Odgodjeno je ali vrlo brzo ce se primjenjivati, od maja sljedece godine ce tek EU moci odbijati ili odobravati ulaz preko ETIAS sistema.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Krivo frajeru jer je odgođeno 

Hotju da samo meni valja, a vi muku mučite, bijednici.

Kako ga je gefufna fino opisao....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma to Allah ono njegovo , zna seJayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:30Evo ga i u Mekki poplave jel kazna ili bozije davanje zna li se

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
poprilicno sam siguran da se deratizacija ne radi ovako
https://www.facebook.com/share/v/nPzyu89ycAmme2xo/
Don't believe the hype.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfritaspolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 20:13Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:52ma kakav on i menhetn
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
Mogu i jedne nugetse
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bacaju one voćkice, otrov za miseve. Ovako i kod nas rade u proljeće i jesen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:05poprilicno sam siguran da se deratizacija ne radi ovako
Kako drugačije da ovo urade?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta ce ti seka ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:48Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfritaspolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 20:13Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:52ma kakav on i menhetn
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
Mogu i jedne nugetse
Ona ce beli kobasicu sa umakomspolacentra je napisao/la: ↑12 okt 2024, 05:11Sta ce ti seka ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:48Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfritaspolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 20:13
Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.
Mogu i jedne nugetse

Stone hands👊
-
- Kontakt:
Zestok ground and pound
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa ako nije iz biblioteke , zaslužila je batine ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:17A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem. Tačno se čovjek zapita da li je pojedinim na kućnoj listi samo jedna kolona upisana?!VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:21Pa ako nije iz biblioteke , zaslužila je batine ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:17A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
Pa gdje se nađoše bivši direktor UKC Tuzla i njegova hanuma, pa je i on nju ovako mlavio?
- numanumaye22
- Kontakt:
Sta te cudi, tuzlaci poznati kao agresivni i zavidni ljudi
A koliko ih ima sto maltretiraju covjeka? Pa liku pukne film nakon x mjeseci i godina pa ovo ucini pa se samo ovo zabiljezi/ostaje. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ne zelim da grijesom dusu, ali sam vidio kroz zivot dosta takvih slucajeva, gdje mu zena krv poje godinama, coj'k nece ustrucava se -zensko- i ucini ovo kad tad, i ostane samo sto je on uradio a njeno se ne racuna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:17A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
Kad posao opadne, prvo ženu namlatišOn je bio jako ljubomora. Stalno ju je optuživao za nevjeru. A najviše je bio ljut, kivan i ogorčen na nju jer joj je posao bio u padu. Sve su to razlozi zbog kojih je Adis napravio ovo što je napravio. ” – tvrdi izvor našeg portala.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VensanKasel
- Kontakt:
A što on njoj krv ne pije ? Ili zamisli ostavi je ? De ba Aleme , ne budali ... Neće ustručava se žensko i onda je prebije , vidiš li ti šta pišeš ?alemsa je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:34A koliko ih ima sto maltretiraju covjeka? Pa liku pukne film nakon x mjeseci i godina pa ovo ucini pa se samo ovo zabiljezi/ostaje. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ne zelim da grijesom dusu, ali sam vidio kroz zivot dosta takvih slucajeva, gdje mu zena krv poje godinama, coj'k nece ustrucava se -zensko- i ucini ovo kad tad, i ostane samo sto je on uradio a njeno se ne racuna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:17A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!

Koji Adis?Judd je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:36Kad posao opadne, prvo ženu namlatišOn je bio jako ljubomora. Stalno ju je optuživao za nevjeru. A najviše je bio ljut, kivan i ogorčen na nju jer joj je posao bio u padu. Sve su to razlozi zbog kojih je Adis napravio ovo što je napravio. ” – tvrdi izvor našeg portala.![]()

X slucajeva kralju gdje zensko udari/osamari lika, gadja predmetima, a da ne pricam o jeziku ostrijem od zileta, i nakon x tih dogadjaja lik uzvrati i bum, nasilnik a ona cvjecka.VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:41
A što on njoj krv ne pije ? Ili zamisli ostavi je ? De ba Aleme , ne budali ... Neće ustručava se žensko i onda je prebije , vidiš li ti šta pišeš ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Rigoletto, sirBobbyMoore i 132 gosta.