FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Subota, 20:45h protiv Veleža
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Dobro si. Al, ne daj Bože kiks protiv Veleža bi baš bio katastrofa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:52Kako pet zaredom, kad si pobjedio Borca usred BL 0:1, pa remizirao sa konama i lišticom?
Dakle mi bez Guliashvila, Velež bez Hadžikića. Plus nama nedostaju Hamzić i Mehmedović zbog U-21 reprezentacije kao i njima Šikalo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
nije ovaj vikend, sljedeci
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dobar je Velež pod ovim novim šefom, nece to biti nimalo lagana tekma..Lucas je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:54Dobro si. Al, ne daj Bože kiks protiv Veleža bi baš bio katastrofa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:52Kako pet zaredom, kad si pobjedio Borca usred BL 0:1, pa remizirao sa konama i lišticom?
Ma jel moguće?

Svi na Koševo, igra Saraj'vo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Treba napomenuti da je ulaz besplatan.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kod pitara uvijek ima izgovora zato se cetvrtkom u 9 skupi 28000 protiv spartaka i subotom u pola 9 par hiljada protiv posusja
i pored toga smo najgledaniji u ligi, zamisli kakvi su ostali
Očekujem barem 8 hiljada, poželili smo se Sarajeva!

Posto je proslo 4-5 mjeseci odkakoje serGEJ preuzeo reprezentaciju kao spaic, a nisu ni pola slova rekli za pljacku koju picko zeljanica radi, NEVIDIM ZASTO HZ NEODU U BUTMIR I POZDRAVE IGRACE A PO ODLASKU IGRACA POZOVU serGEICA i spaica da postroje 15 uhljeba stafa i fino im jebu od do i posalju poruku da vise nikad nesmiju stat u opstinu butmir a ne da odrzavaju treninge..
**** mater svakom koje god odobrio da treniraju na nasem kampu. TAMAN MIRVIC TO BIO
**** mater svakom koje god odobrio da treniraju na nasem kampu. TAMAN MIRVIC TO BIO
Torbicom ga, Pitaru! 

-
- Kontakt:
Svaka cast. Izgleda da si u pravu.Dadox je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:10Savez odluciopjankesarajevo je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:05Ja mislim, znajuci pravila, da ce to odgodjeno kolo biti vanredno kolo nekada izmedju 2 kola. Kao derbi kad smo igrali
Ne smiju sada pomjerati tako.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Nemoj im odgovarati molim te vidis da lupaju na sva zvona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:52Kako pet zaredom, kad si pobjedio Borca usred BL 0:1, pa remizirao sa konama i lišticom?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kriteriji koji je usvojen za izbore u FSKS je mimo statuta.
Nije još ništa gotovo ali veliki pomak svakako.

Nije još ništa gotovo ali veliki pomak svakako.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Vazna utakmica da se psihicki vratimo nakon one kradje. Svi na Kosevo! Ko moze na sjever da navijamo, vjerovatno ce na drugoj strani biti dosta i RApropoklopac je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:56Dobar je Velež pod ovim novim šefom, nece to biti nimalo lagana tekma..Lucas je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:54Dobro si. Al, ne daj Bože kiks protiv Veleža bi baš bio katastrofa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2024, 10:52
Kako pet zaredom, kad si pobjedio Borca usred BL 0:1, pa remizirao sa konama i lišticom?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, Google [Bot], JavierBosnia, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, rishovski i 32 gosta.