Electrolux i zablistaj . Cijena jača , kvalitet

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Electrolux i zablistaj . Cijena jača , kvalitet
scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.yout
Jesi l' stvarno tolika prznica kad ti forumasi prijete smrcu?Marsal je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:49Nikad brate s lažnim profilom nisam bio, evo ostali članovi nek potvrde.![]()
Sve oknisam ja ništa nikome uzeo za zlo
Bio je jednom forumaš @Valencia, možda će ga se stariji sjetiti. On mi je na pp prijetio smrću, pisao kako se druži sa opasnim zeničkim mangupima
Ja mu dao adresu gdje živim i tajac![]()
Pa vjerovatno pod mačkicama do 25 ljeta podrazumijeva Jacka aka Ramba (čuj Rambo
Ja, al kad nema harmonike, uživo.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 15:15scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.youtYou only need a drink when the whiskey![]()
Evo ocitovat cu se i ja povodom ovog autisticnog degenerikaVensanKasel je napisao/la: ↑13 okt 2024, 11:41@harden sine na kojim si opijatima bio kad su predložio Justina u grupu ?
Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.
Jest bez harmonike nema duse sto jest jest ali to je vec nakon dobrog zamahascholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 16:16Ja, al kad nema harmonike, uživo.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 15:15scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.youtYou only need a drink when the whiskey![]()
Nego, još masne uštipke, natrpat na Boyse, i u nove borbe.![]()
E moj Aleme, ti tako blizu, a tako daleko.
Treba .DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza
Evo ih poceli pristizati. Da vidimo koliko ce ih se skupiti.Judd je napisao/la: ↑13 okt 2024, 13:00Sereš da se to dogovaraju? E jbte, pa to ni trebe ne rade.Mogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:49Ne moze ekipica da podnese sto sam im napustio grupicu nakon sto su me godinu dana molili da udjem. A inace imaju viska zenskih hormona pa ne mogu prestati sa kmecanjem i prozivanjem poput **** tinejdzerki.
Al najbolje je kako se dogovaraju na chatu da coporativno napadnu nekog na forumu. Steta sto to nisi vidio.![]()
![]()
Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.
DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza
Iz postovanja prema Alemu necu objaviti sljedecu poruku, al znas i sam da bi to ultimativni prc bioMogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:18Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.
E moj Aleme , ne znam šta da ti napišem ...harden je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:36Iz postovanja prema Alemu necu objaviti sljedecu poruku, al znas i sam da bi to ultimativni prc bioMogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:18Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.![]()
Evo da ljudi znaju kakav si ti NPC:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.