Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lopta je okrugla
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la lopta je okrugla » 09 jun 2009, 21:26

miky_hz je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news

Džekin menadžer: Ne pregovaramo s Milanom!

Irfan Redžepagić, sarajevski menadžer Wolfsburgovog napadača Edina Džeke, demantirao je tvrdnju talijanskog Sky Sporta kako je Milan nadomak realizacije Džekinog transfera...

- Džeko je igrač Wolfsburga, te ima s tim klubom važeći ugovor za još dvije godine. Izvještaji koji sugeriraju da Edin pregovara s Milanom nisu točni. Za Džeku su se zanimali klubovi iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije, ali niti jedan od njih nije na stol stavio konkretnu ponudu – izjavio je Redžepagić za nogometni portal Goal.com, te dodao.

- Trenutno nemamo ponuda, ali to ne znači da Edin neće prijeći u neki drugi klub. No, nemam nikakve informacije o nekakvom dogovoru između Milana i Wolfsburga – kaže menadžer.

ev đzekin menader kaze da nemaju ponuda :?

Dok je za dnevni avaz druga prica

Pregovori Edina Džeke i Volfsburga o produženju ugovora privremeno su obustavljeni, rekao nam je jučer menadžer našeg napadača Irfan Redžepagić. Razlog tome je posjeta Sarajevu čelnih ljudi Milana Adrijana Galijanija (Galliani) i Arijeda Braide te njihova zainteresiranost za bh. dijamanta.

- Trebao sam u ponedjeljak biti u Volfsburgu na sastanku s čelnim ljudima tog kluba, ali se situacija u potpunosti promijenila nakon što je Milan pokazao ovakav interes za Džeku. Zbog toga je sastanak i otkazan. Sada je sve do dva kluba, da li će se dogovoriti ili ne - kaže Redžepagić.

Prema njegovim informacijama, Milan je već zatražio pregovore s Volfsburgom u vezi s Džekinim transferom.

- Sutra (utorak) je sastanak direktora Volfsburga, na kojem će odlučiti šta će učiniti. Mi čekamo razvoj situacije - dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, pregovori s ostalim zainteresiranim, među kojima su Čelzi, Arsenal, Inter, Lion i Mančester siti, također su na čekanju. Da li to znači da je Milan najoptimalnija opcija?

- Da, Milan je najizglednija opcija - Redžepagićev je odgovor.
A ja sam negdje procitao da su italijanski mediji kritikovali celnike Milana i Intera sto su se kasnno ukljucili u utrku za Dzekom........Dzeko 95% ostaje u Wolfsburgu i to bi bila sasvim ispravna odluka,barem jos jednu sezonu da odradi,tu je Liga prvaka naredne sezone,sigurno ce dobiti duplo vise love nego sto sada zaradjuje,mlad je i vrijeme je na njegovoj strani i sto da zuri kad mu je dobro i u Wolfsburgu,bude li razmisljao samo srcem zavrsice u Milanu,bude li malo ukljucio i glavu i kontao sta je u ovome trenutku najbolje za njegovu karijeru,odlucice se za Wolfsburg,ali to je samo moje misljenje,zivi bili pa vidjeli sta ce biti,mislim da je i Dzeki preko glave ovih spekulacija i da sto prije zeli ovo zavrsiti.......
P.S.a ovi sto tvrde da ce i Zeljo kao klub imati hajra od Dzekinog transfera,ja ne znam sta jos treba da se desi pa da vama neke stvari budu jasne,koristi ce imati samo pojedinci,tj.kokosari iz uprave,nazalost ne i klub,to vam kazem kao navijac Zelje da ne bi bilo ovaj je.....
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 09 jun 2009, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

ssanjin
Kontakt:

Post Postao/la ssanjin » 09 jun 2009, 21:30

dzeko predji gdije ti zelis u n jemacku se uvijek mozes vratitii to je nizerazredno takmicenje ali za bosance se ubilo

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 09 jun 2009, 21:34

ssanjin je napisao/la:dzeko predji gdije ti zelis u n jemacku se uvijek mozes vratitii to je nizerazredno takmicenje ali za bosance se ubilo
Hajde ti nadji sebi nesto drugo da omalovazavas,ovdje omalovazavas Bundesligu i Bosance bez ikakvih argumenata......

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 jun 2009, 21:52

E moj Sanjine, hajde ti ponovo u osnovnu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 09 jun 2009, 22:19

Genghis je napisao/la:E moj Sanjine, hajde ti ponovo u osnovnu...

hehehhehe pa mozda i ide u osnovnu. :D

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 09 jun 2009, 23:41

kako bolan ne znate skontati sta covjek misli :D
kaze da se uvijek moze vratiti u njemacku i da bi bundesliga ubila sve bosance, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 10 jun 2009, 12:34

AC Milan poslao sluzbenu ponudu VfL Wolfsburgu za bosansko-hercegovackog reprezentativca 8-)
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... eko-report
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 10 jun 2009, 13:01

Evo šta piše transfermarkt:

Fußball-Bundesligist VfL Wolfsburg hat den vom AC Mailand umworbenen Stürmer Dzeko als «unverkäuflich» bezeichnet.
«Wir wollen den Spieler nicht abgeben», sagte VfL-Geschäftsführer Jürgen Marbach am Mittwoch der Deutschen Presse-Agentur dpa. Es gebe ein Schreiben des italienischen Clubs mit der Bitte um Gespräche, bestätigte Marbach. Der Geschäftsführer erklärte aber: «Wir werden ihnen heute mitteilen, dass wir daran kein Interesse haben.» Der Angreifer soll sich nach übereinstimmenden Medienberichten mit Milan bereits einig sein und eine Ablöse von 30 Millionen Euro kosten.
SAMO ŽELJO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jun 2009, 13:03

Još kad bi svi znali švabski to bi bi bilo bajno
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 10 jun 2009, 13:06

[quote]Najnovije vijesti - Nista od AC MIlana, Edin Džeko ostaje u Wolfsburgu, jos jednu sezonu.[/quote]

Mark this words.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

rumenigge
Kontakt:

Post Postao/la rumenigge » 10 jun 2009, 13:08

Edin ce se vratit u zelju,al ce ga oni posuditi Ozrenu,Vratniku il Bracinoj Vrbanjusi na nekih 7/8 sezona da stekne iskustvo i da se `dokaze`,pa kad se dokaze onda ce sjedit na klupi nekom gurbetu od 39 godina. Cijelu jednu generaciju je unistila Zeljina uprava i razni salabajzeri koji se prodaju za pivu. Hvala Osimu,Pliseku sto su izvukli momka iz ovog naseg cirkusa

rumenigge
Kontakt:

Post Postao/la rumenigge » 10 jun 2009, 13:11

VanBasten je napisao/la:Još kad bi svi znali švabski to bi bi bilo bajno
fakat

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jun 2009, 13:16

Milanova zvanicna ponuda dosla u Wolfse a evo i odgovora

Breaking News: Wolfsburg Tell Milan: Dzeko Is Not For Sale

goal.com

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jun 2009, 13:19

Suština onog posta na njemačkom: Danas će Wolfsburg odgovoriti Milanu da od prodaje Džeke nema ništa, da apsolutno nije na prodaju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jun 2009, 13:26

Vukovi pokazali zube :)

samo je pitanje jeli bas stvarno hoce da ga zadrze ili samo hoce da izvuku sto vise para. ja mislim da ce ga na kraju ipak pustiti, Milan ce im uvaliti nekog igraca + odredjenu sumu eura.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jun 2009, 13:27

Moguće, ne znamo koliko je teška ova ponuda Milana bila, vjerovatno je manja od onoga koliko su spremni dati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 10 jun 2009, 13:59

Wolfsburg ima vise para, nego 90% velikih klubova u Europi. Nemojte to zaboraviti...

Skoro pa odgovoreno, najdalje petak ili vikend, Džeko ostaje u Wolfsburgu jos jednu sezonu. Ugovor vrijedan vise od 3,5 miliona €
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 jun 2009, 14:04

pa mozda bi mu bilo najbolje i da ostane jos jednu sezonu u WOLFSBURGU,jer igraju ligu prvaka,njemacki kup,njemacku ligu....a ako bog da sledece sezone sa reprezentacijom igrat ce na svjeckom prvenstvu i moci ce se pokazat u jos boljem svjetlu jer je on vrsta igraca koja samo moze napredovat...
aseemic je napisao/la:Wolfsburg ima vise para, nego 90% velikih klubova u Europi. Nemojte to zaboraviti...

Skoro pa odgovoreno, najdalje petak ili vikend, Džeko ostaje u WOlfsburgu jos jednu sezonu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2009, 14:44

Ma po meni Dzeko nema sta zuriti sa transferom,nek ostane u Wolfsima jos ovu sezonu,ako osvoje Ligu Prvakak nek ostane opet jos jednu i tak,ako osvoje svjetsko klubsko prventsvo nek ostane jos jednu..... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 jun 2009, 14:52

Ja se iskreno nadam da Džekinjo neće u CALCIO.Nemam ništa protiv Milana ali im je brate liga u zadnje vrijeme dotakla dno.Toliko malverzacija ,kazni za klubove,afera a i kvalitet im je strašno opao u cijeloj ligi(osim dva,tri kluba,a i oni igraju tako težak ,što kod nas kažu hatljav fudbal).A što se tiče novca ima ga za Džeku i u drugim klubovima isto tako velikim kao i Milan.Za razliku od Engleza i Španaca ,a bogami i ostalih liga petice ,tehnički su najzaostaliji.Pa igra u CALCIU je nabi loptu i ko može naprijed neka je ugura u mrežu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HariTz, hurem, Venom, Zglavkar i 21 gost.