Evo Alem ga brani, garant i njemu opao posaoMogli je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:42Koji Adis?Judd je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:36Kad posao opadne, prvo ženu namlatišOn je bio jako ljubomora. Stalno ju je optuživao za nevjeru. A najviše je bio ljut, kivan i ogorčen na nju jer joj je posao bio u padu. Sve su to razlozi zbog kojih je Adis napravio ovo što je napravio. ” – tvrdi izvor našeg portala.![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ne znam zašto se udaju za kabadahije.
Pa ima istine u tome da zene misle da im se moze svasta samo jer su slabiji spol. Alem je jos u USA. Kakav su tamo odron zenske vjerujem da je svasta dozivio. 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne kažem ja da nema raznih slučajeva i žena s poganim jezikom. Ali je li ovo rješenje? Osim toga, taj kabadahija je lično pustio snimak na društvene mreže. Eto, možeš zamisliti idiota?alemsa je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:34A koliko ih ima sto maltretiraju covjeka? Pa liku pukne film nakon x mjeseci i godina pa ovo ucini pa se samo ovo zabiljezi/ostaje. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ne zelim da grijesom dusu, ali sam vidio kroz zivot dosta takvih slucajeva, gdje mu zena krv poje godinama, coj'k nece ustrucava se -zensko- i ucini ovo kad tad, i ostane samo sto je on uradio a njeno se ne racuna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:17A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
A još si kao dokaz nasilja od strane žena stavio rijaliti, za koji je zadruga Discovery Channel. A gdje si imao bezbroj svjedočenja kako se sve dogovara. Od sexa, do tuče itd
Nisam licno, ja smatram da niko nema pravo da stavlja ruke na nekog na toj nacin ni zensko na musko a posebno ne musko na zensko. Ali jest mi se jaranu dobrom desilo (tad mi je bio jaran sad i nismo u kontaktu, zivot). On 2 metra, ona metar i zilet, nasrtala na coj'ka, razbijala mu stvari, gadjala vamo tamo i jednom je odalamio nakon sto je nasrnula na njeg i x stvari sto je trpio, i normalno ona odma zvala muriju, usla u statistiku da je zrtva nasilja, a njemu stoji i stajat ce dozivotno u dosjeu da je nasilnik.
Pa zato sto ih kabadahije loze
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Za ovog Adisa nema apsolutno nikakvog opravdanja, vidis da nije normalan, da ne znam sta da je uradila nema je pravo prebiti. I to nek rijese nadlezni organi, a ovoj zeni ce trebati terapije da se vrati u normalu, ciste traume i Bog zna koliko dugo se to desava. No, opcenito govoreci, nevezano za to (ovaj slucaj), ima i zena koje su agresivne.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 14:05
Ne kažem ja da nema raznih slučajeva i žena s poganim jezikom. Ali je li ovo rješenje? Osim toga, taj kabadahija je lično pustio snimak na društvene mreže. Eto, možeš zamisliti idiota?
A još si kao dokaz nasilja od strane žena stavio rijaliti, za koji je zadruga Discovery Channel. A gdje si imao bezbroj svjedočenja kako se sve dogovara. Od sexa, do tuče itd
Nema se za nikog opravdanja da zenu udaras nogom u glavu dok lezi na podu i onda je ovako vuce po podu.alemsa je napisao/la: ↑12 okt 2024, 15:07Za ovog Adisa nema apsolutno nikakvog opravdanja, vidis da nije normalan, da ne znam sta da je uradila nema je pravo prebiti. I to nek rijese nadlezni organi, a ovoj zeni ce trebati terapije da se vrati u normalu, ciste traume i Bog zna koliko dugo se to desava. No, opcenito govoreci, nevezano za to (ovaj slucaj), ima i zena koje su agresivne.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 14:05
Ne kažem ja da nema raznih slučajeva i žena s poganim jezikom. Ali je li ovo rješenje? Osim toga, taj kabadahija je lično pustio snimak na društvene mreže. Eto, možeš zamisliti idiota?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, između plavki i crnki, sisatih i guzatih, znaš šta se bira? "Insan"! E ako ti to nije presudno, onda si ga dobro (potencijalno) nayebao u životu.alemsa je napisao/la: ↑12 okt 2024, 15:07Za ovog Adisa nema apsolutno nikakvog opravdanja, vidis da nije normalan, da ne znam sta da je uradila nema je pravo prebiti. I to nek rijese nadlezni organi, a ovoj zeni ce trebati terapije da se vrati u normalu, ciste traume i Bog zna koliko dugo se to desava. No, opcenito govoreci, nevezano za to (ovaj slucaj), ima i zena koje su agresivne.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 14:05
Mogli je pristojan decko,zato ne voda breskvicu
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto ce ti taj watermark na slikama? 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Marsal
- Kontakt:
Klocu jedan autistični, pa normalno da će se udat za Ria koji je o sebi pri sebi momak, a ne za lika koji se boji predstavit se nekom i koristi lažni profil "Mostar Stvari".
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- feniksptica
- Kontakt:
Nije ni cudo sto ga Admin banuje bez razloga.
Odoh se učlaniti u biblioteku da izbjegnem nasilje u porodici i zatvor.
Odoh se učlaniti u biblioteku da izbjegnem nasilje u porodici i zatvor.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako uspijes da trigerujes ljude cak i kada napises normalne stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.