ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Alcaraz ne moze sastaviti dva dobra turnira,to je istina vec odavno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tacno,bas se sramoti,s druge strane meni se nikako ne svidja Ferrero,ne mogu da vjerujem da tip nema nikakav gameplan niti bilo kakvu rezervnu varijantu kad ne ide.
dosta nevjerovatno da su 3 najveca rivalstva zavrsena okruglim brojevima meceva, 60-50-40!
nole-rafa, 60: 31 - 29
nole-fed, 50+1: 27+1 - 23
rafa-fed, 40+1: 24 - 16+1
velika vjerovatnoca i da ce rafin posljednji ples u singlu biti protiv najveceg rivala na najdrazem terenu.
nole-rafa, 60: 31 - 29
nole-fed, 50+1: 27+1 - 23
rafa-fed, 40+1: 24 - 16+1
velika vjerovatnoca i da ce rafin posljednji ples u singlu biti protiv najveceg rivala na najdrazem terenu.
TheGoldenGOAT
Najjace finale ikada. Hvala Roger i Rafa

TheGoldenGOAT
Kakav legacy ostavlja iza sebe šampion, hvala Rafa, bilo je uživanje.

TheGoldenGOAT
Jednostavno ikona ovog sporta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel se to ne prati finale?
Za sada nista spektakularno, obadva jako dobro serviraju i drze svoje servise. U TB Jannik bio malo pribraniji i dobio set, valjda bude malo vise dobrog tenisa u nastavku.
Inace zanimljivije je na tribinama gdje Roger ne prestaje pricati sa Fererom i Alcarazom
Za sada nista spektakularno, obadva jako dobro serviraju i drze svoje servise. U TB Jannik bio malo pribraniji i dobio set, valjda bude malo vise dobrog tenisa u nastavku.
Inace zanimljivije je na tribinama gdje Roger ne prestaje pricati sa Fererom i Alcarazom

Ne moze se protiv droge u ovim godinama.
Ne može Nolo ispratiti ovaj tempo, svaka mu čast pa s ovim monstrumom i tiebreak izvuče.
Ocekivana pobjeda Spinnera
Rutiniranje baš, fascinantna je nemogućnost Novaka da izvrši bilo kakav pritisak na riternu, 6 setova u nizu protiv Jannika bez brejk lopte 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A ne moze on vise u ovim godinama protiv Jannika, protiv Carlosa je jos i mogao ove godine nesto dok ocekujem iduce godine jos jaceg Carlosa , a samim tim i promil sanse za Novaka i protiv njega.
Protiv svih ostalih tenisera Novak jos moze, ma da protiv Mede na hardu bi mu isto tesko bilo.
Rutinski je ovo danas bas bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.