FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ova pauza i odgoda kola je odlicno dosla da se i novi igraci upoznaju sa timom i koliko-toliko uigraju, samo je pitanje koliko mogu oni bez kluba vec neko vrijeme i koliko ce biti motivisani.
Ovdje je sad problem trenera koji je trebao biti sa ovim momcima i uigrati ih koliko se to moze za kratko vrijeme. Uvijek negdje kaskamo, a sve zahvaljujuci onim grobarima koje cemo vjecno pamtiti po losem.
Cak imam neke info kako je Lugavic ovo ciljano uradio i nije se mijesao u klub i njihovo vodjenje, odetle one izjave kako klub nije "njegov" nego UG, tako prebacio lopticu na one koji ga vode i ako nisu sposobni onda neka ga prepuste onima koji imaju pare. To sam saznao od jednog covjeka bliskog i GU i Azmiru, ali i ovim prethodnima, a davao im je i sam pare kroz sponzorstvo do ove sezone gdje je odlucio stati sa time jer je vidio sta se (ne)radi (a to sam spominjao jos nekad podetkom sezone ili mozda cak i prije).
Ovdje je sad problem trenera koji je trebao biti sa ovim momcima i uigrati ih koliko se to moze za kratko vrijeme. Uvijek negdje kaskamo, a sve zahvaljujuci onim grobarima koje cemo vjecno pamtiti po losem.
Cak imam neke info kako je Lugavic ovo ciljano uradio i nije se mijesao u klub i njihovo vodjenje, odetle one izjave kako klub nije "njegov" nego UG, tako prebacio lopticu na one koji ga vode i ako nisu sposobni onda neka ga prepuste onima koji imaju pare. To sam saznao od jednog covjeka bliskog i GU i Azmiru, ali i ovim prethodnima, a davao im je i sam pare kroz sponzorstvo do ove sezone gdje je odlucio stati sa time jer je vidio sta se (ne)radi (a to sam spominjao jos nekad podetkom sezone ili mozda cak i prije).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moje misljenje je da ne treba zuriti sa svim i bacati novac na skoro izgubljenu sezonu. Tesko je sada naci i trenera "da valja "u ovakvoj situaciji. Lagano sklapati ekipu za sledecu i brzi povratak, u medjuvremenu sredjivati klub iznutra.
- Beduin
- Kontakt:
Opcija ispadanja mora biti posljednje nesto. Samo rezultat ce vratiti ljudim vjeru u klub i Azmira jer upravo zbog toga je ljude i obradovao njegov povratak.
Nema predaje sve dok postoje sanse za opstanak. A vjerujem da tako i Azmir razmislja barem u narednih kola dok ne vidimo na cemu smo.
Nema predaje sve dok postoje sanse za opstanak. A vjerujem da tako i Azmir razmislja barem u narednih kola dok ne vidimo na cemu smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trener je do sad trebao doci pa ko god ali isto tako jasno je da nam treba neko kvalitetan a preuzimanje Slobode u ovom terenutku je ravno suicidu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Matu ni blizu klubu taj sta radi uhuuuuuuuzvezdas1922 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:30Idite u Orasje po Matu Neretljaka on je dovoljno lud da vas uzme i pokuša ostavit u ligi, još uvijek ima nade za opstanak ide pauza.
-
- Kontakt:
On je prošle godine Zvijezdu sačuvao bez marke u ligi, igrači nisu primili 5 Plata bila je nemoguća misija da ostane u ligi i ostali smo, a price šta radi taj i te stvari mogu pričati oni sto ne znaju čovjek ne gospodin situiran i ne živi od nogometa.mirza24 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 15:44Matu ni blizu klubu taj sta radi uhuuuuuuuzvezdas1922 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:30Idite u Orasje po Matu Neretljaka on je dovoljno lud da vas uzme i pokuša ostavit u ligi, još uvijek ima nade za opstanak ide pauza.
Dobro Mato.zvezdas1922 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 16:22On je prošle godine Zvijezdu sačuvao bez marke u ligi, igrači nisu primili 5 Plata bila je nemoguća misija da ostane u ligi i ostali smo, a price šta radi taj i te stvari mogu pričati oni sto ne znaju čovjek ne gospodin situiran i ne živi od nogometa.mirza24 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 15:44Matu ni blizu klubu taj sta radi uhuuuuuuuzvezdas1922 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:30Idite u Orasje po Matu Neretljaka on je dovoljno lud da vas uzme i pokuša ostavit u ligi, još uvijek ima nade za opstanak ide pauza.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Danas se na treningu Tuzlaka pojavilo i novo ime. Kako saznaje Faktor, radi se o 31-godišnjem Saidu Ahmedu Saidu, Gancu koji ima i italijanski pasoš.
Said je nastupao za splitski Hajduk, upisao je 67 nastupa u HNL-u uz 21 pogodak i 15 asistencija, a ponikao je u italijanskom Interu. Kasnije se okušao i u Genoi, Monzi, Mantovu, portugalskom Olhanenseu, odakle je i stigao u Hajduk 2016. godine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pokušat izbjeći doigravanje za opstanak, sasvim dovoljno za ovu sezonu E sad da li baciti par stotina za opstanak ubacit milion na ldužničku listu e to je sad već druga priča. Da li je ovaj novi Fatić u najavi
& $ ?
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hajdu ... ostalo_d_0
U Hajduku se svađao i tukao sa suigračima. Sad potpisuje za Slobodu iz Tuzle

U Hajduku se svađao i tukao sa suigračima. Sad potpisuje za Slobodu iz Tuzle

Hajde Boga ti, svadjao se i Aco sa navijacima i podyebavao sve redom, pa je vodio klub

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
On je bio klasa, ali pitanje je motiva i trenutne forme s obzirom da nije igrao godinu i po dana (i to što je igrao bila je druga grčka liga), a uz to je i tempirana bomba. Ako nije neka prevelika plata vala isplati se rizikovat, ne može bit gori od ovog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
FK Sloboda će danas dobiti nasljednika Marka Maksimovića.
To će, prema saznanjima Faktora, biti Zlatan Nalić, što će biti njegov povratak na Tušanj. Nalić je sa Slobodom izborio povratak u Premijer ligu, ali tokom priprema za elitni rang naše zemlje došlo je do prekida saradnje.
Iz Slobode su se tada zahvalili Naliću te kazali da su za njega vrata kluba uvijek otvorena.
Sloboda se u međuvremenu nije proslavila, situacija je i dalje teška, a Nalića čeka mnogo posla.
On bi već danas trebao voditi trening Tuzlaka i time ozvaničiti svoj povratak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cirkus...ne razumijem potezDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2024, 10:59FK Sloboda će danas dobiti nasljednika Marka Maksimovića.
To će, prema saznanjima Faktora, biti Zlatan Nalić, što će biti njegov povratak na Tušanj. Nalić je sa Slobodom izborio povratak u Premijer ligu, ali tokom priprema za elitni rang naše zemlje došlo je do prekida saradnje.
Iz Slobode su se tada zahvalili Naliću te kazali da su za njega vrata kluba uvijek otvorena.
Sloboda se u međuvremenu nije proslavila, situacija je i dalje teška, a Nalića čeka mnogo posla.
Jbg kad nece niko ozbiljan da preuzme klub koji ima minimalne sanse za ostanak. 4 trenera koja su se spominjala su odbila ponude, a vrlo vjerovatno i par ostalih ce isto uraditi.Hazre je napisao/la: ↑10 okt 2024, 11:09Cirkus...ne razumijem potezDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2024, 10:59FK Sloboda će danas dobiti nasljednika Marka Maksimovića.
Nisam ni ja za njega, jednostavno nema kapacitet da bude trener. Neki sportski direktor da, ali trener apsolutno ne...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poenta posta je vijest i malo šira informacija o njemu.
Što se tiče Nalića, vjerovatno se radi o tome da nitko drugi neće da se prihvati posla u stanju kakva je sada Sloboda. To nije da se vraća Nalić radi Nalića, nego nema nikog drugog. Nije Azmir preuzeo da se vraća na staro nego da napravi upgrade i sa igračima i sa trenerom.
Je.beno je bas preuzeti Slobodu, da nemamo ambicije za opstanak pa ajde - ako ispadnes nikom nista ocekivano je, a ako sta uradis samo je plus tako da nemas sta izgubiti. Ovako sa novim igracima i upravom postoje i ambicije i pritisak a situacija je katastrofalna.
Nisam neki Nalin ljubitelj ali ne smatram ni da je katastrofalan kakvim ga neki smatraju. Mozda cak i nedorecen kao trener. Sretno nam Nala.
Nisam neki Nalin ljubitelj ali ne smatram ni da je katastrofalan kakvim ga neki smatraju. Mozda cak i nedorecen kao trener. Sretno nam Nala.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Novi stari trener FK Sloboda Tuzla

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Za nadati se samo da Azmir nece dozvoliti menadzere oko Nalica...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.