, denza, jasmin10 i 39 gostiju.