Electrolux i zablistaj . Cijena jača , kvalitet
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.
The saddest thing in life is wasted talent.
scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.yout
You only need a drink when the whiskey
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi l' stvarno tolika prznica kad ti forumasi prijete smrcu?Marsal je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:49Nikad brate s lažnim profilom nisam bio, evo ostali članovi nek potvrde.![]()
Sve oknisam ja ništa nikome uzeo za zlo
Bio je jednom forumaš @Valencia, možda će ga se stariji sjetiti. On mi je na pp prijetio smrću, pisao kako se druži sa opasnim zeničkim mangupima
Ja mu dao adresu gdje živim i tajac![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Centre forward
- Kontakt:
Pa vjerovatno pod mačkicama do 25 ljeta podrazumijeva Jacka aka Ramba (čuj Rambo
Al Mostar Stvari je jače od onog "Mandrax, jel te stid*.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja, al kad nema harmonike, uživo.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 15:15scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.youtYou only need a drink when the whiskey![]()
Nego, još masne uštipke, natrpat na Boyse, i u nove borbe.
Evo ocitovat cu se i ja povodom ovog autisticnog degenerikaVensanKasel je napisao/la: ↑13 okt 2024, 11:41@harden sine na kojim si opijatima bio kad su predložio Justina u grupu ?
Znaci poznajem brdo forumasa, sa nekima komuniciram svakodnevno vec 5+ godina, neke sam upoznao i uzivo... za Justina/ Greivisa / Moglija sam u pocetku mislio da je dobar troll, yebiga reko daj ga u grupu da ga upoznamo, smatrao sam da bi se dobro uklopio tu.
Kaze da nema facebook, ja mu dam svoj fake sto sam imao 'Mostar Stvari'. Frajer je s tim profilom usao u grupu i ispostavilo se da je to jedna mrtva debilcina koja nema muda ni ime svoje reci. Na forumu glumi neku alfu i mu.da do poda, smio bih se u obe ruke kladiti da on nije dirnuo cure u zivotu i da zivi u maminom podrumu.
Nakon nekoliko sati odmah smo ga izbacili jer je lik jadnik kakvog nisam sreo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.
Jest bez harmonike nema duse sto jest jest ali to je vec nakon dobrog zamahascholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 16:16Ja, al kad nema harmonike, uživo.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 15:15scholsey je napisao/la: ↑13 okt 2024, 14:29Ne valja puno obojenih pića.. od njih prolijeću vikendi.![]()
https://www.youtYou only need a drink when the whiskey![]()
Nego, još masne uštipke, natrpat na Boyse, i u nove borbe.![]()
Navijaj za najbolju Texasku ekipu, mani se tih luzera, 5-1 nakon danas
Mogu potvrditi factose koje Marsal iznosi. 
E moj Aleme, ti tako blizu, a tako daleko.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza
- VensanKasel
- Kontakt:
Treba .DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza
Evo ih poceli pristizati. Da vidimo koliko ce ih se skupiti.Judd je napisao/la: ↑13 okt 2024, 13:00Sereš da se to dogovaraju? E jbte, pa to ni trebe ne rade.Mogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:49Ne moze ekipica da podnese sto sam im napustio grupicu nakon sto su me godinu dana molili da udjem. A inace imaju viska zenskih hormona pa ne mogu prestati sa kmecanjem i prozivanjem poput **** tinejdzerki.
Al najbolje je kako se dogovaraju na chatu da coporativno napadnu nekog na forumu. Steta sto to nisi vidio.![]()
![]()
Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.
DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza
Iz postovanja prema Alemu necu objaviti sljedecu poruku, al znas i sam da bi to ultimativni prc bioMogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:18Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.

Evo da ljudi znaju kakav si ti NPC:

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
E moj Aleme , ne znam šta da ti napišem ...harden je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:36Iz postovanja prema Alemu necu objaviti sljedecu poruku, al znas i sam da bi to ultimativni prc bioMogli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:18Daj ba. Lik panicne napade dobijao od naseg prcanja.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:09Ma dobro otom-potom odnosno kako kome jel. Ali ima lik i kreditabilet, zavrsio je fakultet (i to malo tezi cini mi se) u Austriji. Jedino ta arogancija daje povodom da ga sexaju jebga, ali na intelektualnom nivou se moze kositi kad mu izuzmes taj dio licnosti.![]()
Evo da ljudi znaju kakav si ti NPC:
![]()
Možemo li znati razlog razočarenja ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.