Selektori su vazniji od igraca u vecini slucajeva
Vidis Gruziji sta im je Sagnol uradio preporodio fudbal u cijeloj drzavi
Pa vidis u Austriju Ragnick otkad ih je preuzeo rutinski izimaju sve dto trebaju
I Barba ce nadam se nas odvesti na pravi put
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Selektori su vazniji od igraca u vecini slucajeva
Putovanja preko Atlantskog okeana ne podnose iskusni profesionalci a kamo li golobradi djecak.
Svi znaju da sam ja najvise negativno pisao o stadionu iako sam skoro pa bukvalno rodjen na njemu i odrastao na istom baš zbog situacija da se ne dešava ovo da te ismijavaju zbog svlačionica opravdano..i ne samo to dosta sam toga pisao od čistoće stolica ograda i svih mana, medjutim prekjucer sam saznao sto je potvrdjeno napismeno i od Vice da se nista nije radilo na stadionu iz jednog razloga, slijedi najveca rekonstrukcija Bilinog Polja od njegove gradnje. Projekat se već radi ili je završen i samo on je plaćen ko rekonstrukcija 5 modernih svlačionica. Nisu htjeli bacati pare za nesto sto će se uskoro uklanjati i rušiti. Tako da ćemo mozda za 12-18 mjeseci imati evropski stadion kategorije 4 i završiti tu priču jednom za sva vremena.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 11:14i ovo sa svlacionicama neka nas svi blate ,od jedne tribine koja se napuni kad igra reprezenacija moze se srediti svlacionica kao da je na vembliju,ali boli celne ljude briga ,njima i jest u cilju prikazat nefunkcionlanu drzavu i los fudbal
a nase bosnje trce pozure da to jos i isprate i podrze
Nek se i ja i ti u necemu slazemoDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 11:14i ovo sa svlacionicama neka nas svi blate ,od jedne tribine koja se napuni kad igra reprezenacija moze se srediti svlacionica kao da je na vembliju,ali boli celne ljude briga ,njima i jest u cilju prikazat nefunkcionlanu drzavu i los fudbal
Znas li mozda kad otprilike krece ta rekonstrukcija?avenija je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:12Svi znaju da sam ja najvise negativno pisao o stadionu iako sam skoro pa bukvalno rodjen na njemu i odrastao na istom baš zbog situacija da se ne dešava ovo da te ismijavaju zbog svlačionica opravdano..i ne samo to dosta sam toga pisao od čistoće stolica ograda i svih mana, medjutim prekjucer sam saznao sto je potvrdjeno napismeno i od Vice da se nista nije radilo na stadionu iz jednog razloga, slijedi najveca rekonstrukcija Bilinog Polja od njegove gradnje. Projekat se već radi ili je završen i samo on je plaćen ko rekonstrukcija 5 modernih svlačionica. Nisu htjeli bacati pare za nesto sto će se uskoro uklanjati i rušiti. Tako da ćemo mozda za 12-18 mjeseci imati evropski stadion kategorije 4 i završiti tu priču jednom za sva vremena.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 11:14i ovo sa svlacionicama neka nas svi blate ,od jedne tribine koja se napuni kad igra reprezenacija moze se srediti svlacionica kao da je na vembliju,ali boli celne ljude briga ,njima i jest u cilju prikazat nefunkcionlanu drzavu i los fudbal
Danas jako bitna utakmica, malo je glupo da ima jos 3000+ ulaznica u prodaji i pored ovakvog vremena, toplije i sunčanije nego u Makarskoj i Antalijiali očigledno publiku mogu privuci samo dobri rezultati u nizu ili gostujuce reprezentacija koje imaju zvijezde u rosteru. Kako se ugasise rezultati tako se pogasiše i sve one silne grupe tipa ljuti krajišnici i svi ostali osim fanaticosa kojih opet bude max 300..
a zbog takvih sam pred Brazil i kad je euforija morao noćavati na ulici da bi mogao doci do ulaznice.
Na eventu ima jos mnogo karata, zapad je haman cijeli rasprodat nešto malo ima, juga i sjevera ima mnogo, istok nije u ponudi, to savez dila vjerovatno
Ma samo pregledas svlacionice Sutjeske Niksic kako su uradjene. Slicne kao kod Posusja. Ali eto, sto rece @avenija za rekonstrukciju, valjda krenu raditi, pa makar ove osnovne stvari. Jbt neku noc slika pod tusevima crno ogromno bure, isto kao da spremaju zimnicu u njemuNoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:20https://www.livinspaces.net/wp-content/ ... 2920_9.jpg
Gledaj Senegalu svlacionica stid me haha
Moja procjena nekih 7-8 hiljada
Austrija je bila prva na tabeli u diviziji B za Katar, ali je zato Poljska bila treca i otisla u baraz i na Euro, tako sto su iz njene grupe Holandija i Belgija otisli direktno kroz kvalifikacijeSheyi je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:23Evo kako je bili za Katar, Austrija i Ceska su isle u baraz kao najbolji pobjednici grupa koji nisu bili među prve dvije.
Druga stvar, sta nam donosi ostanak u Ligi A je skoro siguran baraz za Euro 2028, jer se tamo ne gledaju pobjednici grupa u Ligi nacija, pa je tako proslo Euro Poljska isla u baraz iz Lige A na foru.
Hahahah cuj zimnicuDamirT je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:24Ma samo pregledas svlacionice Sutjeske Niksic kako su uradjene. Slicne kao kod Posusja. Ali eto, sto rece @avenija za rekonstrukciju, valjda krenu raditi, pa makar ove osnovne stvari. Jbt neku noc slika pod tusevima crno ogromno bure, isto kao da spremaju zimnicu u njemuNoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:20https://www.livinspaces.net/wp-content/ ... 2920_9.jpg
Gledaj Senegalu svlacionica stid me haha![]()
Jel Bilino Polje javna ustanova, kao kod nas Tušanj? Ko je direktor te javne ustanove? Ko ga je tu postavio? Kome on odgovara? Ako njega nije stid svega ovoga, onda najbolje ko za Jablanicu da napravimo fundraising kampanju na doniraj.ba i da se skupe pare, ko i za sve u ovoj državi...DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:24Ma samo pregledas svlacionice Sutjeske Niksic kako su uradjene. Slicne kao kod Posusja. Ali eto, sto rece @avenija za rekonstrukciju, valjda krenu raditi, pa makar ove osnovne stvari. Jbt neku noc slika pod tusevima crno ogromno bure, isto kao da spremaju zimnicu u njemuNoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:20https://www.livinspaces.net/wp-content/ ... 2920_9.jpg
Gledaj Senegalu svlacionica stid me haha![]()
boli evropu briga i svijet sto cemo mi imati rekonstrukciju,sramota je da ti igraci od po 100 miliona ili ekipe koje kostaju preko 500 miliona ulaze u ovakve svlacionice,a mi da im pricamo eto bit ce rekonstrukcijaavenija je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:12Svi znaju da sam ja najvise negativno pisao o stadionu iako sam skoro pa bukvalno rodjen na njemu i odrastao na istom baš zbog situacija da se ne dešava ovo da te ismijavaju zbog svlačionica opravdano..i ne samo to dosta sam toga pisao od čistoće stolica ograda i svih mana, medjutim prekjucer sam saznao sto je potvrdjeno napismeno i od Vice da se nista nije radilo na stadionu iz jednog razloga, slijedi najveca rekonstrukcija Bilinog Polja od njegove gradnje. Projekat se već radi ili je završen i samo on je plaćen ko rekonstrukcija 5 modernih svlačionica. Nisu htjeli bacati pare za nesto sto će se uskoro uklanjati i rušiti. Tako da ćemo mozda za 12-18 mjeseci imati evropski stadion kategorije 4 i završiti tu priču jednom za sva vremena.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑14 okt 2024, 11:14i ovo sa svlacionicama neka nas svi blate ,od jedne tribine koja se napuni kad igra reprezenacija moze se srediti svlacionica kao da je na vembliju,ali boli celne ljude briga ,njima i jest u cilju prikazat nefunkcionlanu drzavu i los fudbal
Danas jako bitna utakmica, malo je glupo da ima jos 3000+ ulaznica u prodaji i pored ovakvog vremena, toplije i sunčanije nego u Makarskoj i Antalijiali očigledno publiku mogu privuci samo dobri rezultati u nizu ili gostujuce reprezentacija koje imaju zvijezde u rosteru. Kako se ugasise rezultati tako se pogasiše i sve one silne grupe tipa ljuti krajišnici i svi ostali osim fanaticosa kojih opet bude max 300..
a zbog takvih sam pred Brazil i kad je euforija morao noćavati na ulici da bi mogao doci do ulaznice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.