Očekujemo da numankuša zaplati za početak.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:04Jale jel selio ko na Tadzikistan, posto stanovi dole?

Nemoj Jale, preskoči tarabu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Očekujemo da numankuša zaplati za početak.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:04Jale jel selio ko na Tadzikistan, posto stanovi dole?
E ta rečenica da su se godinama žalili i šta su više mogli će nas dovesti do sljedeće tragedije . Imam druga tamo , bio kad se sve dešavalo možda ga @Jasmin i zna , Tufek . Ispričao šta i kako , zbog čega .Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:45Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
Ma vidis da lupeta. Nema lik pojma.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:02Joj onaj otišao za vikend gore i soli pamet @jasminu koji je živio tamo većinu života. Da bi se skinula mafija, treba se dignuti čitav grad, a ne jedna mjesna zajednica ili selo. Nema od toga ništa. To važi za čitavu BiH.
Zato što smo takav narod, **** obična. Tek kad se nešta desi onda se pokrene, ne poznajemo prevenciju nikakvu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:07
Pa evo Tuzilastvo HNK je formiralo predmet protiv kamenoloma. Da li se tragedija morala desiti da bi se pokrenula tuzba. Zasto to nije moglo ranije, ako su se vec ljudi zalili?
On ti je skoro otvorio svoju humanitarnu udrugu. Al haj, opet dobro od njega sto je donirao bilo sta
Ne solim nikom pamet pa ni jasminu, naprotiv.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:02Joj onaj otišao za vikend gore i soli pamet @jasminu koji je živio tamo većinu života. Da bi se skinula mafija, treba se dignuti čitav grad, a ne jedna mjesna zajednica ili selo. Nema od toga ništa. To važi za čitavu BiH.
To sam i ja pisao nedavno. Cim medjski hajp prođe ( dokle je vijest svježa) bojim se ostat će ovi ljudi prepušteni sami sebi. Daj Bože da sve ove donacije novčane i ostalo dođu u prave ruke.VensanKasel je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:53E ta rečenica da su se godinama žalili i šta su više mogli će nas dovesti do sljedeće tragedije . Imam druga tamo , bio kad se sve dešavalo možda ga @Jasmin i zna , Tufek . Ispričao šta i kako , zbog čega .Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:45Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
Budimo realni , za 10-15 dana ovo se zaboravlja i sve se nastavlja kao da ništa nije bilo . Sebi smo sami najveći neprijatelji , naravno da je to najteže priznati , lakše je okriviti Dodika i HDZ ...
Yeah, ne osjećam empatiju prema tim ljudima. Strijeljajte me. Makar ne morališem lažno svaki put ko ovaj parmak Jasmin.leo1946 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:04Ovdje ljudi imaju potrebu da naseru svakakvih govana samo da bi ispali pametni il bili u nekom fokusu. Mnogi ocitu imaju fetis na udaranje kontre na sve normalno i razumno. Cuj ovog nije mu zao ljudiu kojem god kontekstu i sta god da je pisac htio reci, ovako nesto moze izjaviti samo potpuni debil
Tajland 100.000 eura gajba od 100 kvadratanumanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:04Jale jel selio ko na Tadzikistan, posto stanovi dole?
Ja Maršalu nisam riječi rekao za ono što je pisao. Čovjek sam piše o rudnicima i kako će ih zatrpati. Pojma nemam o tome, i vjerujem mu kada napiše kako stvari stoje. Ti s druge strane pametuješ jasminu o mjestu u kojemu je živio većinu života kao da znaš bolje od njega kako stvari stoje.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:46Evo, tom logikom ti soliš pamet Maršalu koji čitav život živi u svom mjestu i napisao je kako stvari stoje.
Babo ti je parmak glupsone.Marsal je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:47Yeah, ne osjećam empatiju prema tim ljudima. Strijeljajte me. Makar ne morališem lažno svaki put ko ovaj parmak Jasmin.leo1946 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:04Ovdje ljudi imaju potrebu da naseru svakakvih govana samo da bi ispali pametni il bili u nekom fokusu. Mnogi ocitu imaju fetis na udaranje kontre na sve normalno i razumno. Cuj ovog nije mu zao ljudiu kojem god kontekstu i sta god da je pisac htio reci, ovako nesto moze izjaviti samo potpuni debil
Sutra i mene kad zatrpa molim vas ne morališite. Sam sam sebi kriv jer godinama šutim, a dobro znam šta mi se nalazi kilometar iznad kuće.
Evo od 5:40leo1946 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:04Ovdje ljudi imaju potrebu da naseru svakakvih govana samo da bi ispali pametni il bili u nekom fokusu. Mnogi ocitu imaju fetis na udaranje kontre na sve normalno i razumno. Cuj ovog nije mu zao ljudiu kojem god kontekstu i sta god da je pisac htio reci, ovako nesto moze izjaviti samo potpuni debil
A mršJayCatwright je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:50Slazem se sa Marsalom, ali ne i sa Shategabriem iako govore isto, obzirom da ovaj drugi to govori na strasno naporan način.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.