A za one mamlaze za skandiranje savezu kad je ekipi potrebna podrska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja sam sa bhf obisao "boga oca"ali svega mi stid me. Tri "pjesme "se vrte navijanje bezveze, bruka.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:08Kad god ovako pozrtvovano odigraju mogu imati slobodno, nema im se sta zamjeriti. Vise se pitam sta razmisljaju ona dva supka Anel i Miralem, koji su nam mogli pomoci sad kad nam trebaju, ali nece, da li ih grize savjest. Taj kvalitet nam fali. Sa njima dvojicom bi ekipa izgledala duplo bolja, jer taj profil igraca nemamo.
A za one mamlaze za skandiranje savezu kad je ekipi potrebna podrskaneznam znog cega uopste idu na utakmicu.
Naravno da nije, ali je li se mora to skandirati kad smo realno gledajuci imali momentum nakon gola. Skandiraj brate dragi na pocetku utakmice ili kad zavrsi, a ne kad bi mozda i izjednacili da su podrzali momke, a oni jednu istu stvar konstantno govorili.
Brate i to bas u trenutku kad treba podrska oni skandiraju savez napolje, mene iznenadjuje podrska nekih pojedinica iz publike ali vecina se zgrazava.FKBilder je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:17Ja sam sa bhf obisao "boga oca"ali svega mi stid me. Tri "pjesme "se vrte navijanje bezveze, bruka.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:08Kad god ovako pozrtvovano odigraju mogu imati slobodno, nema im se sta zamjeriti. Vise se pitam sta razmisljaju ona dva supka Anel i Miralem, koji su nam mogli pomoci sad kad nam trebaju, ali nece, da li ih grize savjest. Taj kvalitet nam fali. Sa njima dvojicom bi ekipa izgledala duplo bolja, jer taj profil igraca nemamo.
A za one mamlaze za skandiranje savezu kad je ekipi potrebna podrskaneznam znog cega uopste idu na utakmicu.
Kada cujem ono halo halo Bosnien boys ranio bi se u koljeno. Nema one atmosfere ko nekada. Nema da stadion zagrmi. Ljudi su privatizovali bhf.
Sama činjenica da je stadion bio pun i tribine ispunjene do posljednjeg mjesta može da bude najveća motivacija igračima, iako Vico i njegovi poltroni i dupeuvlakači iz Saveza već godinama zaslužuju potpuno prazan stadion i apsolutni bojkot.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:18Naravno da nije, ali je li se mora to skandirati kad smo realno gledajuci imali momentum nakon gola. Skandiraj brate dragi na pocetku utakmice ili kad zavrsi, a ne kad bi mozda i izjednacili da su podrzali momke, a oni jednu istu stvar konstantno govorili.
Sto je najgore, to uvijek rade kad damo gol, a nisu svjesni da vise nastete igracima, nego sto im to koristi.
Mislio sam na sliku sa padela.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:34Ovo iz kafića je od danas, iza na TV-u vidiš temu Hrvatske![]()
Pola tih "navijaca" je doslo zbog Njemacke, kao onomad zbog Portugala. Eto zasto dosad nisu rasprodane ulaznice za Madjarsku? Nema Ronalda, Wirtza, Mbappea i ostalih da debili za njih navijaju. Za mene to nisu nikakvi navijaci (ne svi naravno, ali vecina).galia95 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:22Sama činjenica da je stadion bio pun i tribine ispunjene do posljednjeg mjesta može da bude najveća motivacija igračima, iako Vico i njegovi poltroni i dupeuvlakači iz Saveza već godinama zaslužuju potpuno prazan stadion i apsolutni bojkot.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:18Naravno da nije, ali je li se mora to skandirati kad smo realno gledajuci imali momentum nakon gola. Skandiraj brate dragi na pocetku utakmice ili kad zavrsi, a ne kad bi mozda i izjednacili da su podrzali momke, a oni jednu istu stvar konstantno govorili.
Sto je najgore, to uvijek rade kad damo gol, a nisu svjesni da vise nastete igracima, nego sto im to koristi.
A koliko se sjećam, gol smo postigli baš u trenucima kad je raja skandirala "Savez napolje"![]()
![]()
Kad se ekipa vraca rezultatski ili kad treba podrsku posle gola, onda je moras podrzati, sta je svrha onda igrati kod kuce?
Ako misliš da nemaš neke koristi od reprezentacije, onda te patriotizam tjera da se ponašaš profesionalno, kao što to inače radiš za pare. Valjda je jasno da smo mi godinama negativan primjer toga. Od nediscipline, šiše, partijanja, prejedanja, lažiranja povreda, pa do šetanja po terenu koje je nekad direktno rezultiralo primljenim golovima. Jednostavno nisi maksimalno fokusiran, spreman, borben, i nije ti problem obrukati se u dresu reprezentacije. Možda se tako moglo igrati prije 50+ godina, danas ne može. U svakom trenutku možemo naći reprezentacije koje su nivo ili dva iznad nas po igri i rezultatima, a igrači su im iz sličnih ekipa i liga kao i naši.
Isto kao da putuje u Berlin busem na okupljanje, a ne u grad koji je od Sarajeva udaljen 58 minutagalia95 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:35A što se tiče slobodnog dana za igrače i obilaska sarajevskih kafana i restorana, još jednom da ponovimo izjavu Sergeja Barbareza:
“Pripreme su u Sarajevu, Zenica ne zadovoljava našim uslovima, smještaj, teren. I zadnji trening će biti u Sarajevu, nećemo ići u Zenicu, nisam za vožnju.”
Iako je u Zenici specijalno napravljen UEFA trening kamp za reprezentaciju, Zenica ne zadovoljava uslove. U prevodu - u Sarajevu su bolje kafane, šiša barovi i ćevabdžinice.
I to je jedina istina i činjenica. Koliko god sve ovo izgledalo disciplinovanije i organizovanije, i dalje u suštini nismo odmakli od onoga o čemu je pričao Senad Lulić.
To se i ja pitam. Vjerovatno mlađe selekcije nemaju tako istančane gastronomske ukuse i apetite kao Džeko i družinaDamirT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:40Isto kao da putuje u Berlin busem na okupljanje, a ne u grad koji je od Sarajeva udaljen 58 minutagalia95 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:35A što se tiče slobodnog dana za igrače i obilaska sarajevskih kafana i restorana, još jednom da ponovimo izjavu Sergeja Barbareza:
“Pripreme su u Sarajevu, Zenica ne zadovoljava našim uslovima, smještaj, teren. I zadnji trening će biti u Sarajevu, nećemo ići u Zenicu, nisam za vožnju.”
Iako je u Zenici specijalno napravljen UEFA trening kamp za reprezentaciju, Zenica ne zadovoljava uslove. U prevodu - u Sarajevu su bolje kafane, šiša barovi i ćevabdžinice.
I to je jedina istina i činjenica. Koliko god sve ovo izgledalo disciplinovanije i organizovanije, i dalje u suštini nismo odmakli od onoga o čemu je pričao Senad Lulić.![]()
Kako zadovoljava Zenica i kamp uslove u21 selekcije i ostalih mladjih selekcija?![]()
Pa gdje ne zadovoljava sve uslove. Za klapu u A reprezentaciji bi zadovoljavao kad bi u sklopu tog kampa bila neka kafanagalia95 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:42To se i ja pitam. Vjerovatno mlađe selekcije nemaju tako istančane gastronomske ukuse i apetite kao Džeko i družinaDamirT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:40Isto kao da putuje u Berlin busem na okupljanje, a ne u grad koji je od Sarajeva udaljen 58 minutagalia95 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:35A što se tiče slobodnog dana za igrače i obilaska sarajevskih kafana i restorana, još jednom da ponovimo izjavu Sergeja Barbareza:
I to je jedina istina i činjenica. Koliko god sve ovo izgledalo disciplinovanije i organizovanije, i dalje u suštini nismo odmakli od onoga o čemu je pričao Senad Lulić.![]()
Kako zadovoljava Zenica i kamp uslove u21 selekcije i ostalih mladjih selekcija?![]()
![]()
A drugo, ako kamp u Zenici zaista ne zadovoljava uslove A reprezentacije, onda treba postaviti pitanje Savezu zašto je to tako, kada znamo da je UEFA finansirala taj projekat - savremeni Trening centar u Zenici, napravljen namjenski za reprezentaciju koji bi trebao da zadovolji sve uslove i kriterije fudbala na najvišem nivou.
Samo što protiv Madjarske ovaj put neće biti knap jer je manje vjerovatno da će se ljudi dva puta za redom živo ispromašivati.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 22:10Dao im kockar slobodan dan jer su minimalno porazeni od trece ekipe Njemacke
Oni ce mu vratit porazom od Madjarske logicno
Luzeraj iz nas nikad da izadje
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz i 14 gostiju.