Pa dijelili Slobodine lopte,u drugim timovima kao lična donacija a u omladinskom pogonu nema lopti za sve uzraste...Sramota šta od kluba radi čaršija naša...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
8 bodova i utakmica vise do opstanka 

-
- Kontakt:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Šta je ovo sa trenera tj šefa ? Jel postavljen ili nije, kakvo sjedenje na tribinama do ugovora
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jednostavno svi se plase biti dio ove Slobode, jer 95% su sanse da ces upisat sebi u CV ispadanje iz lige i to je cinjenica eto gdje su nas doveli bivsi iz Uprave, ja sam se pomirio da cemo tesko ostat u ligi jer cudo mora da se desi i plus sudije necemo imati na nasoj strani, rezat ce nas gdje god budu stigli...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mi smo vec ispali, samo ne kontamo
-
- Kontakt:
100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
Bolje da se posvetimo stabilizaciji i rijesavanju problema u klubu.Mislim da mu ni jedan normalan navijac ne bu zamjerio ispadanje jer nije njegova krivica,ali opet postovanje za njega jer se ne predaje i pokusava da se spasi sto se spasit da.
Postovanje naravno, ali tih 300-500 000 maraka bolje je usmjeriti u iskreno pravljenje tima za sledecu sezonu i iskoristiti ovu za uigravanje nego raditi ovo i svejedno ispasti. Zbog njega i novca najvise. Ali et on zna,placa, neka radi.Bosanac1997 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:25100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
Bolje da se posvetimo stabilizaciji i rijesavanju problema u klubu.Mislim da mu ni jedan normalan navijac ne bu zamjerio ispadanje jer nije njegova krivica,ali opet postovanje za njega jer se ne predaje i pokusava da se spasi sto se spasit da.
Nema predaje , pa nebi se dovodila pojačanja ovako da se predaje. Ima šanse dobre posebno jer je moguće razigravanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Još 24 kola su u igri. Samo treba početi uzimati bodove i pobjeđivati
Sa Nalom teško se možemo nadati da imamo bolju igru i plan igre. Godinu dana je imao čovjek mi smo cijelu sezonu prošlu igrali na horuk sistem.
Bez ozbiljnog trenera šanse su nam nikakve bez obzira kakve igrače dovedu.

Sa Nalom teško se možemo nadati da imamo bolju igru i plan igre. Godinu dana je imao čovjek mi smo cijelu sezonu prošlu igrali na horuk sistem.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jedini ozbiljan trener koji bi nas mogao siguran sam spasit da ne ispadnemo je Husref Musemic, svi ostali vrlo tesko a i dovodimo igrace gdje nisu imali klubove vise od 3 mjeseca al druge opcije nemamo nazalost...sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 17:01Još 24 kola su u igri. Samo treba početi uzimati bodove i pobjeđivati![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prvo se zahvaliti vecini ovih igraca,da dzaba ne opterecavaju platni spisak,onako od njih nema efekta cak ni na treningu,bolje poredati par cunjeva...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- bromazepam
- Kontakt:
Zanimljivo sad prolazi i priča o stabilizaciji, ja ne sumnjam da će "babuka" to dovesti u red i izboriti opstanak u preostala 24 kola.Bosanac1997 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:25100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
Pa o cemu drugom pisati kada ste nas vi izbacili iz lige posle 5 kola debilu. Idi sa Acom i radite 69-ku.bromazepam je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:21Zanimljivo sad prolazi i priča o stabilizaciji, ja ne sumnjam da će "babuka" to dovesti u red i izboriti opstanak u preostala 24 kola.Bosanac1997 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:25100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
- Beduin
- Kontakt:
Cuj Simona uhonje al se infiltrira na forum 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo sto OZU nikakvu stabilizaciju nije imao, cak stavise. Samo da se poslusa press Azmira o ugovorima sa curama, sestrama i ostalim. A da ne govorim sklapanje ugovora sa ovim antitalentima koje neko mora isplatiti i hinjski dogovor sa Suljicem vezanim za jednu pisljivu ratu i prekidom ugovora samo ne bi li syebali Azmira.
Aco, Aco, ko vas ne zna...
Aco, Aco, ko vas ne zna...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Samo sto ste vi od obecane stabilizacije napravili razjebanciju.bromazepam je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:21Zanimljivo sad prolazi i priča o stabilizaciji, ja ne sumnjam da će "babuka" to dovesti u red i izboriti opstanak u preostala 24 kola.Bosanac1997 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:25100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
Vi vise nemate prava rijeci. Sjebali ste sve sto ste mogli.
Volim tebe, više od sebe
- bromazepam
- Kontakt:
Kad ne napišeš hvalospjev o babuci mora da si član prošle uprave. Najglasniji su naravno ovi koji nikad nisu na utakmicama.
Sta se ti javljas ljaksebromazepam je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:21Zanimljivo sad prolazi i priča o stabilizaciji, ja ne sumnjam da će "babuka" to dovesti u red i izboriti opstanak u preostala 24 kola.Bosanac1997 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:25100% ,da ne ispadaju 4 tima pa da se covjek necemu nada ,a ovako je nemoguca misija.
Skini nam ovoga sa racku ovog simona jbm li mu sve unistili su klubbromazepam je napisao/la: ↑13 okt 2024, 22:22Kad ne napišeš hvalospjev o babuci mora da si član prošle uprave. Najglasniji su naravno ovi koji nikad nisu na utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.