Uvijek ista priča sa Njegomirovicem...Pa da su sutra napadački dvojac Haland i Leutaro Veleža, ovaj će svirat pet penala za Borac, samo da pobjede...Fuj i liga i sve u p.m.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Danas sa trojicom nazad, nadam se da će nam dati čvrstinu. Sretno Rođeni!!!
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Edo ne zna zacepit labrnju, kakav glupan.
Pristojan nastup, nije se ni moglo ocekivati nista posebno.
Ps. Koji show Zizovic Njegomirovic lafo protesti na sudjenje
Ps. Koji show Zizovic Njegomirovic lafo protesti na sudjenje

I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
-
- Kontakt:
Mehremicu se zahvaliti. Covjek ne zna dodati loptu. Da ne pominjem ovaj drugi gol, pa malo dijete bi ono zatvorilo.
Svaka cast momcima za herojski nastup protiv ove cetnicke bande. Milak i Hrkac najbolji. Kad ce Buz vidit da je Mehremic daleko najgori stoper, Smotanijeg igraca odavno nosam vidio, zvonic je Jap Staam za bjega.
Mrka kapa
-
- Kontakt:
Oba gola koja smo primili kriv je Mehremić. Sudjenje se znalo kakvo će biti, to me ne čudi. Da je bilo 1-1 i sad bi se igralo.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
- Bazinga12345
- Kontakt:
Izuzev ublehe Mehremića, nema se šta kome zamjeriti od igrača. Milaku i Oreču svaka čast za partiju večeras.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Za Jevtovica je izgleda provalio da mu ne moze pomoci, jos ako shvati za Mehremica isto, Irfan Buz je odlican trener
Ovo je danas licilo na nesto, posebno ulazak u drugo poluvrijeme. Orec i Milak vrhunske utakmice. Presudio Mehremic i njegova nemogucnost da uradi ista dobro.
Jos kad bi u paketu odletili i on i direktor koji ga je kontaktirao, pa jao
Ovo je danas licilo na nesto, posebno ulazak u drugo poluvrijeme. Orec i Milak vrhunske utakmice. Presudio Mehremic i njegova nemogucnost da uradi ista dobro.
Jos kad bi u paketu odletili i on i direktor koji ga je kontaktirao, pa jao

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ostavština (igrači) Senada i dalje rak rana Veleža.
Mehremić nije ni za Lokomotive a ne za Veleža.
Sudijski kriterij u Banjoj Luci je sramotan na mnogo načina ali šta ljudi znaju šta je sramota.
Mehremić nije ni za Lokomotive a ne za Veleža.
Sudijski kriterij u Banjoj Luci je sramotan na mnogo načina ali šta ljudi znaju šta je sramota.
Republika Bosna i Hercegovina
Pa mrka kapa nam je bila kad su delegirali Njegomirovica...Dragi Rođeni, kad ćete shvatiti da se protiv Borca u Banja Luci ne može igrati regularno. Sarajevo je dobilo zato što su imali Gulašvilija, koji je za mnoge Mesi i što su "izginuli u odbrani". Zato, glavu gore i idemo dalje.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Jedna od bolji utakmica Veleza ove sezone, izuzev one dvije katastrofalne greske odbrane mi smo mogli Borcu u BL komotno dati 3-4 gola. Slobodnjak Lausa pa Okeke na kraju pa prilike odma na pocetku. Odlicna utakmica.
Buz se mora rijesiti ovoga Zvonicevog pusikurca Mehremica, kada se njega rijesi mozemo gledati naprijed ali ja ipak ne vidim kako ce Velez opstati u BIHPL jednostavno nema 4 gori ekipa od nas.
Buz se mora rijesiti ovoga Zvonicevog pusikurca Mehremica, kada se njega rijesi mozemo gledati naprijed ali ja ipak ne vidim kako ce Velez opstati u BIHPL jednostavno nema 4 gori ekipa od nas.
Ne znam koji **** ici i igrati u BL, ostani kuci nek upisu 3-0. Grob te **** svaku utakmicu nam je gore lakrdija, bar cemo se sacuvati kartona i odmoriti igrace. Ovako izgines, kartoniran, i ubiju ti psihu i opet na kraju znas da ti je poraz.
Ocekivani scenarij. Jos jedna utakmica u kojoj panj u odbrani pokazuje nekvalitet.
Za njega je tarik isic licno lucio.
Za njega je tarik isic licno lucio.
-
- Kontakt:
Poslje Sarajeva od devet utakmica igramo 6 kuci i tri na strani Zeljo Igman Sloga s tim da je Gosk kuci prva na proljece
Nadam se da su skontali oni koji trebaju skontati da kapitensku traku treba preuzeti Hrkač.
Svaka čast Edi ali da bi imao ulogu vođe u ekipi moraš biti klikeraš, biti fakin i imati malo karizme
Svaka čast Edi ali da bi imao ulogu vođe u ekipi moraš biti klikeraš, biti fakin i imati malo karizme
Je li iko primjetio kako se nasmija hinjski sturm kad ga je zamjenio Okeke? Kao da je Theo Hernandez pa se ne smije mijenjat. Nista gore nije odigro Okeke , cak bio bi sigurniji da on pocne umjesto Mehremica.
-
- Kontakt:
Samo igraj ti!
Ukoliko se borili kao u BL, bodovi nisu upitni. Sretno moji Rođeni,vrijeme je da sezonu prelomimo u nasu korist!!
Ukoliko se borili kao u BL, bodovi nisu upitni. Sretno moji Rođeni,vrijeme je da sezonu prelomimo u nasu korist!!
Ti si naša ljubav jedina!
idemo veceras po 3 boda 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.