Ma pusti kmecavca sto godinama vec cmizdri i ovdje i na klixu oko posla, zena i svega ostalog. Ne vidim sta sam ruzno za Ria napisao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To bi trebalo biti u hranilicama kao sto se radi u norm. zemljama, ovi idu okolo i samo bacaju, tako ce da uginu i psi i macke i vjeverice, ko god dodje u dodir sa tim, plus uz kisu sav taj otrov ce otici u zemlju a zatim u rijeke, nastavi nizkraljttbvb je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:49Bacaju one voćkice, otrov za miseve. Ovako i kod nas rade u proljeće i jesen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:05poprilicno sam siguran da se deratizacija ne radi ovako
https://www.facebook.com/share/v/nPzyu89ycAmme2xo/
Kako drugačije da ovo urade?
.Da stvar bude ironičnija, uprkos brutalnog premlaćivanja, Aldina je, tvrdi izvor “072info”, išla do postupajućeg sudije da joj dopusti da vidi supruga, ali i kontaktirala advokata svog supruga kako bi povukla prijavu i izbavila supruga iz pritvora
Ovo nije istina.Judd je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:03.Da stvar bude ironičnija, uprkos brutalnog premlaćivanja, Aldina je, tvrdi izvor “072info”, išla do postupajućeg sudije da joj dopusti da vidi supruga, ali i kontaktirala advokata svog supruga kako bi povukla prijavu i izbavila supruga iz pritvora
Izvini aleme, u pravu si![]()
Aldina, Isak, ljubomora, batine... Jesi ti čuo te priče?Marsal je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:11Ovo nije istina.Judd je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:03.Da stvar bude ironičnija, uprkos brutalnog premlaćivanja, Aldina je, tvrdi izvor “072info”, išla do postupajućeg sudije da joj dopusti da vidi supruga, ali i kontaktirala advokata svog supruga kako bi povukla prijavu i izbavila supruga iz pritvora
Izvini aleme, u pravu si![]()
Ništa od navedenog nije istina...a Aldina je sestra od jednog našeg druga sa foruma i makar prema njemu bi bilo lijepo da pišete sa poštovanjem ili da se skroz ostavite ove teme jer je debilno čitat razmišljanja "možda je zvocala" i slično.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:25Aldina, Isak, ljubomora, batine... Jesi ti čuo te priče?
Nisam ja mislio ništa loše. Nego imam jednog kolegu iz Breze, gdje je odmah stao u odbranu Adisa. Zato sam pitao.Marsal je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:30Ništa od navedenog nije istina...a Aldina je sestra od jednog našeg druga sa foruma i makar prema njemu bi bilo lijepo da pišete sa poštovanjem ili da se skroz ostavite ove teme jer je debilno čitat razmišljanja "možda je zvocala" i slično.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:25Aldina, Isak, ljubomora, batine... Jesi ti čuo te priče?
Ne budimo debili, makar ne sad.
Ma šok buraz , zaledila se i onda vjerovatno konta i nju će ...JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:42sve na stranu ali zar može biti opravdanja da se ovako premlati žensko, druga stvar jel moguće da je ova druga ženska sa snimka ovoliko pasivna jbt dan
Ovo nije reakcija osobe koja se zaledi. Gleda prvo na telefon, pa ustane dva puta, spasi nešto sa stola da ne padne i nastavlja tipkati telefon il' šta već radi na njemu?VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:46Ma šok buraz , zaledila se i onda vjerovatno konta i nju će ...JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:42sve na stranu ali zar može biti opravdanja da se ovako premlati žensko, druga stvar jel moguće da je ova druga ženska sa snimka ovoliko pasivna jbt dan
Ovako sam otprilike i ja ovo shvatio, al hajde, ko zna kako bi se neko od nas tu snašaoOtelo je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:56Ovo nije reakcija osobe koja se zaledi. Gleda prvo na telefon, pa ustane dva puta, spasi nešto sa stola da ne padne i nastavlja tipkati telefon il' šta već radi na njemu?VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:46Ma šok buraz , zaledila se i onda vjerovatno konta i nju će ...JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:42sve na stranu ali zar može biti opravdanja da se ovako premlati žensko, druga stvar jel moguće da je ova druga ženska sa snimka ovoliko pasivna jbt dan
Ništa u njenom ponašanju ne vuče na to da se zaledila.
Onda je navikla na ove scene. Tužno, ali može biti istinito.Otelo je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:56Ovo nije reakcija osobe koja se zaledi. Gleda prvo na telefon, pa ustane dva puta, spasi nešto sa stola da ne padne i nastavlja tipkati telefon il' šta već radi na njemu?VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:46Ma šok buraz , zaledila se i onda vjerovatno konta i nju će ...JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:42sve na stranu ali zar može biti opravdanja da se ovako premlati žensko, druga stvar jel moguće da je ova druga ženska sa snimka ovoliko pasivna jbt dan
Ništa u njenom ponašanju ne vuče na to da se zaledila.
Ma teško je pričati o tome. Il' je navikla na ovo, što je užaš ili se nekad desilo prije da je probala ovo prekinuti, pa je i ona udarena i onda je odlučila da se pravi da ne vidi ništa, što je isto užas.JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:58
Ovako sam otprilike i ja ovo shvatio, al hajde, ko zna kako bi se neko od nas tu snašao
@maršale reci da se zayebayeš za greivisa.
Nažalost, ne. Ima nas par forumaša koji smo napravili grupu i pišemo tu od sporta pa nadalje. Nekad se i pokoljemo.
Trenutno korisnika/ca: JackW, VolimBiH96 i 8 gostiju.