Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la mirzza » 05 apr 2011, 19:13

Mostarac je u pravu, ovakve stvari se rjesavaju timski iza zatvorenih vrata a ne preko bijelog svijeta.
Begovic je najbolji golman kojeg imamo i to je jasno kao dan.

Treba ga svakako zovnuti i razgovarati sa njim i cijelom repkom, kad se ibrici od splita oprostio karneval moze i Begi nesto sto jos niko ne zna sta je bilo.
Cuva Bog Zelju svog!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 apr 2011, 19:16

mirzza je napisao/la:Mostarac je u pravu, ovakve stvari se rjesavaju timski iza zatvorenih vrata a ne preko bijelog svijeta.

Treba ga svakako zovnuti i razgovarati sa njim i cijelom repkom, kad se ibrici od splita oprostio karneval moze i Begi nesto sto jos niko ne zna sta je bilo.
Da je Walter Zenga ,zaboli me ona stvar za njim,ako mu do repke nije stalo. I kakvih crnih zatvorenih vrata kad covjek nece da dodje,haloooo
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 apr 2011, 19:44

Pasodzigera je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Mostarac je u pravu, ovakve stvari se rjesavaju timski iza zatvorenih vrata a ne preko bijelog svijeta.

Da je Walter Zenga ,zaboli me ona stvar za njim,ako mu do repke nije stalo. I kakvih crnih zatvorenih vrata kad covjek nece da dodje,haloooo
Zenga je kralj, a Asmir je tek kraljevic :D, opet ti kazem, njegovu verziju price niko nije cuo osim Papeta. Cekaj da se sazna drugi dio price pa onda opleti.
Cuva Bog Zelju svog!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 apr 2011, 19:47

mirzza je napisao/la:
Zenga je kralj, a Asmir je tek kraljevic :D, opet ti kazem, njegovu verziju price niko nije cuo osim Papeta. Cekaj da se sazna drugi dio price pa onda opleti.
Mirza,nemam ja sta da cekam,dovoljno je to sto 2 x uzastopno odbija poziv reprezentacije,a to dosad u historiji nase repke niko nije uradio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 apr 2011, 19:49

upravo tako,,nije njemu bas do repke!!!!da je njemu do repke komunicirao bi on???? a ne davao drugima da pricaju za njega,,, mora on koji put da obraduje bosanski narod da bi bio kao ibricic,,,dzaba njemu njegov stoke kad od njega nikve koristi!!! pola Bosanaca i Hercegovaca i nezna tko je on!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2011, 19:53

Jos jednom cu ponoviti - ti bi bio u pravu kada bi situacija bila takva da Begovicu nije stalo do repke i da se on nije htio namjerno odazvati. Ali ta situacija jos nije razjasnjena i mi nemozemo tvrditi nista kada stvari nisu razjasnjenje.

To bi isto bilo kad bi tebe sad policija optuzila da si ubio 10 ljudi - i raja pocne pricat "ma sta me briga za njega ako je ubio 10 ljudi." Polako bola. Nista nije razjasnjeno, a covjek vec kaznjen. I naravno, ako je nevin a kaznjen, normalno da ce se ljutit i da ce reci "necu ni igrat za ovu budalu dok god je on selektor". Poenta je citava - sta ako Begovic nije nista uradio?? A ta je mogucnost jos uvijek otvorena. Tek nakon sastanka i razgovora direktnog (a ne preko telefona) se moze to konstatovati.

Ovako pricanje "ko ye.b.e Begovica nije htio da se odazove" - su obicne lazi - jer niko nemoze sa sigurnoscu tvrdit ko je tu skrivio kada uvidjaja nije ni bilo - a nas selektor niti ne komunicira sa igracem i sudeci po tom, uvidjaja nece ni bit.

Glupi Bosanci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 apr 2011, 19:53

vrebac86 je napisao/la:

upravo tako,,nije njemu bas do repke!!!!da je njemu do repke komunicirao bi on???? a ne davao drugima da pricaju za njega,,, mora on koji put da obraduje bosanski narod da bi bio kao ibricic,,,dzaba njemu njegov stoke kad od njega nikve koristi!!! pola Bosanaca i Hercegovaca i nezna tko je on!!!!

Znace kad bude igrao za Chelsea, Real itd, bas kao i za Ibrahimovica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2011, 19:56

mirzza je napisao/la:
Mirza,nemam ja sta da cekam,dovoljno je to sto 2 x uzastopno odbija poziv reprezentacije,a to dosad u historiji nase repke niko nije uradio.

Po cemu ti tvrdis da je on 2 puta odbio poziv? Po izjavi Susica?

Ko je svjedok tom dogadjaju? Ko je treca osoba da je to vidjela ili cula?

Niko!

Znaci donosis zakljucak bazirano na izjavi jedne strane u sukobu. Pa zar se ne sjecas kako je u ratu bilo "granatiraju sami sebe". Jesi ista naucio iz svega ovoga o prihvatanju neprovjerenih informacija zdravo za gotovo?

Opet kazem - glupi Bosanci... Dajte majke vam onim Kineskim imigrantima da nam vode drzavu - bolje ce nam svima bit.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 apr 2011, 20:00

MostaracVelezovac je napisao/la:

Jos jednom cu ponoviti - ti bi bio u pravu kada bi situacija bila takva da Begovicu nije stalo do repke i da se on nije htio namjerno odazvati. Ali ta situacija jos nije razjasnjena i mi nemozemo tvrditi nista kada stvari nisu razjasnjenje.

To bi isto bilo kad bi tebe sad policija optuzila da si ubio 10 ljudi - i raja pocne pricat "ma sta me briga za njega ako je ubio 10 ljudi." Polako bola. Nista nije razjasnjeno, a covjek vec kaznjen. I naravno, ako je nevin a kaznjen, normalno da ce se ljutit i da ce reci "necu ni igrat za ovu budalu dok god je on selektor". Poenta je citava - sta ako Begovic nije nista uradio?? A ta je mogucnost jos uvijek otvorena. Tek nakon sastanka i razgovora direktnog (a ne preko telefona) se moze to konstatovati.

Ovako pricanje "ko ye.b.e Begovica nije htio da se odazove" - su obicne lazi - jer niko nemoze sa sigurnoscu tvrdit ko je tu skrivio kada uvidjaja nije ni bilo - a nas selektor niti ne komunicira sa igracem i sudeci po tom, uvidjaja nece ni bit.

Glupi Bosanci.
Jes ti bio sa Papetom citavo vrijeme pa znas da nije imao neki sastanak? :roll:
Kazes u novinama je Pape priznao da nije doslo do razgovora.
Kazes glupi Bosanaci a ti vjerujes nekim tamo BH novinarima. Pape je taj koji hoce da uvede red u ovu repku.
Za ovaj silni novac se boci sa koje-kakvim levatima.
Begovic, nama treba i samo on i Pape znaju sta je bilo. Uostalom NOVINE kazu da je Pape rekao da ce ga opet zvati pa eto.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 05 apr 2011, 20:06

MostaracVelezovac je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Po cemu ti tvrdis da je on 2 puta odbio poziv? Po izjavi Susica?

Ko je svjedok tom dogadjaju? Ko je treca osoba da je to vidjela ili cula?

Niko!

Znaci donosis zakljucak bazirano na izjavi jedne strane u sukobu. Pa zar se ne sjecas kako je u ratu bilo "granatiraju sami sebe". Jesi ista naucio iz svega ovoga o prihvatanju neprovjerenih informacija zdravo za gotovo?

Opet kazem - glupi Bosanci... Dajte majke vam onim Kineskim imigrantima da nam vode drzavu - bolje ce nam svima bit.
Pa yebote sa kim se vi raspravljate. Gdje je bio Begovic na zadnje 2 utakmice repke? Treba li veci dokaz od toga?
Stvarno kakvih ljudi ima. Ovakvima ni crtanjem nemozes nesto dokazati. :x

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 20:15

Da recimo i ovo nije 'komunikacijski problem'' :roll:
Begovica niko ne tjera,jedino ako on to sam sebi ne ucini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2011, 20:16

Vi ste izgleda odlucili da je Pape Susic u pravu - bez obzira sta se desilo.

Neki ljudi ovdje su toliko zaslijepljeni nekim inatom i patriotizmom da kada bi Pape Susic s majkom njihovom spavao dok im je babo na poslu - izgleda da bi Pape Susic bio opet u pravu.

Nebitno koliko argumenata - nebitno koliko logike.

Ali hajde de - tebi u vezi BH novinara - Susic je imao tovar intervjua da demantira ako ga je neko od novinara navukao ili pogresno reprezentirao - Begovic nije ni jedan od tada.

Tebi gore sa pitanjem "treba li veci dokaz od ne dolaska" - naravno da treba. Nedolazak na utakmicu nije dokaz nicega - absolutno nicega. A evo ti primjera:

Sta ako je Begovic zovnuo i pitao "treneru, mogu li ja da propustim sljedecu tekmu i Susic odgovorio "mozes, nema problema Begovicu, i onako je pripremna" i Begovic rekao "hvala treneru, vidimo se uskoro""... - taj scenario, kada bi se ponovio 2 puta bi totalno opravdao Begovicev nedolazak jer bi momak mislio da mu je trener dao zeleno svjetlo da propusti.

Primjera ostalih mozes imati koliko god hoces.

Citava penta suda, sudskog procesa, uvidjala, istrage - je upravo da se utvrdi sta je bilo. Kada bi se stvari tako radile (u fudbalu ili bilo gdje drugo) onaj koji optuzuje ili onaj koji je u vrhu bi uvijek bio u pravu. Sto znaci da FSBiH bi bila u pravu da nema nista pogresno s BH fudbalom - a svi mi ostali koji tvrdimo da ima kradje, lopovluka, kriminala - svi bi mi bili u krivu.

Razmisli - pa pricaj.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 05 apr 2011, 20:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Vi ste izgleda odlucili da je Pape Susic u pravu - bez obzira sta se desilo.

Neki ljudi ovdje su toliko zaslijepljeni nekim inatom i patriotizmom da kada bi Pape Susic s majkom njihovom spavao dok im je babo na poslu - izgleda da bi Pape Susic bio opet u pravu.

Ali hajde de - tebi u vezi BH novinara - Susic je imao tovar intervjua da demantira ako ga je neko od novinara navukao ili pogresno reprezentirao - Begovic nije ni jedan od tada.

Tebi gore sa pitanjem "treba li veci dokaz od ne dolaska" - naravno da treba. Nedolazak na utakmicu nije dokaz nicega - absolutno nicega. A evo ti primjera:

Sta ako je Begovic zovnuo i pitao "treneru, mogu li ja da propustim sljedecu tekmu i Susic odgovorio "mozes, nema problema Begovicu, i onako je pripremna" i Begovic rekao "hvala treneru, vidimo se uskoro""... - taj scenario, kada bi se ponovio 2 puta bi totalno opravdao Begovicev nedolazak jer bi momak mislio da mu je trener dao zeleno svjetlo da propusti.

Citava penta suda, sudskog procesa, uvidjala, istrage - je upravo da se utvrdi sta je bilo. Kada bi se stvari tako radile (u fudbalu ili bilo gdje drugo) onaj koji optuzuje ili onaj koji je u vrhu bi uvijek bio u pravu. Sto znaci da FSBiH bi bila u pravu da nema nista pogresno s BH fudbalom - a svi mi ostali koji tvrdimo da ima kradje, lopovluka, kriminala - svi bi mi bili u krivu.

Razmisli - pa pricaj.
Pa covjece o cemu ti pricas???
kakva istraga, kakav uvidjaj? Pa ne radi se o oruzanoj pljacki.

Safet Susic je selektor, on odgovara za rezultate. Ako ima razlog da mu se Begovic ne svidja i da ga ne zeli u timu, ima puno pravo na to. Ako misli da mu treba i da nije uradio preveliki prekrsaj, onda ce ga zvati.
A Begovic, ako mu je stalo to BiH i ako stvarno zeli da igra, onda ce, ako dobije poziv, doci i nece pitati hoce li biti 1.,2., ili 101.golman, jer selektor odlucuje i odgovara

Tu je kraj price
FKS❤️1946

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 apr 2011, 20:40

MostaracVelezovac je napisao/la:Vi ste izgleda odlucili da je Pape Susic u pravu - bez obzira sta se desilo.

Razmisli - pa pricaj.
Za to prvo, cemu ti to treba. :roll:
Ovo drugo, nigdje veze. Sta ako je Pape zvao Begovica ovaj se nije htio da javi. Sta ako je Pape pokusavao vise puta i ostavljao razne poruke, a Begovic ga ignorisao.
Jel ti toliko mrzis Susica da mislis da bi u tom tvom scenariju, Pape ipak rekao da nije imao kontakta sa Begovicom? ONO logika ti je NULA care
Razmisli - pa pisi !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2011, 20:54

Sokole sivi, pa poenta i jeste da se utvrdi sta je bilo. Procitaj gore sve iz pocetka - nemoj upadat ko indijanac u sred rasprave citajuci samo dio onog sto je napisano.

Bez takve stvari - kao sto je istriga - sve to sto si ti napisao i sto sam ja napisao je moguce da se desilo. Sve je moguce dok se ne utvrdi suprotno - a suprotno se nije utvrdilo jer nije niko nista istrazio. Pa ni jedan ozbiljan klub na svijetu nemoze kazniti igraca radi nekog ispada dok se tacno ne utvrdi sta je bilo. Ta izjava "sta ako je bilo ovako" sto si ti gore rekao je samo dokaz da si u krivu. Jer moj stav, nije da se to nije moglo desiti (moglo se desiti), moj stav je da se nemoze kaznjavati ni jedan igrac, pa ni Begovic, dok nije utvrdjeno sta se desilo. A nas trener nije dovoljno profesionalan niti bistar da svati da se ovaj nacin rjesavanja problema (to jest nerjesavanja problema) samo zavrsava u tenzijama koje ON kreira jer NJEGOV je posao da se bar istraga odradi. A on to nece da radi. On hoce da salje neke polu-prijetnje Begovicu preko medija kao "ja cu ga zvat ako meni zatreba" - ja da sam Begovic ako mislim da nisam nista uradio bi rekao "nek se on meni napu...shi kada meni zatreba". I ko je tu donji? Repka BiH je donja. Zasto? Jer imamo idiota za selektora i jer mi gubimo dobrog golmana zato sto nas trener ima neki nesporazum s tim golmanom.

Po onom sto se do danas zaista zna - nije da Begovic nece da igra za repku i nije da je odbio da se javi na poziv repki - nego ono sto se danas zna je samo da je bio nesporazum izmedju Begovica i Susica... A to nije razlog da mi gubimo najboljeg golmana sto imamo.

Jao ti price.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 apr 2011, 22:47

U potpunosti razumijem Begovića, dođe na okupljanje i onda sjedi na klupi Hasagiću. :roll:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 05 apr 2011, 23:48

Bosco je napisao/la:U potpunosti razumijem Begovića, dođe na okupljanje i onda sjedi na klupi Hasagiću. :roll:
Takodje...
Mozete vi svi pricati da Begovicu nije stalo do reprezentacije,medjutim ja bi prvi isto postupio.Znachi,jedan si od 5 najboljih golmana u EPL,imas strasan ugled u Engleskoj,branis fantasticno protiv Liverpola,Chelzija,Uniteda,Arsenala,Totenhema i dodjes na reprezentativno okupljanje,gdje budes rezerva nekom ko brani jednom mjesecno,i taj jedanput pod blokadom(inekcijama)...
PAPETOVA NAJVECA GRESKA,JOS GA NIJE KOSTALA,A MOGLA BI
Rotor Volgograd...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 apr 2011, 23:53

Demire kad zaigraš za reprezentaciju opali trisku Safetu i Hasagiću. :D Svaka čast Hasagiću i hvala mu na svemu ali on do koljena nije Begoviću, a opet stalno branio ispred njega.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 apr 2011, 23:56

Bosco je napisao/la:Demire kad zaigraš za reprezentaciju opali trisku Safetu i Hasagiću. :D Svaka čast Hasagiću i hvala mu na svemu ali on do koljena nije Begoviću, a opet stalno branio ispred njega.
:P
#samoRudar #zauvijek

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 apr 2011, 00:25

demir44 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:U potpunosti razumijem Begovića, dođe na okupljanje i onda sjedi na klupi Hasagiću. :roll:
Takodje...
Mozete vi svi pricati da Begovicu nije stalo do reprezentacije,medjutim ja bi prvi isto postupio.Znachi,jedan si od 5 najboljih golmana u EPL,imas strasan ugled u Engleskoj,branis fantasticno protiv Liverpola,Chelzija,Uniteda,Arsenala,Totenhema i dodjes na reprezentativno okupljanje,gdje budes rezerva nekom ko brani jednom mjesecno,i taj jedanput pod blokadom(inekcijama)...
PAPETOVA NAJVECA GRESKA,JOS GA NIJE KOSTALA,A MOGLA BI
Glupost do gluposti.Dokazanog golmana je trebao da zamijeni sa golmanom koji je tada zagrijavao klupu..Kada je Begovic hairli dosao do prve postave u Stouku odmah je digao nosinu..

Sad ja vas pitam imatel vi imalo obraza

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 24 gosta.