Cudna odluka.Gdje si procitao brate?Dadox je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:10Savez odluciopjankesarajevo je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:05Ja mislim, znajuci pravila, da ce to odgodjeno kolo biti vanredno kolo nekada izmedju 2 kola. Kao derbi kad smo igrali
Ne smiju sada pomjerati tako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa nije čudno,zato što je odgođeno cijelo kolo. U slobodnim terminima ce se igrati zaostale koje imaju. Po meni isto logično da igramo sljedeću s velezom pa dalje igman po rasporedu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:16Cudna odluka.Gdje si procitao brate?Dadox je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:10Savez odluciopjankesarajevo je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:05
Ja mislim, znajuci pravila, da ce to odgodjeno kolo biti vanredno kolo nekada izmedju 2 kola. Kao derbi kad smo igrali
Ne smiju sada pomjerati tako.
-
- Kontakt:
Mislio sam da kola moraju ici po predvidjenim terminima a da ce se ovo odgodjeno kolo igrati neke srijede.Hajde nije losa odluka ali sada moramo izganjati da igramo za vikend.Nema izbora prema tome nedelja je slobodna.Nema razloga da ne igramo za vikend.bordobijeli je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:24Pa nije čudno,zato što je odgođeno cijelo kolo. U slobodnim terminima ce se igrati zaostale koje imaju. Po meni isto logično da igramo sljedeću s velezom pa dalje igman po rasporedu.
Isto tako ovo znaci vjerovatno da se polusezona zavrsava kolo ranije od predvidjenog.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel nama Savez išta uplati, za ove treninge reprezentacije u Butmiru ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo u FSKS postavili nekakve nakarqdne uslove,prpa za fotelje. Vidim skonto i Mirvic tj Ibrakovic pa su se razletitli na sve strane sa raznim politicarima zato nas ovako i terororisu jer ostali klubovi su nijemi posmatraci.
Dobro Zekić objasni dosadašnji dio prvenstva, dotakao se i suđenja i VAR-a.
Ovo ili je Hamzić nešto golemo fulao, ili ne razumijem. Kako možemo do trofeja u juniorskoj Ligi Prvaka?To je upravo bilo moje sljedeće pitanje. Slijedi Maccabi Petah Tikva. Može li Sarajevo do finala i u konačnici do trofeja?
"Cilj je sigurno titula. Težimo ka tome. Maccabi je kvalitetna ekipa, ali mislim da mi možemo doći do trofeja."

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- TurkishAirlines
Znaci yebu nam majke i jos ih finansiramo za to. Golemo.obrijanopile je napisao/la: ↑08 okt 2024, 19:03Ne. Odbija nam od kazni koji izrekne svaku domaću utakmicu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa bolje je da tako kvitamo nego da plaćamo kad smo već stoka koja stalno nabija kazne klubuTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 okt 2024, 21:29Znaci yebu nam majke i jos ih finansiramo za to. Golemo.obrijanopile je napisao/la: ↑08 okt 2024, 19:03Ne. Odbija nam od kazni koji izrekne svaku domaću utakmicu.
Ali zato ne dao Bog da se kvalifikujemo, ovi će prvi skočiti na aerodrom da proslave.
Repka da ima rezultate garantujem da se ne bi' gledao Vico, Srbi, Hrvati itd.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Isto i ja mislim. Valjda ce objaviti zvanicno za koji dan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:43Mislio sam da kola moraju ici po predvidjenim terminima a da ce se ovo odgodjeno kolo igrati neke srijede.Hajde nije losa odluka ali sada moramo izganjati da igramo za vikend.Nema izbora prema tome nedelja je slobodna.Nema razloga da ne igramo za vikend.bordobijeli je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:24Pa nije čudno,zato što je odgođeno cijelo kolo. U slobodnim terminima ce se igrati zaostale koje imaju. Po meni isto logično da igramo sljedeću s velezom pa dalje igman po rasporedu.
Isto tako ovo znaci vjerovatno da se polusezona zavrsava kolo ranije od predvidjenog.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Komitet za takmičenje FS BiH je na svojoj redovnoj sjednici donio preporuku i dostavio je na odlučivanje Izvršnom odboru.
Ukoliko bude usvojena odluka, Liga BiH će se igrati 19. i 20.10. odigravanjem utakmica 10. kola koje bilo na rasporedu posljednjeg vikenda.
Ukoliko bude usvojena odluka, Liga BiH će se igrati 19. i 20.10. odigravanjem utakmica 10. kola koje bilo na rasporedu posljednjeg vikenda.
šta šta je, je*em ti
- Maroon1946
- Kontakt:
Valjda cemo dobiti jedan normalan termin sadaluckystrike je napisao/la: ↑09 okt 2024, 09:52Komitet za takmičenje FS BiH je na svojoj redovnoj sjednici donio preporuku i dostavio je na odlučivanje Izvršnom odboru.
Gdje?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ne uplati jer smo s njima na ratnoj nozi,neki dan smo na oficijalnoj stranici pozvali nadlezne institucije da reaguju na sudjenje i savez a prosle sezone smo im dali do znanja da smo protiv njih.
zbog toga svega mi njima dajemo kamp da treniraju nebil poceli gubiti bodove kao i mi,pa da im se nasladjujemo

Ne znam koliko ce piti vode ta objašnjenja, ako ne pobjedimo u narednom kolu, što bi bilo pet utakmica zaredom bez pobjede.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako pet zaredom, kad si pobjedio Borca usred BL 0:1, pa remizirao sa konama i lišticom?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka