Fair enoughMaroon1946 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 19:55KoloDD je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:18Mislim da so to gluposti teške (oprosti ) kakav Barisic , Barisic bi igrao za hrvatske u selekcije da su ga zvali , u to doba već su bili oba šutala , stanisic, gvardiol . A šta bude u budućnost pitaj boga . Barisic danas bi bijo daleko o a reprezentacije hrvatske. I to dosta daleko.
Papac sigurno bijo dobar stoper ali on je debitirao za Bih dok su Hrvati imali Tudora (Juventus), Kovača Roberta (Bayern) i Šimunić (hertha ) na toj poziciji.
Odbio Hrvatsku zbog BiH
Barišić je rođen u Stuttgartu te ima i hrvatski pasoš, a time je imao i šansu za igranje u hrvatskoj reprezentaciji. Ipak, u junu prošle godine dobio je poziv od BiH za utakmice protiv Portugala i Luksemburga te ga je prihvatio.
“Nije mi ovo šok. Za ovo se pripremate cijeli život. Ako mi se ukaže prilika, a to je na selektoru jer shvaćam da sam ovdje prvi put, bit ću spreman za utakmicu”, poručio je tada Barišić i dodao da je u medijima čitao o svojoj “otmici” koju je izveo Hadžibegić pozvavši ga u reprezentaciju BiH.
Mislim da ljudi koji su me pratili znaju da sam debitirao u ovom trening-centru za U-18, pa U-19 i U-21 reprezentacije BiH. Za mene nije bilo dileme. Ovdje sam proveo lijepe trenutke, upoznao dosta dobrih ljudi. Jednostavno, ja ovdje pripadam”, rekao je.Velezovo dijete
SASA PAPAC
- Pitali su me zasto po Skotskoj nosam zastavu BiH
Ja sam, bolan, Mostarac, BiH je moja domovina.
Recimo Barisic je igrao za drugu ekipu Osijeka kad je debitirao za BiH u21.
Želim mu super karijeru, vidjet ćemo di mu ide put u budućnost